View Full Version : ایجاد ISP
علیرضا حسن زاده
سه شنبه 08 دی 1388, 08:05 صبح
با سلام خدمت دوستان
من می خوام یک ISP با سرویس Dialup راه اندزی کنم.
اگه از دوستان کسی می تونه در این مورد کمک کنه؟
مثلا چه چیزایی لازمه؟ هزینش چقدره؟واگه کسی این سرویس رو ارائه میده در مورد در آمد و مشکلاتش هم توضیحی بدن؟
اگر هم در مورد ISP با سرویس ADSL هم اطلاعاتی دارین لطف کنین؟ من شنیدم واسه راهاندزی یه سرویس Dialup با ده میلیونمیه شروع کرد ولی واسه ADSLهفتاد هشتاد میلیون هزینه داره؟
اصلا کا خوبه این کار رو شروع کردن؟
با تشکر از راهنمایی هاتون:قلب:
online_mansoor2007
سه شنبه 08 دی 1388, 12:19 عصر
سلام .
سعی می کنم کامل بگم .
اول مجوز که اگر بخواهی خودت بگیری 1 سال یا بیشتر طول میکشه ! پس بهتر هست نمایندگی بگیری . کدام استان تشریف دارید ؟
دوما پهنای باند می خوای که اگه از مخابرات بگیری خیلی گرون در میاد . اما از isdp ها ارزون در میاد ، در این صورت یه خط ارتباطی برای انتقال پهنای باند می خوای . اگه اینترانت بگیری ارزون در میاد . مثلاً به ازای 1 مگ 126000 تومن . به غیر از اینترانت هم می تونی درخواست خط point to point بدی که قیمتش نسبت به اینترانت بالاتره . حدوده دو برابر . اینم بگم که این هزینه ماهیانه دریافت می شه هاااا !
بعد از اون یه پهنای باند می خوای . ما الان توی شرکت 512 را داریم می دیم حدوده 450000 تومن . هزینه پهنای باند هم ماهیانه دریافت میشه
بعد از اینا یه خط E1 می خوای (برای اتصال کاربر ها به ISP) . هر E1 هست 3 میلیون تومان که اولین ایوان شما به علت گرفتن حق کارشناسی و دادن مودم 5 میلیون در میاد . اگر E1 اضافه بخواهید بکنید به ازای هر e1 3 میلیون .
بعد از اینا هم یه مودم telaps cte-s می خوای که قیمتش دقیقا 950000 تومن هست .
بعد access server می خوای که مثلاً مدل 5300 حدود 2.5 میلیون تومنه . این مدل مدلی هست که 99 درصد ISP ها ازون استفاده می کنند .
بعد دوتا سیستم قدرت مند می خوای . یکی برای accounting و دیگری برای cash . که رو هم با یه مانیتور و مخلفاتش در میاد 800 هزار تومن .
یه رک هم می خوای . کمه کمش 200000 . ups می خوای که 700 به بالا .
مخلفاتش هم می گیم دسته کم 200 هزار تومن . چاه ارت هم می خوای که باید قیمت کندن چاه را از سازمان های مربوطه مثل اداره کل چاه داری استعلام کنی !!! اگه ارت نذاری صبح تا شب روترت قات میزنه
برنامه accounting هم میخوای که رایگانش هست مثل nttac اما هر کی نصب کنه مزدشو می گیره
وب بیس اکانتینگ هم برای مشتری ها می خوای که اونم گرون در میاد !
درامدش فعلاً بد نیست . آینده رو نمیشه پیش بینی کرد ! مشکل خواصی هم نداره ، اگر از لحاظ فنی خوب پیاده سازی بشه اذیت نمیشید اما اگر بد راه اندازی بشه صب تا شب مشکل دارید . تنها مشکل جمع کردن مشتری هست که اونم دیگه باید تکنیک های بازاریابی بلد باشید . سخت نیست
دایال با 10 میلیون میشه . adsl با کمتر !! شاید با هیچ هزینه ای ! باید نماینده pap ها بشید که هر pap هم شرایط خودش را داره که معملاً هیچ کدام از شما هزینه تجهیزات نمی گیرند و نمایندگی میدن اون هم یا به صورت مشارکت در فروش یا به صورت اجاره پورت . به نظر من ADSL سود نداره فقط جنس جوری هست اما اگر تعداد یوزر هاتون بالا بره اونوقت به سود میشینه که این مستلزم گذشت زمان و هزینه کردن هست .
نکته : اگر بخواهید ADSL بدید مجوز ISP نیاز ندارید و تنها کافی هست از یه pap نمایندگی بگیرید .
بای
علیرضا حسن زاده
سه شنبه 08 دی 1388, 15:50 عصر
اگه ممکنه یکم بیشتر از این هم توضیح بدین
شرمنده:خجالت:
راستی برای مجوز از کجا بایدشروع کنم
نمایندگی PAP ر باید از کی بگیرم؟:افسرده:
online_mansoor2007
سه شنبه 08 دی 1388, 16:11 عصر
بیشتر ؟!!! دیگه چی بگم ؟؟!!! شما بپرس !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.