ورود

View Full Version : حرفه ای: تنظیمات پرینت صفحه html (هدر و فوتر و نوع پرینتر و پرینت و ...)

Ahmadgolagha
چهارشنبه 02 دی 1388, 19:43 عصر
سلام
من با این روشی که اینجا قرار می دم پرینت می گیریم ولی چندتا مشکل باهاش دارم.

1- وقتی پرینت گرفته می شه نمی خوام آدرس فایل در پایین صفحه نمایش داده بشه
2- می خوام این روش خودم رو جوری تغییر بدم که پنجره پیش نمایش پرینت به نمایش در نیاد
3- می خوام پرینترهای pfd , office کار نکنه تنها پرینتر واقعی بتونه پرینت بگیره ( احتمالا نشدنیه )
4- اگه فایل به صورت pdf پرینت گرفته شد قابل کپی نباشه ( هر چند که احتمالا از تنظیمات خود acrobat یا نرم افزار هست و سخته)
5- بتونم فونت هدر و فوتر پیشفرض که arial است رو عوض کنم .( فونت تاریخ و شماره صفحه)
6- ... و سوالای دیگه تو این مایه ها

با تشکر

h.emamie
چهارشنبه 02 دی 1388, 20:18 عصر
من فكر كنم اين انتظاراتي كه شما داريد قابل انجام نيست ، چون پروسه پرينت در واقع به مرورگر مربوط مي شه و مرورگر هست كه اين ويژگي ها رو اعمال مي كنه .

البته فايرفاكس توي تنظيماتش قابليت برداشتن يا فعال كردن بعضي از مواردي كه شما گفتيد رو داره .

koorosh4
یک شنبه 06 دی 1388, 12:27 عصر
سلام . من دنبال سورس کد های سایت میگردم که بتونم روی اونا کار کنم و وب نویسی یاد بگیرم . چیزی میخوام که عکس زیاد نداشته باشه . زیاد سخت و زیاد پیش پا افتاده نباشه . یه چیزی تو مایه های قالب وبلاگ دمتون گرم

amirbiglari
دوشنبه 07 دی 1388, 16:12 عصر
سلام . من دنبال سورس کد های سایت میگردم که بتونم روی اونا کار کنم و وب نویسی یاد بگیرم . چیزی میخوام که عکس زیاد نداشته باشه . زیاد سخت و زیاد پیش پا افتاده نباشه . یه چیزی تو مایه های قالب وبلاگ دمتون گرم
سلام دوست عزیز اولا فکر کنم که باید این موضوع را در یک تاپیک جداگانه مطرح می کردید . دوما برای یادگیری وب نویسی فکر کنم یک روش خوب، یادگیری ترتیبی اینهاست : html,css,javascript,jquery,xml,ajax,asp.net بعلاوه یک دیتا بیس. البته موارد و روشهای زیادی وجود داره اما فکر میکنم حداقل باید html و css رو یادبگیرید

mcse1234
سه شنبه 25 آبان 1389, 11:40 صبح
سلام
از این فایل می تونی برای حذف Head و footer استفاده کنی البته فقط در IE