PDA

View Full Version : سوال: جلوگیری از refresh شدن صفحه

afkariaus
دوشنبه 07 دی 1388, 09:40 صبح
سلام دوستان
در بعضی از سایت ها دیده ام که برای هر کار کوچکی صفحه refresh نمیشه و فقط موقعی که نیاز به کار بر روی دیتا بیس باشه refresh صفحه انجام میشه
من الان یک پروژه انبارداری تحت وب دارم که با ASP.NET و تحت vb نوشته شده ولی هر کار کوچکی که بخوام انجام بدم یک بار صفحه باید refresh بشه بطور مثال من یک سری اطلاعات در grid view دارم و اگه بخوام یک سطر را ویرایش کنم یک بار صفحه refresh میشه تا اون سطر به حالت قابل ویرایش تبدیل بشه و یک بار دیگه صفحه refresh میشه تا اطلاعات جدید در دبتا بیس ذخیره و نمایش داده بشه
حالا سوال من اینه که چطور میتونم جلوی این refreshهای اضافه رو بگیرم آخه خیلی سرعت کار با سایت پایین میاد
اگه ممکنه لطفا با کد راهنماییم کنید
پیشاپیش سپاسگذارم

clover
دوشنبه 07 دی 1388, 10:47 صبح
یکی از راه ها استفاده از تکنولوژی AJAX هست.
با استفاده از کنترل های موجود در بخش AJAX Extensions میشه این کار انجام داد، در همین سایت جستجو کنید مثال های زیادی پیدا می کنید.

afkariaus
دوشنبه 07 دی 1388, 11:10 صبح
مرسی
ولی من میخواستم با خود asp این کارو انجام بدم
گه با asp نشه که یکی از ضعف هاش هست
یعنی باید همه کد نویسیمو تغییر بدم؟؟؟

clover
دوشنبه 07 دی 1388, 11:20 صبح
یعنی باید همه کد نویسیمو تغییر بدم؟؟؟
لازم نیست این کار را انجام بدید، کافیه قسمتی را که قصد دارید بدون رفرش شدن آپدیت کنید، داخل یک UpdatePanel قرار بدید و چند تغییر هم در صفحه انجام بدید.
همونطور که عرض کردم، مثال ها و آموزش های زیادی هست، در مورد UpdatePanel جستجو کنید، حتما به نتیجه می رسید.
موفق باشید.

گه با asp نشه که یکی از ضعف هاش هست
ASP.NET یک زبان با کدهای سمت سرور هست، درست مثل php ، این ضعف محسوب نمیشه، خصوصیت این زبان هست.

mehdi.mousavi
دوشنبه 07 دی 1388, 11:35 صبح
مرسی ولی من میخواستم با خود asp این کارو انجام بدم
گه با asp نشه که یکی از ضعف هاش هست یعنی باید همه کد نویسیمو تغییر بدم؟؟؟

سلام.
شما دو راه دارید. یا اینکه خودتون دستی اطلاعات رو از روی سرور (از طریق یک web service، page method یا هر تکنولوژی دیگه ای) fetch کرده و فقط بخشی از صفحه رو که نیاز به refresh شدن داره، refresh کنید (که برای اینکار باید کد بیشتری بنویسید و تسلط بیشتری به JavaScript یا Framework های مربوطه داشته باشید). راه دوم هم اینه که از طریق UpdatePanel اینکارو انجام بدید، بدون اینکه حتی یک خط کد JavaScript بنویسید...

احتمالا شما روش دوم مد نظرتون هست. برای اینکه بتونید از این روش استفاده کنید، لطفا به این سایت رجوع کنید. (http://www.asp.net/Ajax/Documentation/Live/overview/UpdatePanelOverview.aspx) تو این لینک، انواع و اقسام مثالها در مورد چگونگی استفاده از UpdatePanel رو خواهید دید.

موفق باشید.