View Full Version : سوال: نوشتن اسکریپ برای گزینه های انتخاب شده در چک باکس هایی که به شکل input تعریف شده
shocraneh
سه شنبه 01 دی 1388, 09:02 صبح
من چند تا چک باکس روی صفحه دارم که کاربر می تونه هر تعداد که دلش خواست را انتخاب کنه
<input type="checkbox" name="searchfield" value="Id">
<input type="checkbox" name="searchfield" value="Description">
............
حالا می خام با کلیک روی این لینک مقادیر انتخاب شده توسط کاربربه متغیر هایی
فرستاده بشه و بعد بتونم از اونا به عنوان پارامتر های جستجو استفاده کنم.نمی دونم تابع رو چه جوری بنویسم
<a href="#" onclick="select(' ')">select</a>
لطفا عجله دارم
shocraneh
چهارشنبه 02 دی 1388, 07:18 صبح
کسی نیست کمک کنه . من نمی دونم وقتی از input استفاده می کنم . تابع مربوط به کلیک اونو چه جوری بنویسم منظورم ورودی _خروجیه .یه مثال ساده از هر چی دلتون می خاد بزنید
ali_shmki
چهارشنبه 02 دی 1388, 15:13 عصر
البته اگه ميخواي جستجو را در بين ركورد هاي ديتابيس انجام بدي، بايد مقادير رو با تگ فرم يا با روشهاي ديگه به سرور بفرستي. اما اگه ميخواي جستجو رو در بين متن صفحه جاري انجام بدي احتمالا اين سورس كد بهت كمك ميكنه.
<script>
function Select()
{
chck=document.forms[0].searchfield;
txt="";
for (i=0;i<chck.length;++ i)
{
if (chck[i].checked)
{
txt=txt + chck[i].value + " ";
}
}
alert (txt);
}
</script>
<form>
<input type="checkbox" name="searchfield" value="1">
<input type="checkbox" name="searchfield" value="2">
</form>
<a href="#" onclick="Select()">select</a>
shocraneh
دوشنبه 07 دی 1388, 10:05 صبح
من می خام جستجو در دیتابیس انجام بشه . من یه چک لیست باکس با input ها دارم که با کلیک روی یه دکمه در صفحه رویت میشه . می خام مقادیری که کاربر انتخاب می کنه با postback از بین نره آیا میشه در تابع کدی بنویسم که مقدار های انتخابی رو نگه داره . فرم runat="server" است . لبته می دونم این کار اشتباهه . دلیل استفاده من از این لحاظه که نمی خام چک باکس لیست همیشه روی صفحه باشه . نمی دونم امکانش هست یه صفحه کوچک رو ی صفحه اصلی ایجاد کنم ؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.