ورود

View Full Version : اطلاعات مربوط به teamviewer

ali_bagheri34
دوشنبه 07 دی 1388, 17:27 عصر
سلام دوستان
همه شما با نرم افزار teamviewer اشنا هستيد (براي ارتباط دو كامپيوتر در اينترنت و شبكه ) اين نرم افزار بسيار كارايي دارد
حال اين تاپيك را بوجود آورديم كه هر كسي بخواهد در اين خصوص صحبت كند همه اطلاعات يكجا باشد
و همه كاربران از آن استفاده نمايند

--------اول از همه خودم شروع مي كنم ---------------------
وقتي برنامه teamviewerرا استفاده مي كنيم بعد از 15 يا 30 روز غير فعال مي شود و احتياج به خريد برنامه دارد ايا كسي كرك آن را دارد
وآيا كسي مي تواند بگويد چگونه مي توان از آن هميشه استفاده كرد

saied_genius
دوشنبه 07 دی 1388, 18:25 عصر
خوب شما که زحمت کشيدي تاپيک زدي، لااقل يکمي درباره اين نرم افزار يک توضيح (هرچند مختصر) بده تا افراد ناشي مثل من هم بتوانند استفاده کنند و دوستان ديگر هم ادامه صحبت هاي شما مطالب جديد اضافه کنند.

ممنون.

موفق باشيد.

ali_bagheri34
چهارشنبه 09 دی 1388, 07:16 صبح
سلام
با استفاده از اين برنامه مي توانيد در محيط شبكه يا اينترنت دسكتاب يك كامپيوتر ديگر را ببينيد و با آن ارتباط برقرار كنيد و حتا مشكلات نصب در كلاينت را نخواهيد دا شت چون بطورت اجرايي نيز مي باشد
و كاملا با فايروالها مچ مي باشد و با مشكل روبرو نميشويد

به نظر من اين بهترين برنامه ارتباط از راه دور در تمام كامپيوترها در سطح اينترنت مي باشد و براي اجرا كردن آن در سطح كلاينت مخصوصا اگر شبكه دومين باشد هيچ مشكلي وجود ندارد

آدرس دانلود آن

http://www.teamviewer.com/download/

msh_gold
شنبه 12 دی 1388, 17:18 عصر
با سلام دوست عزیز منو لینک دادی به این تاپیک ولی اینجا هم چیزی نیست
دوستان یه نفر کمک کنه به ما بگه این نرم افزار چطوری کار می کنه

bitaaa
یک شنبه 13 دی 1388, 08:34 صبح
این نرم افزار امکان کنترل و هدایت desktop را از راه دور فراهم می سازد.مخصوصا برای پشتیبانی از راه دور خیلی مفیده.فقط کافیه رو سیستم جایی که می خواین پشتیبانی انجام بدین run بشه.اونوقت شما از راه دور می تونید مشکل را برطرف کنید. به همین راحتی.
نرم افزارش نصبی نیست و یک فایل exe است.
منم ازش استفاده کردم ولی با همین مشکل که بعد از 30 روز expire میشه مواجه شدم.قیمت خرید این نرم افزار هم یه چیزی حدود 600 دلاره. که ما وسعمون نمی رسه.واسه همین هر کی تونست این مشکلو حل کنه مطرح کنه تا ما هم اسفاده کنیم.

saied_genius
یک شنبه 13 دی 1388, 10:58 صبح
اما من ديدم که بدون محدوديت دارند باهاش کار مي کنند.
به خاطر شرايط و قوانين سايت ، بيشتر نمي توانم توضيح بدهم.

موفق باشيد.

ali_bagheri34
دوشنبه 14 دی 1388, 10:41 صبح
اما من ديدم که بدون محدوديت دارند باهاش کار مي کنند.
به خاطر شرايط و قوانين سايت ، بيشتر نمي توانم توضيح بدهم.

موفق باشيد.

سلام
ما همه اينجا جمع شديم كه بتونيم به همديگه كمك كنيم اگه مي توني كمك كني اين كار را انجام بده پيشاپيش از شما متشكر مي شويم

saied_genius
دوشنبه 14 دی 1388, 10:50 صبح
سلام
مسئله کمک نيست ، من هم اينجا آمدم و وقت مي گذارم که کمک کنم.

