PDA

View Full Version : چرا فایروالها با explorer موقع کار با یه سایت ftp کاری ندارن ولی به برنامه های دیگه گیر میدن؟

GhProgrammingCo
پنج شنبه 03 دی 1388, 12:22 عصر
با سلام عنوان تاپیک گویای سوال من هست دیگه، اگر کسی اطلاعاتی داشت ممنون میشم ما رو هم مطلع کنه

Beyondsoft
شنبه 05 دی 1388, 00:08 صبح
چون آن جزو authorized programs حساب می شود اما سایر برنامه ها ممکن است trojan باشند پس از شما می پرسد که شما هویت برنامه را تایید کنید !

GhProgrammingCo
شنبه 05 دی 1388, 10:33 صبح
با تشکر از شما، دقیقا منتظر همین جواب بودم. ولی من به لیست برنامه های مجاز توی فایروال Avira و Karpeskey نگاه کردم و چیری نبود. حتی وقتی یک rule رو اضافه می کنیم و دسترسی explorer رو filtered قرار بدیم، باز هم دسترسی براحتی انجام میگیره.

tdkhakpur
شنبه 05 دی 1388, 20:35 عصر
خوب برای اینکه ftp فقط مانند شبکه حمل و نقل میماند که داده ها رو انتقال میدهد و هیچ نوع کدی رو اجرا نمیکند مانند کدهای html, php, java, امثالهم.
حالا با این حساب وقتی طرف(ftp) مظلوم و بی گناهه چرا باید بهش ظلمی بشود بی انصافی نیست جلوی کارش گرفته شود و حقش خورده بشود
فدای دل سبز فایرول انشااللله..

cybercoder
شنبه 05 دی 1388, 21:48 عصر
چون از SVCHOST استفاده می کنه

GhProgrammingCo
دوشنبه 07 دی 1388, 10:55 صبح
خوب برای اینکه ftp فقط مانند شبکه حمل و نقل میماند که داده ها رو انتقال میدهد و هیچ نوع کدی رو اجرا نمیکند مانند کدهای html, php, java, امثالهم.
حالا با این حساب وقتی طرف(ftp) مظلوم و بی گناهه چرا باید بهش ظلمی بشود بی انصافی نیست جلوی کارش گرفته شود و حقش خورده بشود
فدای دل سبز فایرول انشااللله..

سوال منم همینه دیگه پس چرا به برنامه بدبخت و مظلوم من گیر میده. منم که کدی رو اجرا نمیکنم. البته برنامه من ممکنه یه جاسوس باشه و همین ftp مظلوم بشه کانال قاچاق انتقال من.

چون از SVCHOST استفاده می کنه

با تشکر، راستش قشنگ منظورتونو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدین که چطور از svchost استفاده میکنه و آیا ما هم میتونیم از svchost استفاده کنیم؟

pazis.x
یک شنبه 18 بهمن 1388, 01:51 صبح
من COMODO Internet Security دارم. اگر بخوام به هر سرور FTP که از مرورگر اینترنت وصل میشم پیغام Allow یا Deny رو ببینم باید چی کار کنم!؟

cybercoder
یک شنبه 18 بهمن 1388, 15:20 عصر
مکانی برای تعریف کردن rule در هر فایروالی وجود دارد.