View Full Version : نصب کریستال ریپورت ، SQl ، دات نت ، attach کردن بانک و غیره .....
mina.net
یک شنبه 06 دی 1388, 14:27 عصر
سلام دوستان
من خیلی گشتم ولی نتونستم اطلاعات کاملی در این ضمینه پیدا کنم. لطفا یکی از دوستان با تجربه تر توضیح کاملی بفرماییند تا از این همه سردرگمی جلوگیری شود. مثلا من مجبور شدم برای نصب برنامه خودم کل VS2008 رو روی سیستم مقصد نصب کنم.
اگر کسی نیست که بتونه به صورت کامل راهنمایی کنه لطفا دوستان بیان و با هم همفکری کنیم و از این سر در گمی در بیاییم.
ehsan_2000
جمعه 11 دی 1388, 20:57 عصر
منم موافقم . واقعا کسی نمی دونه چطوری باید کاری کنیم که برنامه تو کامپیوتر دیگه با sql بتونه ارتباط برقرار کنه ؟
mina.net
سه شنبه 22 دی 1388, 11:25 صبح
من اینجای که دارم این مطلب را می نویسم به instalshild دسترسی ندارم. و اگر توضیحی که میدم خیلی واضح نیست ببخشید یک کم آزمون خطا بکنید متوجه می شید.
یک جای خوندم که می شه در حال طراحی setup از سر برگ سوم (instalition disiner) - سمت چپ روی application dataکلیک کنید و Redistributablesرا انتخاب کنید از سمت راست می تونید پیش نیازها تون رو انتخاب کنید. یک مشکلی که هست باید اینها رو دانلود کرد(که من دیالاپ هستم) بعد از تیک دار کردن گزینه ها تون روی یکی از اونها کلیک راست کنید و دانلود رو بزنید پیش نیاز مورد نظرتون دانلود خواهد شد. حالا دیگه پیش نیازی رو که انتخاب کردید باید همراه نرم افزار نصب شود. (البته من هنوز نتونستم آزمایش کنم) لطفا آزمایش کنید و نتیجه رو به من هم اطلاع بدید.
میدونم توضیحاتم خیلی واضح نیست ولی درست هست. دوستانی که اینترنت ژر سرعت دارند لطفا آزمایش کنند جواب را اینجا بزارند. ممنون
این پست رو ویرایش کردم حالا دیگه دقیقا می تونید از روشی که گفتم به نتیجه برسید. در ضمن برای دانلود باید نوع پروژ تون از نوع basic msi باشد. لطفا نتیجه را اینجا بزارید تا ما هم استفاده کنیم.
ASKaffash
چهارشنبه 23 دی 1388, 13:05 عصر
سلام
از نرم افزارهای متعددی جهت ساخت نرم افزار نصب اتوماتیک استفاده کرد مثلا :
Dotnet و InstallSheild و SetupFactory و ... ولی برای شروع کار برای دات نت همان Dotnet بهتر است
mina.net
دوشنبه 28 دی 1388, 08:31 صبح
سلام
از نرم افزارهای متعددی جهت ساخت نرم افزار نصب اتوماتیک استفاده کرد مثلا :
Dotnet و InstallSheild و SetupFactory و ... ولی برای شروع کار برای دات نت همان Dotnet بهتر است
سلام دوست عزیز
من یا بیشتر کسایی که اینجور سوالات را مطرح می کنیم ساختن ستاپ معمولی رو بلدیم. مشکل ما یک ستاپ کامل هست. مثلا هنگام نصب بشه مشخص کرد که دیتابیس لوکال باشد یا از سرور اگه سرور هست و غیره.
خواهشا از جوابهای کلی پرهیز کنید و اگه امکانش هست بفرمایید چطور می شه این کارها رو انجام داد.
mehrnoosh_al62
دوشنبه 28 دی 1388, 08:42 صبح
با Mina موافقم. الان مشکلی که خود من برای برنامم دارم Attach بانک به setup هست. یه نمونه تو Codeproject پیدا کردم:http://www.codeproject.com/KB/database/Deploy_your_database.aspx
که اول بک آپ دیتابیس رو به به پروژه Setup اضافه میکنه و در هنگام نصب اونو Restore میکنه. اما مشکلی که اینجا پیش میاد اینه که موقع BackUp از StoredProcedure ها BackUp گرفته نمیشه...
DataMaster
دوشنبه 28 دی 1388, 11:41 صبح
با Mina موافقم. الان مشکلی که خود من برای برنامم دارم Attach بانک به setup هست. یه نمونه تو Codeproject پیدا کردم:http://www.codeproject.com/KB/database/Deploy_your_database.aspx
که اول بک آپ دیتابیس رو به به پروژه Setup اضافه میکنه و در هنگام نصب اونو Restore میکنه. اما مشکلی که اینجا پیش میاد اینه که موقع BackUp از StoredProcedure ها BackUp گرفته نمیشه...