ولي اينکه يک نرم افزار را من بخواهم معرفي کنم جهت استفاده بدون محدوديت (يعني استفاده با کرک) ، خلاف مقررات اين سايت است ، براي همين اين حرف را زدم.

اما بررسي کردم ، ديدم توي نسخه 4 اين نرم افزار شما اگر زمان نصب ، گزينه انتخابي را بر روي personal قرار دهيد (گزينه اول) ، بدون محدوديت و رايگان کار مي کند.
اصل نرم افزار را هم از سايت شرکت سازنده مي توانيد دانلود کنيد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

ali_bagheri34
دوشنبه 14 دی 1388, 11:01 صبح
سلام
مسئله کمک نيست ، من هم اينجا آمدم و وقت مي گذارم که کمک کنم.

ولي اينکه يک نرم افزار را من بخواهم معرفي کنم جهت استفاده بدون محدوديت (يعني استفاده با کرک) ، خلاف مقررات اين سايت است ، براي همين اين حرف را زدم.

اما بررسي کردم ، ديدم توي نسخه 4 اين نرم افزار شما اگر زمان نصب ، گزينه انتخابي را بر روي personal قرار دهيد (گزينه اول) ، بدون محدوديت و رايگان کار مي کند.
اصل نرم افزار را هم از سايت شرکت سازنده مي توانيد دانلود کنيد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

سلام دوست عزيز
من برنامه را يكبار نصب كردهام و احتمالا گزينه دوم را زدم كه محدوديت زماني براي من قائل شده است
وقتي يك بار ديگر برنامه را نصب مي كنم ديگر اين گزينه فعال نيست كه بار ديگر گزينه Personal را انتخاب كنم
حالا براي اينكه اين آيتم را يكبار ديگر ببينم و آن را انتخاب كنم چكار بايستي بكنم

saied_genius
دوشنبه 14 دی 1388, 11:06 صبح
شما برنامه رو پاک کن و پس از اينکه پاک کردي ، برو به مسير نصب (که قبلاً نصب بوده) و اگر پوشه ه اي ، چيزي باقي مانده پاک کن ، اگر درست شد که چه بهتر اگر نشد ، بايد بگرديم ببينيم کجا اطلاعات را ذخيره ميکنه (احتمالاً توي registry).

امتحان کن ببين چي ميشه.

موفق باشيد.

msh_gold
دوشنبه 14 دی 1388, 18:05 عصر
با سلام
دوستان مثل اینکه ما رو فراموش کردند من اصلا با این نرم افزار آشنایی ندارم من فایلشو ران کردم ازم یه ID می خواد باید چه وارد کنم
2 - باید این نرم افزار در هر دو سیستم نصب باشه آیا تنظیمات خاصی داره دوستان لطفف کنید یه راهنمایی جامع ما رو بکنید.با تشکر:عصبانی++:

majid varasteh
سه شنبه 22 دی 1388, 20:47 عصر
سلام دوستان
لطفا آموزش کامل این نرم افزار را در این تایپیک قرار دهید.
متشکرم

n_samay
چهارشنبه 23 دی 1388, 07:42 صبح
با سلام خدمت دوستان
اولا این برنامه بر اساس یک تکنولوژی است که فک کنم فقط در خدمت همون سایت هستش
دوما این برنامه به درد کسایی میخوره که ip ولید ندارن و میخوان در سراسر دنیا با هم ارتباط داشته باشن چون شما اگه ip ولید داشته باشی با هر نرم افزار ریموت دسکتابی که باشه حتی ریموت اسیستنت خود ویندوز و حتی netsupport میتونی این کار رو انجام بدی
سوما این نرم افزار هم به صورت نصبی کار میکنه و هم به صورت پرتیبل
چهارما این نرم افزار با رعایت کامل مسائل امنیتی و حریم خصوصی افراد و به قول دوستان مچ بودن با فایرل وال ویندوز کار میکنه
پنجما این نرم افزار امکانات زیادی داره ازجمله چت ، ریمت دسکتاپ ، ارسال و در یافت فایل و غیره
ششما : شما وقتی این نرم افزار رو اجرا میکنی یه شماره نه رقمی میده که فقط مخصوص شماست و منحصر بفرد و ثابت و یه پسورد که هردفعه که وصل میشی تغییر میکنه به دلیل مسائل امنیتی چون شاید دوست نداشته باشی دیگه طرف به شما ریمت کنه و پسوردتو داشته باشه در ضمن شما میتونی خودت هم یه پسورد تعریف کنی که هیشگی باشه برای کسایی که بهشون اطمینان داری و میخوان همیشه به شما ریموت کنن یا خود شما از محلی میخوای به سیستم خودت ریموت کنی
هفتما : برای وصل شدن دو نفر به هم دیگه باید هردو نفر برنامه رو نصب کنن و کسی که میخواد به سیستم دیگه وصل بشه با نوشتن id ی طف مقابل در قسمت crate session درخواست یه جلسه رو با اون نفر میده حالا اگه اون طرف مقابل online باشه و برنامه در حال اجرا به اون کانکت میشه و و شما در صورت داشتن پسورد اون طرف مقابل میتونید ریموت کنید
یا حق!

