View Full Version : فرق این دوتا کد چیست؟
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 11:13 صبح
باسلام
من واسه جستجوی بانکم این کد رو نوشتم اما نامرد اررو میده...!
If txtName.Text <> "" Then
SQLkar = "SELECT * FROM tblkarkard WHERE fname like '" & Trim(txtName) & "' and fdate Between #" & KDateF.Text & "# AND #" & KDateT.Text & "# ORDER BY fdate"
Else
SQLkar = "SELECT * FROM tblkarkard WHERE fdate Between #" & KDateF.Text & "# AND #" & KDateT.Text & "# ORDER BY fdate"
End If
پیغام Error رو هم ضمیمه کردم.
میخام وقتی تکست نام خالی باشه جستجو فقط براساس تاریخ باشه اما وقتی اسم رو هم نوشتیم براساس هردوش باشه یعنی این شخص چندبار بین این تاریخ کار کرده.
باتشکر
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 22:20 عصر
دوباره سلام
از این چند نفری که اومدن اینجا، کسی نتونست جواب مارو بده...!!!؟؟؟
لطفا Help Me ...
(همچنین از جناب آقای ... مدیر بخش بابت اشتباهم عذرخواهی میکنم، فک کردم همه تاپیکهای وی بی داخل همین بخشه، یادم رفته بود که تو زیرمجموعه بانک اطلاعاتی بنویسم، I`m Sorry)
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 06 دی 1388, 22:34 عصر
سلام،
بجای علامت # از ' استفاده کنید.
فکر می کنم علامت های % هم برای Like فراموش کردید. (البته این باعث خطا نمیشه)
like '%" & Trim(txtName) & "%'
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 22:47 عصر
ممنون ده تا ایکس جان
اما فک نکنم این علامتها تاثیری داشته باشن، آخه تا اونجایی که من میدونم اینا فقط واسه تعیین یک تیکه کد هستن و اولین علامت هرچی باشه دومین علامت هم باید همون شکلی باشه.
چند لحظه Please Wait ...
همین الان تستش کردم اما بازم نشد.
اگه پیغام ارور رو بخونین حتما متوجه میشین که خطای من چیز دیگس.
مثل اینکه نمیتونم براساس دو المان سرچ کنم.
Dr.Bronx
یک شنبه 06 دی 1388, 22:53 عصر
این مال یک قسمتی از برنامه هست
شرمنده دیگه خودتون تفکیکش کنید
rs.Open "SELECT Person_Id,Tarikh,TimeVorod,TimeKhoroj,mofield01,Sh ift FROM Tbl_Saat" & _
" WHERE Person_Id like '%" & Txt_SearchCode.Text & "%' and Tarikh Between '" & Cmb_az.DateCC & "' and '" & Cmb_ta.DateCC & "'", conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
موفق باشید./
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 23:03 عصر
:گریه: :گریه::گریه::گریه:
مثل اینکه نمیخاد درست بشه.
دکتر جان بابت جوابت ممنون و کدت هرجوری بود بزارش من مشکلی از این لحاظ ندارم و همچنین تنها فرقی که کد من با مال تو داره : تو اسم فیلدهارو نوشتی اما من بجاش یک ستاره گذاشتم، تو از (') استفاده کردی اما من از (#) اما بازم نشد و همون ارور رو میده، ممنون میشم کمکم کنین.
این هم از کد من که کار نمیده ...
Private Sub comRunKargar_Click()
If rsKar.state = 1 Then rsKar.Close
If txtName.Text <> "" Then
SQLkar = "SELECT * FROM tblkarkard WHERE fname like '%" & Trim(txtName) & "%' and fdate Between '" & KDateF.Text & "' AND '" & KDateT.Text & "' ORDER BY fdate"
Else
SQLkar = "SELECT * FROM tblkarkard WHERE fdate Between '" & KDateF.Text & "' AND '" & KDateT.Text & "' ORDER BY fdate"
End If
rsKar.Open SQLkar, strCon, adOpenStatic, adLockOptimistic
Set Grid.DataSource = rsKar
Call GridKargar
Set rsKar = Nothing
End Sub
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 23:07 عصر
راستی تا یادم نرفته بگم که وقتی از Between From Date To Date استفاده میکنم کار میکنه اما وقتی اسم رو بنویسیم ارور میده.
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 06 دی 1388, 23:09 عصر
یکی از دلایل تولید اون خطا نام جداول و فیلدهاست. دقت کنید اونها رو درست نوشته باشید.
من دستور شما رو تست کردم مشکلی نداره فقط تا زمانی که از علامت # استفاده شده باشه و عملگر Like هم بدون علامت استفاده شده باشه، خروجی نداریم. ولی خطایی تولید نمیشه.
polisoftco
یک شنبه 06 دی 1388, 23:32 عصر
دوست عزیز
پدرم دراومد، چندین بار حرف به حرف چک کردم، حتی اسمشون رو از دیتابیس کپی کردم و آوردم داخل برنامه پیست کردم، از اون لحاظ مطمئنم.:عصبانی++:
(اینجا دیگه ویرایش میشه و همچنین عذرخواهی)
یک فقره حرف از حروف نامربوط اشتباه نوشته شده بوده، یعنی جای fرو با s اشتباه نوشتم.
وای خدای من ...:متفکر:
یعنی من 3روز تو این قسمت علاف بودم...!!؟:متعجب::متعجب::گیج::گ یج:
من دوتا جدول و دوتا گرید و دوتا رکوردست شبیه بهم دارم که کارم رو لنگوندن.:افسرده:
الان اینقد خوشحالم، خیلی ...!:کف:
(ده تا ایکس جان و دکتر جان بابت کمکتون بینهایت سپاسگذارم.):لبخند::قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.