PDA

View Full Version : تعيين قيمت نرم افزار و مدت زمان و بستن قرارداد

csharpprogramer88
دوشنبه 30 آذر 1388, 23:24 عصر
سلام به همه دوستان
عزيزاني كه مي توانند به من در تهيه قيمت يك نرم افزار و زمان اتمام كمك كنند لطف كنند نظرشان را به من بگويند .
ماجرا به اين قرار است كه ، به بنده از سوي يك نهاد كوچولو پيشنهاد يك نرم افزار جهت بانك اطلاعاتي هنرمندان داده شده است كه امكاناتي نظير ثبت داده ها -جستجو - پرينت اطلاعات-ويرايش و ... دارد من مي خواهم با سي شارپ و اس كيو ال اين برنامه را بنويسم ولي الان من ماندم كه به آنها چه قيمتي بدهم . دوستاني كه تجربه اي در اين زمينه دارند كمك كنند و يك قيمت بدهند.
اگر كسي در مورد نرم زمان مورد نياز چيزي مي داندبگويد . من يك برنامه نويس سي شارپ كارم و برنامه نويسي ام در حد متوسط (شايد هم يك كم پايين تر از متوسط ) هستم .
ضمنا در مور بستن قرارداد به چه نكاتي بايد توجه كنم

با تشكر:لبخند:

Asad.Safari
سه شنبه 01 دی 1388, 00:26 صبح
بهترین روش اینکه بیای برنامه ت رو به قسمت ها کوچک تقسیم کنی یعنی تا یه عملیات خاص . فرضا لیست کالا ها . خوب بعد میای میگی که فلان بخش رو می تونم تو فلان ساعت بنویسم . مثلا همین لیست کالا ها رو تو 10 ساعت .

بعد که تعداد ساعت رو در آوردی به یک نرخی ضرب میکنی . مثلا 10000 تومان برای هر ساعت .

بعد مدت زمانی که احتمال میدی تحلیل و طراحی کنی هم ساعتش رو درمیاری و اون هم به مبلغی ضرب میکنی .

مبلغ بدست اومده رو بعلاوه هزینه های شرکتت میکنی .

بعد 5% هم مالیات بهش اضافی میکنی که اون ور ازت کسر خواهد شد .

موفق باشید

اوبالیت به بو
سه شنبه 01 دی 1388, 14:28 عصر
ببین چقدر هزینه های تولید نرم افزارت میشه + مدت زمانی که قرار هست کار بکنی + سودی که می خوای داشته باشی.
اگه تو ماهی 2 میلیون درآمد داشته باشی و این نرم افزارت 2 ماه طول می کشه باید از 4 میلیون بالاتر بگی.

bad_boy_2007
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 07:49 صبح
یک تجربه شخصی ، ضمن تایید پستهای بالا .
بدلیل مشکلات پیش آمده در روال پروژه ، تغییر در نیاز ها ، عدم تجربه لازم برای برای محاسبه زمانبندی و ... همیشه مدت برآورد شده توسط خودتان را ضربدر 2 کنید .

hamed_fn
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 19:25 عصر
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین
به نظر من خیلیا میگن تو برنامه نویسی سی ++ همه با چند خط بودن برنامه مبلغ رو حساب می کنه ولی تو بقیه برنامه ها این جوری نیست بسته به کاری که می خوای انجام بدی
با تشکر

pmoshir
یک شنبه 18 بهمن 1388, 14:23 عصر
دوست عزیز من به عنوان کسی که در این زمینه داره کار میکنه یه پیشنهاد دارم برای تولید هر نرم افزار میتوان مقدار ساعت صرف شده توسط تیم برنامه نویسی را حدودا بودجه بندی کرد.شاید این برآورد با ضریب نرخ ساعت برنامه نویسان بیش از مبلغ مورد انتظار کارفرما بشود.(که در بیشتر موارد همین حالت رخ میدهد.)نرخی که شما میخواهید برای فروش نرم افزار خود در نظر بگیرید باید نظر کارفرما را هم جلب کند.معمولا نرخ های خیلی بالا مشتریان را از شما دور میکند.من پیشنهاد دارم به نسبت حجم کار کارفرما و درآمدشان نرخ تعیین کنید.این طوری هم حجم فروش خود را بالا میبرید و هم مشتری را حفظ میکنید.البته این نکته رو بگم که قیمت های خیلی پایین باعث میشه که هم ارزش کار خود رو پایین بیارید و هم بازار همکاران خودتون بهم بزنید.

