PDA

View Full Version : مشکل در sharing

amirj00n_001
سه شنبه 01 دی 1388, 13:34 عصر
من چند وقتی است که با این مشکل روبهرو شدم از اساتید محترم می خوام که من را راهنماییی کنند :من یک شبکه workgroup ایجاد کرده ام،کاربر guest را هم فعال کرده ام،firewall هم خاموش است ولی وقتی که میخوام پوشه ای را که در یک کامپیوتر share شده را مشاهده کنم با یک پیغام error مواجهه میشم،مثلا گاهی وقتها از من user, pass میخوادو....
وگاهی وقتها نام هیچ کامپیوتری زا که در شبکه است را نشان نمی دهد و با یک پیغام خطا رو بهرو میشم

amir.azimi2000
سه شنبه 01 دی 1388, 14:44 عصر
با سلام .
دوست من در تنظیمات گروپ پالیسی باید همانند تصویر ضمیمه تنظیم مربوطه را روی Classic قرار دهید .
من معمولا به این قسمت سایت برنامه نویس سر نمیزنم اگر مشکلی داشتی یا پیام خصوصی بده و یا در همین سایت لینک زبان برنامه نویسی فاکس پرو در خدمت شما هستم .

amirj00n_001
سه شنبه 01 دی 1388, 20:45 عصر
آقای عظیمی ممنون از پاسخت. خوشحالم از اینکه شما هم تخصصی در این باره کار کردید و با شبکه آشناید من خودم
این کار را انجام داده بودم تنها تفاوت اون با قبل این است که در این حالت classic می تونی با user ,pass مختلف وارد بشی .ولی در حالت guset در کادر user غیر فعال است و با نام کاربری پیش فرض
guest ورود را می خواهد انجام دهد که این هم با مشکل رو به رو می شه.فقط میدونم در policy باید در یک جا نام کاربری Everyone را وارد کنی تا مشکل حل بشه.
در این باره کمک میخوام

amir.azimi2000
چهارشنبه 02 دی 1388, 10:10 صبح
با سلام مجدد .

Everyone را در دو محل میتوانی وارد کنی و برایش سطح دسترسی تعیین کنید .
1. پراپرتیز فولدر شیر در سربرگ شیرینگ و گزینه پرمیشن .
2. پراپرتیز فولدر شیر در سربرگ سکیوریتی .

موفق باشید .

amirj00n_001
پنج شنبه 03 دی 1388, 14:26 عصر
بازم ممنون

amirj00n_001
پنج شنبه 03 دی 1388, 20:37 عصر
آقای عظیمی منظورم از Everyone این بود که اون رو در policy وارد کنی نه در اینجا که شما گفتید.چون اینا هم جواب نمیده من عکس خطا رو ضمیمه کردم تا اگه میتون بهتر راهنماییم کنی

amir.azimi2000
دوشنبه 07 دی 1388, 07:54 صبح
با سلام .
مطمئن هستی که فایروال را خاموش کردی ؟؟؟

amirj00n_001
سه شنبه 08 دی 1388, 21:11 عصر
مشکلم حل شد ممنون
نام کاربری با رمز های مختلف داشتم

programteach
چهارشنبه 09 دی 1388, 07:18 صبح
من سه مساله سخت و ناجور در دو شبکه کامپیوتری مواجه شده ام :
1) شبکه داخلی LAN برقرار است اما با وصل کردن کابل 3 کامپیوتر به کی استون شبکه قطع ووصل می شود و جراغ های SWITCH تند تند روشن وخاموش می شوند.
2) SWITCH روشن نمی شود.
3) در یک شبکه دیگر برای اتصال به اینترنت و اشتراک گذاری اینترنت بین کاربران با مودم ADSL مشکل وجود دارد . اینترنت قطع ووصل می شود. ضمنا با پشتیبانی پار آنلان تماس گرفته ام و آدرس های IP به صورت درست تنظیم شده اند ولی باز هم ارتباط با اینترنت قطع ووصل می شود.
لطفا علل و عوامل مشکلات نامبرده را برایم معلوم کنید. با تشکر فراوان