PDA

View Full Version : افزایش سرعت دانلود در وایرلس و vpn

Alghoochi
پنج شنبه 03 دی 1388, 23:56 عصر
سلام
جدیدا مسئولین دانشگاه ما زحمت کشیدن و دانشگاه رو بردن تحت پوشش وایرلس (خدا خیرشون بده)

ما با vpn وصل میشیم و روزانه یه محدودیت زمانی داریم

ولی سرعت دانلود ها هم تو سایت و هم از طریق وایرلس خیلی کم شده. حتی بعضی وقتا به 8k هم می رسه

از مسئول سایت که پرسیدم گفت تعداد اکانت ها زیاد شده و اینترنت بین کاربرا تقسیم می شه

حتی مواقعی که سایت کاملا خلوته هم سرعت همونه.
دوستان کسی نرم افزاری سراغ نداره تا ما با اون بتونیم سرعت مون یا پهنای باندو افزایش بدیم

Hamid.Kad
جمعه 04 دی 1388, 15:56 عصر
خوب شاید سرعت هر کاربر رو محدود کرده باشند. در اون صورت نمیشه کاری کرد.
اگر هم که واقعاً بخاطر تعدد کاربران باشه که دیگه هیچ کاری نمیشه کرد ! :لبخندساده:

Alghoochi
جمعه 04 دی 1388, 21:46 عصر
خوب شاید سرعت هر کاربر رو محدود کرده باشند. در اون صورت نمیشه کاری کرد.
اگر هم که واقعاً بخاطر تعدد کاربران باشه که دیگه هیچ کاری نمیشه کرد ! :لبخندساده:
نمی دونم چی کار کردن. ترم قبل خیلی خوب بود ولی بعد از یه مدت (فکر کنم بعد از راه اندازی wireless این جوری شد.)
مثلا یه روز بعد از ظهر که سایت بسته بود من با لپ تاپ کانکت شدم باز سرعتش همون بود.
اگه فرض کنیم سرعت هرکاربرو محدود نکرده باشن چه کار می شه کرد؟
اینو یادم رفت بگم از برنامه Smart ISP Billing یا SIB Dailer استفاده می کنن. تو خود سایت یه برنامه هست که همون جا یوزر و پس می گیره و کانکت می شه ولی من چون ویندوز ویستا دارم اون برنامه جواب نمی ده و خود مسئول سایت یه کانکشن ساخت

online_mansoor2007
شنبه 05 دی 1388, 11:19 صبح
برای این کار از برنامه های مدیریت پهنای باند استفاده می کنند که بر اساس آی پی این محدودیت را اعمال می کند .
اما این برنامه امانتینگ سیب خودش امکان مدیریت پهنای باند یوزر را داره و کاریش هم نمیشه کرد .