ورود

View Full Version : سوال: بهتر نیست کلی جواب بدین و گام به گام؟ من سوال دارم

babol-hacker
دوشنبه 07 دی 1388, 18:38 عصر
خیلی باحالی مهندس
تو از همون اولش با این اکانت من مشکل داشتی
جان بابا من چندتا سوال کردم تو یدونشو جواب دادی که تایپیک و قفل میکنی؟

یکی نیست اینجا طرف حقو بگیره
اینجا خیلی وقته عضوم در کل 5 بار شاید سوال پرسیدم که 6بارشو تو قفل کردی اونم سره اینکه اینوری میزنی....
در هر صورت من میخوام یک برنامه به زبان اسمبلی بنویسم که (رایانه) من را ریبوت کند (نقطه سر خط)

هوووووووووووووووووووووووو ووووووم!!!
فکر کنم جایی و نه سیاسی حرفیدم نه خلاف قانون
در هر صورت آمادگی اینو دارم که قفلش کنی
بسم الله....

babol-hacker
دوشنبه 07 دی 1388, 18:45 عصر
مهندس فرمودین :
ربط خاصی به اسمبلی نداره. ریست کردن ویندوز از کدوم رینگ؟ رینگ صفر یا رینگ 3؟ اگر منظور رینگ 3 هست، باید از توابع API ویندور استفاده کنید، حالا میخواد با هر زبان برنامه نویسی باشه.

یک نیم نگاه بندازی میبینی من تو قسمت اسمبلی این سوالمو پرسیدم پس اگه بهتون بر نمیخوره شما یه جواب بده که به اسمبلی ربطی داشته باشه
در مورد بقیه جملتم بگم که ما خاک زیر پای شما چیزی بارمون نیست و از رینگ چیزی نمیدونیم
اما اگه آقایی بکنی و معرفتی جواب مارو بدی و مارو روشن کنی شاید به گرد پاتون برسیم

قبلا مشکل شما این بود که سرچ نمیشد و سوال پرسیده میشد که مثل آدمای همون وری که گفتم حکم آخر و اعلام میکردی
بدشم اینکه معمولا سوال و کلی و خلاصه میپرسند که انجمن پر از تایپیک های پخش و پلا نشه حالا دوستان چه عقیده ای دارن خدا داند

این رفتارتم خیلی زشته
من تابع جمع هستم هرکی با من مخالفه بیاد بگه من کلا میرم ازین سایت
خلاصه یکی کمتر یاد بگیره مثل من خدا و پیغمبر مشکل دار نمیشن که اما اگه نه خیلی بی معرفتین نیاین نگین کی مقصره

babol-hacker
دوشنبه 07 دی 1388, 18:47 عصر
حرفت در من تاثیر گذاشت بخش بخش حرفامو تو پست های مجزا میگم که خدای نکرده خلاف مقررات نشه

یا به من آزادی بدهید یا مرگ :لبخند::لبخند:+یا اینکه قانع کنید منو...یا حق

Exception
دوشنبه 07 دی 1388, 20:35 عصر
خیلی باحالی مهندس
تو از همون اولش با این اکانت من مشکل داشتی
جان بابا من چندتا سوال کردم تو یدونشو جواب دادی که تایپیک و قفل میکنی؟

یکی نیست اینجا طرف حقو بگیره
اینجا خیلی وقته عضوم در کل 5 بار شاید سوال پرسیدم که 6بارشو تو قفل کردی اونم سره اینکه اینوری میزنی....
در هر صورت من میخوام یک برنامه به زبان اسمبلی بنویسم که (رایانه) من را ریبوت کند (نقطه سر خط)

هوووووووووووووووووووووووو ووووووم!!!
فکر کنم جایی و نه سیاسی حرفیدم نه خلاف قانون
در هر صورت آمادگی اینو دارم که قفلش کنی
بسم الله....
چرا شلوغ بازی در میاری؟ همین الان این تاپیک هم به نظر من باید قفل بشه چون عنوانش مناسب نیست. شما اگر قوانین رو میخوندی، میفهمیدی چرا هرچی پست میزنی قفل میشه.
حتی من که همیشه با مدیران اینجا سر این مسایل مشکل داشتم، در این مورد کاملا بهشون حق میدم!
ضمنا چون خودت درخواست کرده بودی، نظرم رو گفتم. امیدوارم ناراحت نشده باشی اینقدر رک گفتم.