fat_roze2000
یک شنبه 25 بهمن 1388, 18:30 عصر
بهترین روش اینکه بیای برنامه ت رو به قسمت ها کوچک تقسیم کنی یعنی تا یه عملیات خاص . فرضا لیست کالا ها . خوب بعد میای میگی که فلان بخش رو می تونم تو فلان ساعت بنویسم . مثلا همین لیست کالا ها رو تو 10 ساعت .

بعد که تعداد ساعت رو در آوردی به یک نرخی ضرب میکنی . مثلا 10000 تومان برای هر ساعت .

بعد مدت زمانی که احتمال میدی تحلیل و طراحی کنی هم ساعتش رو درمیاری و اون هم به مبلغی ضرب میکنی .

مبلغ بدست اومده رو بعلاوه هزینه های شرکتت میکنی .

بعد 5% هم مالیات بهش اضافی میکنی که اون ور ازت کسر خواهد شد .

موفق باشید

بهتره از MS Project برای محاسبه نفر ساعت استفاده کنی
نرخ پایه کارشناسی شرکتی 11000 تومان است ولی برای شخصی 3000 تومان
به مبلغ نهایی 20% درصد برای سودت اضافه میکنی

ASKaffash
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 08:38 صبح
سلام
زمان و قیمت در یک پروژه تجاری به عوامل ذیل بر می گردد :
- شباهت این پروژه با پروژه های مشابه ائی که توسط تیم پیاده سازی شده
- میزان شناخت اولیه شما از حجم پروژه و نوع پروژه (گرافیکی / بانک اطلاعاتی / ....)
- Frame Work سفارشی تولید شده که تیم پیاده سازی از آن بهره می جوید
- میزان فهیم بودن کارفرما در پروژه درخواستی
- میزان پویائی که لازم است در توسعه های آتی مد نظر قرار گیرد
- زبان برنامه نویسی انتخاب شده و تسلط تیم طراحی و پیاده سازی
- میزان سود مورد انتظار شما از پروژه (انحصاری بودن پروژه)

csharpprogramer88
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 09:31 صبح
دوستان لطف كنيد بر اساس تيم نظر ندن و فقط يك نفر را در نظر بگيرن در ضمن پروژه مد نظر اونقدرهم بزرگ نيست

zr_1364
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 09:58 صبح
دوست عزیز به نظر من اگر کارت خیلی پیچیده نیست و زمانش هم زیر دو ماهه بهترین کار اینه که ببینی چه تعداد فرم داری کلا سه نوع فرم در نظر بگیر: ساده متوسط و پیچیده
برای هر نوع قیمتی در نظر بگیر که برات مناسبه
بعد با تقسیم بندی فرمها و تعیین نوعشون قیمت پیشنهادی ات رو با یک ضرب وتقسیم ساده بدست بیار و حتما هم تاکید کن که طبق تحلیل اولیه این قیمت رو میدی و احتمال افزایش هم هست
//این روش برای پروژه های کوچیک و یک نفره جواب میده
موفق باشی

msd163
جمعه 27 فروردین 1389, 14:28 عصر
سلام عزیزان
یه نکته:
قیمت هر خط برنامه نویسی در sql طبق گفته ی استاد برنامه نویسیمون 12000تومنه
در مورد محیط برنامه نویسی تو c# هم یه فرمی که عمل دریافت اطلاعات و ثبت اونو انجام میده حدود 70000 تومنه. {ابته ای قیمتای صنف برنامه نویسیه}

csharpprogramer88
جمعه 27 فروردین 1389, 20:25 عصر
سلام عزیزان
یه نکته:
در مورد محیط برنامه نویسی تو C#‎ هم یه فرمی که عمل دریافت اطلاعات و ثبت اونو انجام میده حدود 70000 تومنه. {ابته ای قیمتای صنف برنامه نویسیه}

