View Full Version : چگونگي تنظيم outlook براي ارسال و دريافت ميل در lan
dr-solomons
سه شنبه 08 دی 1388, 22:57 عصر
با سلام
بنده يك شبكه دارم كه تحت workgroup است
مي خواهم در اين شبكه يك سيستم داشته باشم كه كاربران براي هم ايميل ارسال كنند (اين شبكه به اينترنت متصل نيست)
فكر كردم با outlook بشه اين كار رو كرد
اگر ميشه به جاي pop3 و smtp چي بايد بزنم
با تشكر فراوان
naserrezaee
چهارشنبه 09 دی 1388, 08:47 صبح
دوست عزيز شما ابتدا بايد توي شبكه يك ميل سرور راه اندازي كنيد سپس براي هر كاربر يك ميل باكس ايجاد كنيد بعد براي كاربران تنظيمات اوت لوك را انجام بدي و در فيلدهاي POP3 & SMTP هم بايد IP سرور و يا نام سيستم سرور را وارد كنيد.
موفق باشد.
dr-solomons
چهارشنبه 09 دی 1388, 11:11 صبح
دوست عزيز شما ابتدا بايد توي شبكه يك ميل سرور راه اندازي كنيد
با سلام و تشكر از شما،
ميل سرور رو از كجا بايد دانلود كنم؟
در ضمن سيستم عامل همه winxp هست
و در فيلدهاي POP3 & SMTP هم بايد IP سرور و يا نام سيستم سرور را وارد كنيد.
شبكه من workgroup است و سرور ندارد
يعني پس از نصب ميل سرور حتما بايد يك كلاينت رو به عنوان سرور بش معرفي كنم؟
naserrezaee
چهارشنبه 09 دی 1388, 12:53 عصر
ميل سرور رو از كجا بايد دانلود كنم؟
دوست من شما ميتونيد براحتي با نصب ويندوز سرور روي يكي از كامپيوتر ها ( به عنوان سرور شبكه) و اجراي سرويس pop سرور يك ميل سرور شخصي داشته باشيد همچنين ميتونيد از نرم افزارهاي ديگر ميل سرور نيز استفاده كنيد البته باز هم در ويندوز سرور نه xp . خوبي اينكار اينه كه شما با نصب ويندوز سرور نه تنها ميل سرور مي تونيد راه اندازي كنيد بلكه سرويسهاي ديگر مورد نياز مثل DNS,DHCP,IIS,... را نيز روي شبكه شخصي داشته باشيد.
شبكه من workgroup است و سرور ندارد
يعني پس از نصب ميل سرور حتما بايد يك كلاينت رو به عنوان سرور بش معرفي كنم؟
شما ميتونيد در حالتي كه شبكه به صورت workgroup است هم يك سيستم رو به عنوان سرور پيكربندي كنيد و مشكلي هم پيش نخواهد آمد.
البته شما با پيكربندي DNS در ويندوز سرور و ايجاد يك دامنه و عضو كردن تمام كلاينت ها در آن دامنه ميتونيد از يك شبكه Domain نيز استفاده كنيد.
و در ضمن فيلدهايي كه گفتم ادرس سرور رو وارد ميكنيد منظورم همون ادرس IP سيستمي هست كه ويندوز سرور داره.OK
موفق باشي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.