View Full Version : سوال: تغییر تصویر براساس فصلها
look20
سه شنبه 01 دی 1388, 14:33 عصر
با سلام
کسی می دونه چطور میشه فرمی داشت که توی اون یه تصویر براساس فصل ها تغییر کنه مثلا اگه فصل بهار بود یه تصویر توی فرم نشون داده بشه اگه تابستون یه تصویر دیگه اگه پاییز یه تصویر دیگه و اگه زمستون بود هم یه تصویر دیگه
با تشکر
amirzazadeh
چهارشنبه 02 دی 1388, 07:42 صبح
با سلام
کسی می دونه چطور میشه فرمی داشت که توی اون یه تصویر براساس فصل ها تغییر کنه مثلا اگه فصل بهار بود یه تصویر توی فرم نشون داده بشه اگه تابستون یه تصویر دیگه اگه پاییز یه تصویر دیگه و اگه زمستون بود هم یه تصویر دیگه
با تشکر
سلام
در رويداد لود فرمتون ميتونيد از كدي شبيه به اين استفاده كنيد:
Private Sub Form_Load()
If Month(Date) >= 1 And Month(Date) <= 3 Then
Me.Image3.Picture = "C:\Documents and Settings\am\My Documents\pic1.jpg"
ElseIf Month(Date) >= 4 And Month(Date) <= 7 Then
Me.Image3.Picture = "C:\Documents and Settings\am\My Documents\pic2.jpg"
ElseIf Month(Date) >= 8 And Month(Date) <= 10 Then
Me.Image3.Picture = "C:\Documents and Settings\am\My Documents\pic3.jpg"
Else
Me.Image3.Picture = "C:\Documents and Settings\am\My Documents\pic4.jpg"
End If
End Sub(البته تاريخ ها ميلادي تنظيم شده و مسير ذخيره تصاوير بايدروي كامپيوتر خودتون تنظيم بشه )
.......................
موفق باشيد
look20
چهارشنبه 02 دی 1388, 09:27 صبح
با تشکر از شما
دوست عزیز خودتون امتحان کردید ؟!
من وقتی باز می کنم تصویر 4 رو نشون می ده ولی وقتی برنامه رو میبندم ماه و روز رو تغییر میدم مشکل داره مثلا 1 ژانویه تصویر 1 رو نشون میده در حالی که اول ژانویه می شه 12 دی یعنی باید هنوز تصویر 4 باقی بمونه آیا میشه کاری کرد که درست کار بکنه؟!
البته فکر کنم اگه تعریف کنیم
20December
20march
20june
20september
میشه اول هر فصل
ولی توی سال کبیسه و توی ماه هایی که 31 روزه و 29 روزه یه سری مشکل داره دوستان می تونن کمک کنن
ryonis
چهارشنبه 02 دی 1388, 11:18 صبح
به نظر من به جاي اين بحث ها بهتره از توابع فارسي آماده براي فيلد تاريخ استفاده بشه. اكثر اين توابع پيش بيني سالهاي كبيسه و ... رو كردهاند.
اگر به نظر مديران و اساتيد محترم اين روش مفيده، شروع كنم يه نمونه كد براي ايشان تهيه كنم.
:گیج:
amirzazadeh
چهارشنبه 02 دی 1388, 11:58 صبح
با تشکر از شما
دوست عزیز خودتون امتحان کردید ؟!
من وقتی باز می کنم تصویر 4 رو نشون می ده ولی وقتی برنامه رو میبندم ماه و روز رو تغییر میدم مشکل داره مثلا 1 ژانویه تصویر 1 رو نشون میده در حالی که اول ژانویه می شه 12 دی یعنی باید هنوز تصویر 4 باقی بمونه آیا میشه کاری کرد که درست کار بکنه؟!
البته فکر کنم اگه تعریف کنیم
20December
20march
20june
20september
میشه اول هر فصل
ولی توی سال کبیسه و توی ماه هایی که 31 روزه و 29 روزه یه سری مشکل داره دوستان می تونن کمک کنن
دوست من سلام
من فقط ميخواستم روال كار رو نشون بدم.اگر از توابع فارسي مثل تابع آقاي آزادي استفاده كنيد مطمئنا اين مشكل نخواهيد داشت.
..................
موفق باشيد
look20
پنج شنبه 03 دی 1388, 15:10 عصر
ببخشید دوستان تونستن کاری بکنن؟
البته ببخشید منظورم این نیست که خدایی نکرده دوستان رو تحت فشار بزاریم و اذیت کنیم؟!
با تشکر
mehdi_fiz
جمعه 04 دی 1388, 09:24 صبح
سلام دوست عزیز
من نمونه فایلی که شما خواسته بودید رو آماده کردم فقط شما 4 فایل را در با فرمت jpg در کنار برنامه قرار دهید و نام آن ها را به ترتیب فصل ها با نام pic1 الی pic4 ذخیره کنید و سپس فرم یک را اجرا نمایید
موفق باشید
صبا9841
یک شنبه 25 بهمن 1388, 15:12 عصر
دوستان سلام
از MyPicture هر یوزر چطور میشه تصاویر رو لود کرد یعنی بجای آدرس
Me.Image3.Picture = "C:\Documents and Settings\am\My Documents\pic1.jpg"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.