دوست عزيز اين قيمت ها به نظر من كه واقعي نيست اگه ممكنه بگيد براي يك شركته يا براي يك فردي كه خودش همه كارهاش رو انجام مي ده

Asad.Safari
شنبه 28 فروردین 1389, 13:55 عصر
سلام عزیزان
یه نکته:
در مورد محیط برنامه نویسی تو C#‎ هم یه فرمی که عمل دریافت اطلاعات و ثبت اونو انجام میده حدود 70000 تومنه. {ابته ای قیمتای صنف برنامه نویسیه}

نمی تونه ملاک خوبی باشه , بدلیل اینکه پیچیدگی کار در این فرمول شما محاسبه نشده است .

موفق باشید

cardano7
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 23:59 عصر

هر خط؟ :متعجب:
اشتباه نمی کنید؟

MahmoudiNik
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 18:28 عصر
با سلام خدمت اساتید
قیمت نرم افزار همیشه از مسائل دردسر ساز برای برنامه نویسان ایرانی است!:گریه:
(اگر حق برنامه نویسان ادا شود یکی از پر درآمد ترین مشاغل دنیاست چنانچه پولدار ترین آدم دنیا یه برنامه نویس و صاحب یه شرکت برنامه نویسی است)
مثلا ضمن پارامترهایی که برنامه نویسان در سایر کشور ها دارند چند پارامتر در ایران برای محاصبه قیمت اضافه مشه !:عصبانی++: میزان درک مشتریان از برنامه نویس و زبان یا بانک اطلاعاتی مورد استفاده + نبودن کپی رایت برای سایر برنامه ها که ارزش نرم افزار رو پایین آورده و نبودن ملاک خوبی برای قیمت گذاشتن.

چاره برای فعلا :
1-عرف بازار یعنی برنامه ای با این مقیاس یا مشابه چه قیمت داشته اند که بازهم کمی تفاوت دارد.
نکته : باید توجه کنید که قیمتی ندهید که مشتری را فراری دهید یا انقدر کم قیمت بگویید که
وسط کار پشیمان بشوید که ضمن پایین آمدن انگیزه باعث سرزنش خود میشود(تجربه شخصی)
2-از جمله پارامتر هایی که مرسومه پیچیدگی کدها و محیط عملیاتی + بانک اطلاعاتی مورد استفاده + مدت پشتیبانی و...

با تشکر

msd163
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 17:10 عصر
قیمتایی که گفتم اون چیزیه که اتحادیه برنامه نویسا مشخص کردند.
تازه ...
الان (در تاریخ ارسال این پست) بیشتر هم شده .
.................................................. .................................................. ........................
هر عقل سلیمی قبول داره که این معیار خوبی نیست ولی متاسفانه واقعیتیه که وجود داره.

این نکته رو هم باید در نظر گرفت که این قیمت برای هر خط کدی نیست- مثل یه درج و بروزرسانی ساده- بلکه مربوط به کدی است که برای یه پروژه که با مشکل روبرو است راه گشا باشه.
.................................................. .................................................. .......................
اما اینکه یه قیمت مناسب برای نرم افزار چیه رو نمیشه با یه معیار سنجید
بلکه باید جوانب گوناگونی رو در نظر گرفت-از جمله حساسیت و بزرگی پروژه، موضوع پروژه و ... -

csharpprogramer88
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 00:34 صبح
دوستان عزيز بعضي از عزيزان گفتند كه يك خط برنامه يعني بحث مالي پروژه با تعداد خطوط آن ميباشد