sengin
شنبه 01 اسفند 1388, 14:20 عصر
سلام
من يكي از كساني هستم كه از اين نرم افزار خيلي زياد استفاده مي كنم اما مشكلي كه باز كننده تاپيك عنوان كرده براي همه وجود داره بيش از 4 نسخه كرك هم گير آوردم اما همه بعد از مدتي از كار افتادند اينطور كه متوجه شدم شما زمان نصب امكان انتخاب گزينه تجاري يا استفاده شخصي را داريد اگر گزينه تجاري را بزنيد بعد از مدتي استفاده از شما خواهد خواست كه نرم افزار را بخريد و تا زماني كه ويندوزتان را عوض نكنيد اصلا" امكان استفاده از نرم افزار را نخواهيد داشت اما با گزينه استفاده شخصي شما به صورت نامحدود مي توانيد استفاده كنيد به شرطي كه تعداد دفعات استفاده از نرم افزار كم باشد مثلا" هفته اي 4 يا 5 بار اگر زياد استفاده كنيد نرم افزار از كار مي افتد اما بر عكس حالت تجاري اين امكان را مي دهد تا با ثبت ايميل خود مجددا" از سايت اصلي زمان بخريد.

بهرحال يكي از مفيدترين نرم افزار هاست. در گزينه ترانسفر توانستم 100 مگابايت فايل را كه امكان آپلود نداشتم را در كمتر از 45 دقيقه به روي دسكتاپ مقصد كپي كنم.

در ورژن جديد و 5 آن امكان تعريف تعداد رمز براي امنيت بيشتر وجود دارد همچنين امكان ارتباط صوتي و تصويري هم در همين ورژن گنجانده شده است.

من فكر مي كنم با هر بار اتصال به اين نرم افزار براي سايت سازنده Log ارسال مي كند و همين باعث مي شود سايت اصلي متوجه استفاده غير معمول شما از نرم افزار گردد.

اگر كسي از دوستان مي تواند كمك كند كار خير انجام داده

davood59
دوشنبه 03 اسفند 1388, 10:34 صبح
من اصلا با این نرم افزار آشنایی ندارم من فایلشو ران کردم ازم یه ID می خواد باید چه وارد کنم

ببنید شما ابتدا باید به اینترت وصل شده باشید. بعد از اتصال به محض اینکه برنامه رو باز کنید خودش ID و کلمه عبور رو میده.
کافیه این دو تا مورد رو به شخصی دیگه ای که یه جایه دیگه هست بدی تا اونهم بتونه با وارد کردن این 2 مورد به کامپیوتر شما وصل بشه.

ali_bagheri34
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 14:09 عصر
سلام
من يكي از كساني هستم كه از اين نرم افزار خيلي زياد استفاده مي كنم اما مشكلي كه باز كننده تاپيك عنوان كرده براي همه وجود داره بيش از 4 نسخه كرك هم گير آوردم اما همه بعد از مدتي از كار افتادند اينطور كه متوجه شدم شما زمان نصب امكان انتخاب گزينه تجاري يا استفاده شخصي را داريد اگر گزينه تجاري را بزنيد بعد از مدتي استفاده از شما خواهد خواست كه نرم افزار را بخريد و تا زماني كه ويندوزتان را عوض نكنيد اصلا" امكان استفاده از نرم افزار را نخواهيد داشت اما با گزينه استفاده شخصي شما به صورت نامحدود مي توانيد استفاده كنيد به شرطي كه تعداد دفعات استفاده از نرم افزار كم باشد مثلا" هفته اي 4 يا 5 بار اگر زياد استفاده كنيد نرم افزار از كار مي افتد اما بر عكس حالت تجاري اين امكان را مي دهد تا با ثبت ايميل خود مجددا" از سايت اصلي زمان بخريد.

