ورود

View Full Version : چاپ چک !!!

rasoul2023
دوشنبه 07 دی 1388, 17:06 عصر
سلام دوستان من قصد دارم که یک سری اطلاعات را از دیتا بیس بخونم و روی چک چاپ کنم اما مشکل من اینجاست که :
1- تا حالا با Crystal report کار نکردم .

2- اندازه های چک را نیاز دارم و اینکه چطوری سایز کاغذ را در گزارش به سایز چک تغییر بدم البته هیچ تنظیمات Costume من پیدا نکردم که بتونم باهاش اندازه های کاغذ را تعین کنم .

3- مشکل بعدی توی اندازه های چک اینه که آیا تمام بانکها چکهاشون یه اندازه و با یک سری عنواین عمومی هست یا نه ؟

پیشنهادات شما در این مورد چیه ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
الته تو فرومم جستجو کردم چیز بدرد بخوری در این مورد نبود . راستی ریزه کاریهاشم بگید مثلا فکر میکنم کاغذ باید افقی باشه چون ابعاد چک کوچیکه داخل پرینتر گیر میکنه .

خیلی فوری برنامه باید تحویل داده بشه ...

saied_genius
دوشنبه 07 دی 1388, 18:34 عصر
من خيلي با اين مسائل درگير نبودم ، ولي براي شروع کار مي گم چيکار کني تا مابقي را دوستان ياري کنند.
براي اندازه کاغذ : شما از داخل نرم افزار crystal reports نمي تواني اندازه کاغذ تعريف کني ، براي اينکار بايد -----در ويندوزXP

printers and faxes رو باز کني و در منوي file بر روي server properties کليک کني

سپس check box وسط صفحه با عنوان creare a new form را تيک بزني

پس از اين کار در قسمت بالاي check box در قسمت form name مي توانيد براي فرم جديد يک نام انتخاب کنيد.

در پايين صفحه هم اندازه هاي مورد نظر را وارد کنيد.

در نهايت بر روي save form در بالاي صفحه سمت راست کليک کنيد.

به اين صورت يک فرم به فرم هاي پرينتي شما اضافه مي شود.

حالا از محيط crystal reports مي توانيد فرم مورد نظر (با اندازه هاي تعريف شده) را استفاده کنيد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

rasoul2023
دوشنبه 07 دی 1388, 18:42 عصر
خوب دوست گیرم که این کار را کردم بعد تو هر سیستمی که قراره این برنامه نصب بشه باید این کار انجام بشه ؟

اگه اینطوریه که اصلا کار منطقی نیست مگر به یک شرط که بشه برنامه ای نوشت که این کار را انجام بده .

saied_genius
دوشنبه 07 دی 1388, 18:45 عصر
اونو حقيقتش الان تو ذهنم نيست .

ولي فکر نمي کنم اينطوري باشه.

چون وقتي اندازه کاغذ انتخاب ميشود و داخل برنامه اضافه مي شود، در اصل اندازه صفحه ذخيره مي شود.

من قبلاً از همين روش استفاده کردم ، مشکلي هم تو چاپ نداشتم ، ولي الان يادم نيست کار ديگري هم کردم يا نه.

چاره اش يک تست کوچولو است.

موفق باشيد.

rasoul2023
دوشنبه 07 دی 1388, 19:19 عصر
در دور افتاده ترین نقاط دنیا که به لپ تاپ من میگیند تلوزیون رنگی چرا کار سختیه :لبخند: سیستم دیگه ای هم موجود نیست خدا پدر ایرانسل را بیامرزه اگه GPRS اون نبود اینترنت هم نداشتم هر چند کلی خرجش ولی بازم خدا را شکر که این هست .

bashiry
سه شنبه 08 دی 1388, 15:18 عصر
يدونه برنامه قبلا ديده بودم كه توي قسمت چاپ چك تنظيمات كاملا سفارشي گذاشته بود.

دقيقا از توي تنظيمات ميومد و محل متن رو تنظيم ميكرد.
شما ميتوني اين امكان رو تو برنامه بزاري با قابليت ذخيره .

اينطوري براي چك هاي مختلف تنظيمات متفاوتي داري.

rasoul2023
سه شنبه 08 دی 1388, 16:03 عصر
سلام دوست عزیز :

اگه میشه راهش را بگید منم دیدم تو رافع 7 همین جور هستش میتونید Text ها را هر جا خواستید بذارید اما چه جوریشو نمیدونم .

Help me Please

mortezamhd
سه شنبه 08 دی 1388, 23:06 عصر
سلام
به بخش کریستال ریپورت یک نگاهی بینداز . من این سوالو قبلا پرسیده بودم

ASKaffash
چهارشنبه 09 دی 1388, 08:30 صبح
سلام
از کنترل PrintDocument مستقیم کنترل چاپگر را به دست بگیرید و از هیچ ابزاری مثل اکتیو / کریستال / ... استفاده نکنید اینطوری محدود به سایز ابزار گزارش نیستید

rasoul2023
چهارشنبه 09 دی 1388, 09:41 صبح
سلام دوستان عزیز :

ادامه بحث در اینجا http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=197199