PDA

View Full Version : سوالی در مورد dbgrideh

delafarin
سه شنبه 01 دی 1388, 13:42 عصر
با سلام
من از dbgrideh در برنامه ام استفاده کردم به علت طولانی بودن اطلاعات بعضی از فیلدهای رکورد هایم در قسمت rowheight , rowline عدد 4 را وارد کردم بطوریکه متن طولانی درون هر سلول در 4 سطر نمایش داده می شود .
حالا سوال اینجاست من می خواهم در مورد رکوردهایی که فیلدهایشان طولانی نیست این 4 خط خالی نباشد و اندازه آن به اندازه یک خط باشد یا بعبارت دیگر مثلا ردیف اول که حتی یک فیلد طولانی دارد 4 خط ولی ردیف دوم 1 خطی باشد .
چطور می توانم این کار را انجام دهم .

vcldeveloper
سه شنبه 01 دی 1388, 16:49 عصر
در خصوصیت OptionsEh گزینه dghAutoFitRowHeight را True کنید.

delafarin
چهارشنبه 02 دی 1388, 09:22 صبح
در خصوصیت OptionsEh گزینه dghAutoFitRowHeight را True کنید.

با سلام و تشکر از شما اساتید محترم
من این گزینه را هم True کردم ولی هیچ تاثیری نداشت یعنی اگر rowheight , rowline را مقدار مثلا 3 ندهم که همانطور متن را نصفه نشان می دهد که ادامه آنرا باید با کشیدن موس در آن ستون ببینم و اگر هم 3 بدهم در مورد متنهای کم همان فاصله ردیفهای خالی را ایجاد می کند .

AmirSky
چهارشنبه 02 دی 1388, 11:32 صبح
اگر منظورت اینه که یک سطری در وسط نوشته شود

مقدار Layout را Center قرار بده

delafarin
چهارشنبه 02 دی 1388, 12:36 عصر
اگر منظورت اینه که یک سطری در وسط نوشته شود

مقدار Layout را Center قرار بده

با سلام
سوال کاملا واضح است به طوریکه آقای کشاورز همان بار اول متوجه شدند که منظور چیست .
در اصل من می خواهم حالت طول افقی سلولها ثابت باشد و بنا به بزرگی متن طول عمودی سلول اضافه شود حلا ممکن است یک متن در یک ردیف جا شود و متن دیگر در دو ردیف .

مثال :

نام | نام خانوادگی |
| مقدم منش |