babol-hacker
سه شنبه 08 دی 1388, 13:32 عصر
عنوان من مناسبه
مدیرا اشکالشون اینه که انتقاد پذیر نیستن
اگه از وضع سوا لهای پخش و پلای انجمن خبر داشتی میفهمیدی سوال نا مناسبه
ای آقا علاوه بر اینکه جواب سوالمو نداد تایپیک و قفل کرده
جالب اینجاست در مورد رینگ سوال میکنه (؟)
بد انتضار داره من به تایپیک قفل شده جواب بدم

حالا هم همون آقای محترم و بقیه دوستان محترم یکی نیومده به قووووووووووووووول شما که خلاف قانون حرف نمیزنید و من کاملا برعکس شمام یکیتون نیومده سوال من و جواب بده
نا سلامتی این انجمن برنامه نویسی
نخواستیم آقا کشاورز تو اینجا تو انجمن به من درس اخلاق بدی
من نیازم اینه که سوال بکنم و جواب بگیرم
و الا اگه بخوایم فقط بحث باشه و قفل تایپیک چه فایده داره؟

در هر صورت من به نظر خودم تا جایی از قوانین اطلا دارم خلافش نحرفیدم اما یکیتون پیدا بشه لطف کنه جواب سوال من و بده
دیگه هم شولوغ نکنید منم نیاز ندارم هیچ احدی بهم درس اخلاق بده
انجمن برنامه نویسی =من باید از این سایت به جوابم برسم همینو بس!!!!

اگه بازم احساس میکنید بد حرف زدم اون بر میگرده به برداشت بد شما

Exception
پنج شنبه 10 دی 1388, 20:05 عصر
یکیتون پیدا بشه لطف کنه جواب سوال من و بده
دیگه هم شولوغ نکنید منم نیاز ندارم هیچ احدی بهم درس اخلاق بده
اگر دوست ندارین کسی ازتون انقاد کنه، راهش اینه که حرف نزنین! وقتی یک چیزی میگین و نظر بقیه رو میخواین، ممکنه نظری بدن که شما دوست ندارین. یا به قول خودتون درس اخلاق بدن. پس اگر از این حرفها خوشتون نمیاد، نظر بقیه رو نپرسین! یا حداقل بگین دقیقا چی دوست دارین من بگم تا همون رو بگم و شما هم خوشحال بشین!

مدیرا اشکالشون اینه که انتقاد پذیر نیستن[/
QUOTE]شاید، ولی فکر نمیکنم شما هم انتقاد پذیری بیشتری داشته باشید!

[QUOTE] اگه بازم احساس میکنید بد حرف زدم اون بر میگرده به برداشت بد شما
چون من برداشتم یکمی مشکل داره ظاهرا، دیگه تو این تاپیک پست نمیزنم تا شما هم هرچی دوست دارین بگین و مخالفتی نبینین که یه وقتی بهتون بر نخوره خدایی نکرده!

vcldeveloper
شنبه 12 دی 1388, 02:49 صبح
یک نیم نگاه بندازی میبینی من تو قسمت اسمبلی این سوالمو پرسیدم پس اگه بهتون بر نمیخوره شما یه جواب بده که به اسمبلی ربطی داشته باشه
در مورد بقیه جملتم بگم که ما خاک زیر پای شما چیزی بارمون نیست و از رینگ چیزی نمیدونیم

شما وقتی در Ring 3 برنامه بنویسی، میخواد برنامه ات با اسمبلی نوشته بشه، یا با هر زبان برنامه نویسی دیگه؛ دسترسی مستقیم به سخت افزار نداری، و هر کاری که میخوای انجام بدی، باید از طریق Win32 API ویندوز باشه. اگر شما نمیدونی Ring 0 و Ring 3 چی هستند، پس داری توی Ring 3 برنامه می نویسی، و همین موردی که در بالا گفتم، برایتان صدق میکنه.
پس باید دنبال تابع API ایی بگردی که ویندوز را Reboot میکنه، و آن را از طریق کد اسمبلی تان فراخوانی کنید. حالا اگر با این دید (یعنی پیدا کردن تابع API ایی که ویندوز را Reboot می کند) در سایت جستجو کنید، تاپیک ها و سورس کدهای متعددی پیدا میکنید که در همه آنها از تابع ExitWindowsEx استفاده شده. پس باید از این تابع استفاده کنید.

