PDA

View Full Version : سوال: کار با فایل متنی

ricky22
سه شنبه 08 دی 1388, 11:38 صبح
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که یه فایل متنی رو از ورودی خوندم فرض کنید فایل حاوی رکوردهای اطلاعاتی به این صورت هست
name=ali
age=23
id=100
&
name=behrooz
age=20
id=101
&
اخر هر رکورد یه & هست که اونو از رکورد بعدی جدا می کنه
تعداد فیلدا و رکوردا از قبل مشخص نیست برای شمارش تعداد رکوردا و فیلدا مشکلی ندارم
هر خط فایل txt هم ریختم داخل یه خط از ارایه با کدی که یکی از دوستان تو همین سایت لطف کرد
حالا می خوام تک تک فیلدای هر رکوردو با بقیه مقایسه کنم اما نمی دونم چجوری؟
خواستم یه ارایه 2 بعدی تعریف کنم یه تعداد رکوردا ==> بهد اول و فیلدا ==> بعد دوم که نشد
لطف کنیدو جواب بدین مرسی

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 08 دی 1388, 14:14 عصر
نوع داده جدیدی رو با دستور Type تعریف کنید که حاوی سه متغیر name و age و id هست
بعد یک آرایه از این نوع داده جدید تعریف کنید. اونوقت در هر خونه از آرایه یک رکورد رو میشه ذخیره کرد

ricky22
سه شنبه 08 دی 1388, 14:48 عصر
نوع داده جدیدی رو با دستور Type تعریف کنید که حاوی سه متغیر name و age و id هست
بعد یک آرایه از این نوع داده جدید تعریف کنید. اونوقت در هر خونه از آرایه یک رکورد رو میشه ذخیره کرد
دوست خوبم ممنون از کمکت اما اگه توجه کرده باشی گفتم
تعداد فیلدها مشخص نیست از قبل

ƒxmahdi
چهارشنبه 09 دی 1388, 18:07 عصر
حالا می خوام تک تک فیلدای هر رکوردو با بقیه مقایسه کنم اما نمی دونم چجوری؟

دوست من شما یه خورده مسائلتو پیچوندی چون می خواهی هر موجودیت را چک کنید مثل name با name
بستگی داره شما به چه صورت در آرایه ذخیره کنید اگر همه را در یک آرایه ذخیره می کنید که اول اشتباست و بعد مجبور هستید که علامت & را هم در آرایه ذخیره کنید که بدونید کجا شروع رکورد بعدی است ولی اگر هر موجودیت مثل name را داخل آرایه ای جدا ذخیره می کنید که مقایسه کردن کاری نداره !
به هر حال برای راهنمایی بیشتر ! واضح تر توضیح بدین .
موفق باش !

ricky22
چهارشنبه 09 دی 1388, 20:28 عصر
دوست خوبم مرسی از توجهت
اما مشکلم اینه که تعداد فیلدها رو از قبل نمی دونم که هر فیلدیو تو یه ارایه تعریف کنم
اگه زود یه راهنمایی کنی ممنون میشم

ƒxmahdi
چهارشنبه 09 دی 1388, 22:18 عصر
اگر من باشم حداکثر تعداد فیلدها را پیش بینی می کنم ! در غیر این صورت شما توضیح بدین که چرا تعداد فیلدها متغیره !

یه برنامه اگر بخواد خوب کار کنه و بتونه مدتها بدون ایراد باشه باید همه ی موجودیت ها و رابطه ی بین اونها مشخص بشه !

بازهم موفق باش !