View Full Version : ثبت اطلاعات
mahsa.admin
پنج شنبه 03 دی 1388, 10:53 صبح
در فایل ضمیمه سوالمو توضیح دادم از اساتید خواهش میکنم نگاهی بهش کنند
mehdi_fiz
جمعه 04 دی 1388, 08:43 صبح
سلام دوست عزیز
من نمونه فایل شما رو اصلاح کردم اگه دوستان روش دیگری هم یاد دارند دوستمون رو راهنمایی کنند
موفق باشید
mahsa.admin
دوشنبه 07 دی 1388, 10:48 صبح
سلام آقا مهدی
راه حل شما خوب بود ولی راه ساده تری نیست چون اگر یکم اطلاعات بیشتر شود ساخت این کوئری ها سرعت را پایین می اورد راه حل بهتری نیست
dadsara
دوشنبه 07 دی 1388, 18:05 عصر
سلام
پست شماره 7 این تاپیک را ببین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=131526
kamrankam
دوشنبه 07 دی 1388, 19:19 عصر
سلام
دراین نمونه شما بدون ایجاد جداول موقت و ایجاد کوئری بصورت بسیار ساده میتوانید حتی با جداول Bound و استفاده از دستورUndo در رویداد Before Update با ایجاد یک Msgbox ، و سوال ازکاربرجهت ذخیره یاعدم ذخیره اقدام نمایید .
mehdi_fiz
دوشنبه 07 دی 1388, 22:43 عصر
سلام دوست عزیز آقای kamrankam
نمونه شما درست است ولی یک اشکالی که دارد اگر کاربر در دوره دوم یا همان دوره اول یک از فیلدهایی که شما در Before Update آن کدی ننوشته اید تغییر ایجاد کند و فرم را ببندد آن وقت دیگر نمونه شما کارایی نداشته و اطلاعات نیز تغییر یافته است و شاید بتوان از خاصیت dirty فرم ها استفاده کرد و هنگام بستن فرم اصلی این خاصیت چک شود و پیغام به کاربر نشان داده شود که اطلاعات ذخیره شود یا خیر که چون فرم ها به صورت ساب فرم می باشد ممکن است دقیق جواب ندهد و اطلاعات باز هم ذخیره شود
موفق باشید
kamrankam
دوشنبه 07 دی 1388, 23:18 عصر
با سلام مجدد خدمت دوست عزیزmehdi_fiz
در نمونه ارسالی مجددا کنترل کردم خاصیت Before Update فرم درست عمل می کند البته فراموش کرده بودم دردوره دوم فرم این خاصیت را فعال کنم که در نمونه پیوست فعال شد تک تک فیلدها تغییرات راکنترل کردم درهنگام بستن فرم Msgbox فعال می شود و از کاربر سوال می نماید لذا نیازی به چک کردن هنگام بستن فرم و تنظیم خاصیت Before Update تک تک فیلدها نیست .
mahsa.admin
سه شنبه 08 دی 1388, 07:57 صبح
جناب
kamrankam (http://barnamenevis.org/forum/member.php?find=lastposter&t=196947)
با تشکر از شما انچه مد نظر من بود در ابتدابه روش اقا مهدی نزدیک بود روشی که شما ارائه داده اید چند ایراد دارد 1 - اولا که کلید ثبت اصلا تاثیری در فرم ندارد چون شما هر جا کلید کنید سوال برا ذخیره می پرسد 2- فرض کنید 15 تب در این فرم (دوره اول الی دوره 15 ) وجود داشته باشد اگر بخواهیم برای یک شخص اطلاعاتی این 15 تب را پر کنیم وهر تب سوال رای ذخیره بپرسد فکر کنم بعد از 15 همین تب غش کنه اوپراتور
انچه مد نظر من هست مثل همه بر نامهای موجود فقط وابسته به زدن کلید ثبت باشد
با تشکر
kamrankam
سه شنبه 08 دی 1388, 09:38 صبح
سلام mahsa.admin
مشکل اول و دوم که فکرکنم هردو یکی بود با پیمایش برروی فیلدها و ویرایش آنها از شما سوالی پرسیده نمی شود فقط در زمان خارج شدن ازفرم این سوال پرسیده خواهد شد ، درمورد مشکل شما باید وقتی اقدام به فیلتر یک رکورد خاصی می نمایید Subform را درحالت Single Form قرار بدهید چراکه رکورد جدید بی مورد درلیست Subform قرار میگیرد ، ووقتی شما وارد رکورد جدید می شوید برنامه بعنوان خروج از فیلتر یا رکورد فیلتر شده این سوال را ازشما می پرسد و هرچند تا رکوردداشته باشید نیاز به تایید ندارد حالا 15تا یا بیشتر، توصیه می شود فرم Subform Default View را درحالت Single Form قرارد بدهید. درمورد کلید ثبت هم اگر قرار بر ثبت ویرایش باشد بازهم بهتر است بعد از زدن کلید ثبت یک بار از کاربر همین سوال پرسیده شود چون ممکن است کاربر به سهو برروی کلید ثبت تایید نموده باشد لذا فکرکنم MSGBOXنه تنها مشکلی ندارد بلکه درروال برنامه کارسازهم هست البته این نظرمن است .
mahsa.admin
سه شنبه 08 دی 1388, 10:24 صبح
جناب kamrankam (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=65353)
با تشکر مجدد منظورم این بود که چون هر تب باید ویرایش شود به همین خاطر برای هر 15 تب سوالبرای ذخیره میاد وگرنه برای دیدن هر تب بدون اعمال تغییر مشکلی نیست نمونه اقا مهدی خوب بود فقط همون بحث ازدیاد کوئری بود اگر امکانش هست را ه حلی که که خیلی راحتر از این بحث ذخیره کردن رو انجام داد ارائه بدن دوستان
mahsa.admin
چهارشنبه 09 دی 1388, 07:51 صبح
از دوستان کسی نیست این مشکل را حل کند
RESMAILY
چهارشنبه 09 دی 1388, 09:46 صبح
به نام خدا
با سلام من خودم از روش زير استفاده ميكنم
1 - براي فرم هاي غير continue فيلدهاي مورد نياز فرم را هم نام با فيلد جدول مورد نظر نام گذاري مي كنم.
2 - وابستگي فرم را از جدول قطع مي نمايم.Unbound
دو تابع سراسري براي سنجش و انتقال اطلاعات تهيه كرده ام و،
3- صحت اطلاعات را به طرز دلخواه كنترل و ترميم مي نمايم.
4- با احضار جدول اصلي و سنجش فيلدها اطلاعات را منتقل مي نمايم
5 - براي تصحيح اطلاعات نيز از يك optionbotton نامرئي استفاده مي كنم كه اگر در مثلا در حالت true باشد موضوع را به طرز اطلاعات جديد نبيند.
سرعت قابل قبولي براي كارهاي عادي تا حدود 50 فيلد داشته و امتحان شده است.
براي فرم هاي continue معمولا ازيك جدول كمكي استفاده مي كنم و پس از كنترل، آن را در جدول اصلي اضافه يا ترميم مي كنم.
الآن در جايي هستم كه نمونه در اختيارم نيست. ولي چند روز ديگر تقديم دوستان مي نمايم.
mahsa.admin
چهارشنبه 09 دی 1388, 11:01 صبح
منتظر نمونه وراهنمایی شما ودوستان دیگر هستم
mahsa.admin
شنبه 12 دی 1388, 07:20 صبح
از مدیران محترم کسی نیست نگاهی به مشکل ما بی اندازه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.