اگر بلد نیستید که چطور یک تابع API را در سورس خودتان فراخوانی کنید، باید تاپیکی در این مورد در سایت ایجاد کنید.
اگر بلد نیستید که با این تابع چطور باید کار کنید، یا شرایط استفاده از آن چی هست، باید به سایت MSDN مراجعه کنید.

بدشم اینکه معمولا سوال و کلی و خلاصه میپرسند که انجمن پر از تایپیک های پخش و پلا نشه حالا دوستان چه عقیده ای دارن خدا داند
شما به قوانین سایت پایبند باشید، و سعی نکنید فلسفه بافی کنید. علت اینکه چرا باید هر سوال را در یک تاپیک مجزا بپرسید را قبلا چند بار توضیح دادیم: چون ارسال چند سوال در یک تاپیک باعث به هم خوردن نظم و انسجام تاپیک میشه، و برای کاربرانی که از طریق جستجو تاپیک را پیدا می کنند، مشکل ایجاد میکنه.

در ضمن، بهتر هست به مطلب گفته شده خوب دقت کنید: "تاپیک مجزا"، نه "پست مجزا"! انشاء الله فرق تاپیک با پست را می دانید.

عنوان من مناسبه

عنوان سوال نامناسب هست. تاپیک قبلی هم به دلیل عنوان نامناسب قفل شد. اگر همینطوری به ارسال تاپیک های مغایر با قوانین سایت ادامه بدید، و اخطار و جریمه دریافت کنید، لازم نیست ما خودمان شما را از سایت اخراج کنیم، وقتی امتیاز منفی شما به حد لازم رسید، نرم افزار سایت خودش به طور خودکار شما را اخراج خواهد کرد، پس بهتر هست قوانین سایت را یک بار مرور کنید، و با دقت به آن عمل کنید!

نخواستیم آقا کشاورز تو اینجا تو انجمن به من درس اخلاق بدی
من نیازم اینه که سوال بکنم و جواب بگیرم
و الا اگه بخوایم فقط بحث باشه و قفل تایپیک چه فایده داره؟
اینجا کلاس اخلاق نیست، اما افرادی که اینجا عضو میشند، قبل از عضویت شان از آنها تعهدی مبنی بر پایبند بودن به یک سری اصول اخلاقی گرفته میشه. اگر یکی عضو بشه، و به اون اصولی که تعهد داده پایبند نباشه، چند بار تذکر دریافت میکنه، بعدش چند بار اخطار، بعد چند بار جریمه، و اگر به همین صورت ادامه بده، از سایت اخراج میشه.

اینجا ما بر اساس نیاز یک فرد عمل نمی کنیم، بلکه بر اساس اهداف سایت، و منافع جمع رفتار می کنیم. اگر شما منافع شخصی خودتان را در تضاد با منافع جمع یا اهداف سایت می بینید، اجباری به فعالیت در سایت ندارید.

انجمن برنامه نویسی =من باید از این سایت به جوابم برسم همینو بس!!!!
این رو می تونی به عنوان برداشت شخصی برای خودت نگهداری.

باز هم میگم، سعی کن در چارچوب قوانین سایت رفتار کنی. فکر کنم تا به امروز این موضوع برات روشن شده باشه که ما بر سر اجرای قوانین سایت با کسی تعارف نداریم. این چندمین باری هست که شلوغ بازی در میاری، غیر از این تاپیک و تاپیک قبلی ات که قفل شد، موردهای دیگه هم بوده که به کاربران سایت توهین کرده بودی! جریمه بعدی مساوی هست با اخراجت از سایت، پس به قوانین احترام بزار.

تاپیک به خاطر عنوان نامناسب، و بحث های حاشیه ایی قفل شد.