حسین شهریاری
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:59 صبح
سلام

با احترام به عقیده کلیه عزیزان..!!
در قیمت گذاری روی نرم افزار همیشه هم نباید فقط شرایط کنونی و یک متر جلوتر را دید بلکه باید خیلی چیزهارا مد نظر گرفت خیلی از مواقع باید برای پیشرفت تاوان زیادی پرداخت کرد تا به سود رسید.مثلا شما فکر کنید و ببینید آیا این نرم افزار برای یکبار نوشته میشه یا میشه اونا بعدا تولید انبوه و سود زیادی به جیب زد؟
خیلی از مواقع یه پروژه کوچولو حتی اگه شما روش ضرر هم بکنین باعث کشوده شدن درهای زیادی بر روی شما میشه و به قول قدیمی ها: "کار توی کار پیدا میشه".
خیلی وقتها پیش میاد که یه پروژه باعث معروفیت شما میشه.پس باید با سیاستهای خاص هم مشتری را برای خودتون نگه دارید و هم منافع خودتونا در نظر بگیرید.در ضمن بهترین تبلیغ کننده یبرای شما کار شما و بعدش مشتری است پس همیشه اخلاق را در نظر بگیرید.

به یاد داشته باشید شما میتونین چند تا پروژه کوچولو را بصورت هم زمان پیش ببرید پس همیشه هم زیاد نباید در قید و بند پول بود.

موارد فوق از هیچ قائده ، قانون و فرمول علمی تبعیت نمیکنن و فقط مقداری تجارب چندین ساله اینجانب بود که واقعا به سختی بدست اومد.

موفق باشید

csharpprogramer88
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 21:48 عصر
دوست من ان كه گفتيدبه قول قدیمی ها: "کار توی کار پیدا میشه". واقعا همينطوره دوستان عزيز به اين نكته واقعاتوجه كنن

csharpprogramer88
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 19:23 عصر
جايگاه پشتيباني در بستن قرار در كجاست يعني موقع امضاي قرارداد پشتيباني را چطوري بايد مشخص كنيم.
دوستان با تجربه يك مثال بزنن كه پروژه اي كه انجام دادن چه مشخصاتي داشته يعني چندتا فرم داشته از چه بانكي استفاده كرده پشتيباني اون چطوري بوده و چه قيمتي را در نظر گرفته اند .

FiACKER
یک شنبه 14 شهریور 1389, 01:51 صبح
براي نرم افزاري كه گفتيد ، اگه با پارتي و اشنا بازي بتوني ازشون بگيري شايد كمتر از 700 تومن بتونه ازشون بگيري.
بستگي داره مديرا چه جور رابطه اي با شما دارند و مي خوان شما رو چطور بنمودن :لبخند:

Kurdia
پنج شنبه 01 مهر 1389, 09:05 صبح
با سلام
یه جایی شنیدم فرمی 50.000 محاسبه می شه
البته قیمتیه که اون شخص و شرکت می گیره
من هم فکر نکنم اصولی باشه
گزارشگیری با کریستال ریپورت چه حدودها در می آد؟؟

csharpprogramer88
پنج شنبه 01 مهر 1389, 16:58 عصر
با سلام
یه جایی شنیدم فرمی 50.000 محاسبه می شه
البته قیمتیه که اون شخص و شرکت می گیره
من هم فکر نکنم اصولی باشه
گزارشگیری با کریستال ریپورت چه حدودها در می آد؟؟
نميتونه درست باشه چون در يك فرم شايد تعداد عناصر روي فرم زياد باشه گرافيك زياد يا كم كار ببره و براي هر عنصر هم كلي كار داشته باشه يا نداشته باشه .

Kurdia
پنج شنبه 01 مهر 1389, 20:38 عصر
نميتونه درست باشه چون در يك فرم شايد تعداد عناصر روي فرم زياد باشه گرافيك زياد يا كم كار ببره و براي هر عنصر هم كلي كار داشته باشه يا نداشته باشه .

