ورود

View Full Version : سوال: ايا فاكس پرو مناسب يك برنامه حسابداري و فروشگاهي هست؟

moferferi
چهارشنبه 02 دی 1388, 16:11 عصر
سلام.
ميشه از ديتابيس فاكس پرو در يك برنامه اي با امكانات حسابداري و انبار داري استفاده كرد؟

binyaz2003
چهارشنبه 02 دی 1388, 17:51 عصر
برنامه هاي بسيار زيادي موجودند که با ويژوال فاکس پرو يا حتي فاکس داس نوشته و در حال اجرا هستند.شما از ساير برنامه ها براحتي ميتونيد به ديتابيس فاکس دسترسي داشته باشيد.

moferferi
چهارشنبه 02 دی 1388, 19:46 عصر
سلام.
با تشکر
من با سی شارپ کار میکنم و میخوام که یه برنامه فروشگاهی با امکانات انبار داری طراحی کنم.
با اس کیو ال هم مشکلی ندارم و بلدم باهاش کار کنم
اما اینکه میخوام از فاکس پرو استفاده کنم اینه که مانند اس کیو ال نیاز به نصب نداره و اینکه فکر کنم از اکسس قوی تره.

binyaz2003
چهارشنبه 02 دی 1388, 20:25 عصر
صد درصد از اکسس قويتر و سريعتر هست اما به شما پيشنهاد ميکنم با همون sql کار کنيد.البته اين گفته خلاف چيزي که در بالا گفتم نيست زيرا اگر شما بخواهيد به بانکهاي فاکس دسترسي پيدا کنيد کار واسطه odbc بوسط مياد و علاوه براون مطالب بسياري از جمله مديريت حجم جداول هم هست که بايد رعايت بشه.شما زحمت يکبار نصب sql رو به خودتون بديد.

ASKaffash
چهارشنبه 23 دی 1388, 12:53 عصر
صد درصد از اکسس قویتر و سریعتر هست اما به شما پیشنهاد میکنم با همون sql کار کنید.البته این گفته خلاف چیزی که در بالا گفتم نیست زیرا اگر شما بخواهید به بانکهای فاکس دسترسی پیدا کنید کار واسطه odbc بوسط میاد و علاوه براون مطالب بسیاری از جمله مدیریت حجم جداول هم هست که باید رعایت بشه.شما زحمت یکبار نصب sql رو به خودتون بدید.

سلام
نیازی به نصب دستی SQLServer نیست MSDE2000 و SQLExpress برای همین وقت ها است