بهرحال يكي از مفيدترين نرم افزار هاست. در گزينه ترانسفر توانستم 100 مگابايت فايل را كه امكان آپلود نداشتم را در كمتر از 45 دقيقه به روي دسكتاپ مقصد كپي كنم.

در ورژن جديد و 5 آن امكان تعريف تعداد رمز براي امنيت بيشتر وجود دارد همچنين امكان ارتباط صوتي و تصويري هم در همين ورژن گنجانده شده است.

من فكر مي كنم با هر بار اتصال به اين نرم افزار براي سايت سازنده Log ارسال مي كند و همين باعث مي شود سايت اصلي متوجه استفاده غير معمول شما از نرم افزار گردد.

اگر كسي از دوستان مي تواند كمك كند كار خير انجام داده

سلام
دوست گرامي

اگر ما گزينه شخصي را انتخاب كرده باشيم و زياد از آن استفاده بكنيم چجوري ميتوان كاري كرد كه از كار نيفتد
آيا در اين حالت برنامه را يك بار ديگر نصب كنيم مشكل حل مي شود و يا اينكه باز بايستي ويندوز عوض كنيم

m_s_zamani
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 23:57 عصر
با سلام
منم از این نرم افزار البته ورژن 3 بیشتر استفاده میکنم و free هست تا حالا هم مشکل لایسنس نداشتم ...
اما دوستان تو این بحث از نظر امنیت این نرم افزار رو بررسی نکردن من همیشه برام سئوال بوده وقتی که این نرم افزار فعاله آیا دریچه نفوذی برا هکر ها یا ویروس های اینترنتی باز میکنه یا نه از نظر امنیت مشکلی ندیدین تا حالا؟
اگه کسی تو این زمینه مشکلی دیده گزارش بده ...

l7i7l7
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 08:08 صبح
منم يه سوال داشتم

آيا ميشه اين نرم افزار را بدون اينترنت (در يك شبكه محلي workgroup) استفاده كرد

مثلا از كلاينتي به كلاينت ديگه توي همون شبكه وصل شد ؟

l7i7l7
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 21:14 عصر
آيا ميشه اين نرم افزار را بدون اينترنت (در يك شبكه محلي workgroup) استفاده كرد؟؟؟؟

یوسف امیری
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 19:11 عصر
این نرم افزار از طریق اینترنت کار می کنه تا بتونه به سایت اصلی وصل بشه. بعد از این مرحله ID شما را نشون می ده و می تونید به سیستم دیگه وصل بشید.
چنانچه دو سیستم در یک LAN به اینترنت متصل باشند و حتی ISA هم موجود باشه می تونید از این نرم افزار استفاده کنید اما با سرعت اینترنت نه LAN خودتون. که خب استفاده از Remote Desktop ویندوز یا برنامه های دیگه بهتره.

fotrosi
شنبه 03 فروردین 1392, 18:21 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم از اداره مون به کامپیوتر خونه با استفاده از این نرم افزار متصل بشوم، در اداره ما برای اتصال به اینترنت از vpn استفاده می کنند و مدت اون محدود است.
البته در اداره از یک پروکسی سرور استفاده می کنند که سایتهایی که مورد قبولشون باشه رو می گذارند توش و دیگه بدون vpn اون سایتها در کل شبکه داخلی قابل دسترس است.
من از واحد انفورماتیک خواهش کردم که دو سایت زیر رو در لیست پروکسی سرورشون قرار بدن تا بتونم بدون vpn از teamviewer استفاده کنم ولی متاسفانه نرم افزار قادر به برقراری ارتباط نیست و id بهم اختصاص نمی دهد

*.teamviewer.com
*.dyngate.com
لطفا راهنمایی بفرمایید.
لازم به ذکر است که خود سایت www.teamviewer.com بدون استفاده از vpn قابل دسترس است
من تشکر می کنم

swallow.pa
یک شنبه 11 فروردین 1392, 17:35 عصر
نرم افزار ammy هم هست مي تونيد استفاده كنيد