مرسی
اما واسه گزارشگیری با کریستال ریپورت یا فست ریپورت چی؟
چقدر اضافه می شه؟؟

csharpprogramer88
شنبه 10 مهر 1389, 20:58 عصر
مرسی
اما واسه گزارشگیری با کریستال ریپورت یا فست ریپورت چی؟
چقدر اضافه می شه؟؟

تا اونجا كه اطلاعات من اجازه ميده اينها هم جزو لاينفك نرم افزار بخصوص پروژه هاي مبتني بر ديتابيس هستند و بعيد به نظر ميرسه كه جداگانه فقط براي اينها پول جدا دريافت بشه

mastermehdi1
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:47 عصر
من یک برنامه نویس تحت وب هستم
من برای خودم یه راه حل پیدا کردم که تا حالا جوابم رو داده که اون به این شکله(البته تعجب نکنید و تا آخرش رو بخونید)
من سورس برنامه ای که می نویسم رو کیلویی می کشم یعنی حجم هر کیلو بایت برنامه رو در 1000 تومان ضرب میکنم(یا بسته به حساسیت پروژه مبالغ بالاتر توجه کنيد بالاتر نه کمتر)!!!
البته شرایط خاص داره مثلا باید توجه کنید که هرچی برنامتون رو بخوايد میتونید حجیم تر کنید ولی حجم کمتر یعنی قیمت کمتر و رضایت بیشتر مشتری!
پس بهتره چکار کرد:
1) تمام گرافیک ها رو جدا گانه حساب کنید(عکس ها رو درصورتی که خودتون می سازید قیمت بزارید وگرنه بیخیالش شید)
2) تمام فواصلی رو حذف کنید(یعنی کل کدتون رو انتخاب کنید و Shift + Tab رو اینقدر نگه دارید تا کل فاصله های اول هر خط کدتون پاک شه و توجه کنید که این بلا رو سر سورس کد اصلیتون نیارید که مرتب کردن دوبارش کار نسبتا سختیه!)
3)همین بلا رو سر کدهای SQL هم بیارید البته فقط اونایی که پیچیدست رو در مبالغ بالاتر مثلا 3000 یا ... ضرب کنید
در آخر از قیمتی که بدست میارید واقعا راضی میشید! فقط کافیه امتحان کنید

اما یک نکته!
قبل از نوشتن کد چطور باید قیمت بدیم و اینکه معمولا برنامه نویس های بزرگ کد بهتر رو توی تعداد خط های کمتری می نویسند که باعث ارزونی بیشتر میشه؟!

مشکل اول با کمی تجربه حل میشه و بستن قرارداد نسبی به این صورت که به مرور زمان می تونید برای تعیین قیمت به پروژه های قبلیتون رجوع کنید و قیمت رو به صورت تخمینی از 10 در صد کمتر تا 10 درصد بیشتر بگید

مشکل دوم که درواقع مشکل نیست! این باعث میشه که تفوت شما و شرکت شما با بقیه مشخص شه کد بهتر قیمت کمتر و در نهایت توجه کنید که حساسیت و تعیین قیمت ضریب دست خودتونه و میتونید اون رو در 1000 یا 1100 یا 1300 یا ... ضرب کنید

حالا نظر شما چیه؟
اگه موافقید تشکر یادتون نره

مرسی و موفق باشید

kianalesheikh
دوشنبه 10 آبان 1389, 00:53 صبح
تست بايد تست شود

csharpprogramer88
سه شنبه 11 آبان 1389, 18:43 عصر
تست بايد تست شود

منظورت چيه چي بايد تست بشه

YvesSaintLaurent
پنج شنبه 13 آبان 1389, 18:59 عصر
بنظر من زمان و ساعت ملاک مناسبی نیست. سرعت برنامه نویسی هر کسی فرق میکنه.

csharpprogramer88
پنج شنبه 13 آبان 1389, 21:04 عصر
بنظر من زمان و ساعت ملاک مناسبی نیست. سرعت برنامه نویسی هر کسی فرق میکنه.

درسته كه فرق ميكنه ولي خلاصه بايد يك روالي وجود داشته باشه يا نه ؟