چرا از SPها بک آپ گرفته نشه؟
از دیتابیس به طور کامل نسخه پشتیبان تهیه میشه
فقط تنظیمات سرور با دیتابیس بک آپ گرفته نمیشه
sunn789
دوشنبه 28 دی 1388, 12:29 عصر
خوب با این وضعیت امکان ساخت یه setup کامل امکان پذیره اول از همه من توصیه میکن م توی msdn جستجو کنید از همه بهتر کمک میکنه مطلب دوم اینکه در صورتی که برای شما امکان دانلود فیلم وجود داره همانطور که قسممت اول رو گذاشم(تو امضا میتونید ببینید) قسمت دوم هم اضافه کنم , البته تا جایی که بلد باشم من شاید نه حتما از اساتید بزرگی چون شما کمتر چیز یاد دارم اما اگه موافقت کنید و اجازه بفرمایید در صورتی که با قسمت اول مشکل نداری بعدی و بعدی ها رو اماده کنیم با کمک هم و اینکه میگم با توجه به اجازه شما ، چون بیشتر از یکی دو نفر تا کنون نظر ندادن گقتم شاید بد توضیح دادم و یا دانلود فیلم سخت باشه فکر روش بهتری باشیم و اگه هم بخواهیم تاپیک جدیدد بسازیم ممکنه باز هم با توجه به حجم ورود پاسخها از هم کسسته بشه
در حر هال هرچه را که بلدیم با هم به اشتراک میزاریم و در صورت کمبود اطلاعات مطالعه بیشتر خواهیم کرد
mehrnoosh_al62
دوشنبه 28 دی 1388, 15:37 عصر
چرا از SPها بک آپ گرفته نشه؟
از دیتابیس به طور کامل نسخه پشتیبان تهیه میشه
فقط تنظیمات سرور با دیتابیس بک آپ گرفته نمیشه
وقتی از یه دیتابیس بک آپ میگیرید از بعضی ابجکت ها مانند Sp و View ها بک آپ نمیگیره. میتونید امتحان کنید.
یه دیتابیس که چند User Stored Procedure داره ازش بک آپ بگیرید و بعد اون رو Restore کنید.
میبینید که sp ها موقع Restore منتقل نمیشن...
DataMaster
دوشنبه 28 دی 1388, 17:30 عصر
وقتی از یه دیتابیس بک آپ میگیرید از بعضی ابجکت ها مانند Sp و View ها بک آپ نمیگیره. میتونید امتحان کنید.
یه دیتابیس که چند User Stored Procedure داره ازش بک آپ بگیرید و بعد اون رو Restore کنید.
البته ابنجا برای بحث این موضوع خوب نیست
شما اگه FullBackup بگیرید از کل دیتابیس پستیبان گرفته میشه
احتمالا توی نوع پشتیبان دقت نکردید
alex_kh58
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 09:12 صبح
شاید بدردتون خورد
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=139529
bad_boy_2007
شنبه 08 اسفند 1388, 20:57 عصر
عزيز دل بابا ، اگر از ديتابيستان بك آپ بگيريد از همه چيز آن بك آپ تهيه ميشود ، احتمالا سورس شما از شماي جداول Script تهيه ميكند .
چند راه :
1- از Managment Studio استفاده كنيد با راست كليك روي ديتابيس و سپس گزينه Alltasck گزينه GenerateScript را انتخاب و اسكريپت ايجاد ديتابيس را در زمان نصب اجرا كنيد .
2- يك نسخه پشتيبان از اطلاعات خام تهيه كنيد و در اولين ورود به برنامه اين نسخه را بازگرداني كنيد ، سورس زير را نگاه كنيد
من روش دوم را ترجيح ميدهم
bad_boy_2007
شنبه 08 اسفند 1388, 21:01 عصر
براي نصب دات نت 3.5 و SQLServerExpress 2005 بد نيست از InstallShield 2010 استفاده كنيد .
مزيت اين نسخه نسبت به نسخه هاي قبلي پشتيباني از دات نت است ، در محيط دات نت ميتوانيد طراحي فرمها را با زبانهاي متفاوت از جمله زيان شيرين فارسي انجام دهيد . (البته در اين مورد هنوز مشكل دارم)
دات نت 3.5 را به حجم 230 مگ زدم دانلود كرد مشكلي در ويندوز 32 و 64 بيتي براي نصب نداشت و بصورت Silent و بسيار خوب نصب شد ولي SQL Server را كه نصب كردم اصلا تعريف نداشت . اول از همه نتوانستم Silent Install كنم و ثانيا روي ويندوز 64 بيتي نصب نشد .
انشا الله مشكلم كه رفع شد يك راهنما تهيه ميكنم .
bad_boy_2007
دوشنبه 10 اسفند 1388, 23:35 عصر
پارامتر برای نصب Silent SQL Server 2005 :
/q /qn INSTANCENAME=.\Novin ADDLOCAL=ALL SAPWD=Pass SECURITYMODE=SQL
مثلا اگر فایل SQL در ریشه درایو C با نام SQL.exe باشد ، میتوانید اینگونه نصب کنید :
c:\sql.exe /q /qn INSTANCENAME=.\Novin ADDLOCAL=ALL SAPWD=Pass SECURITYMODE=SQL
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.