View Full Version : سوال: به هم ريختن سايت بعد از upload
rayhaneh
چهارشنبه 09 دی 1388, 00:14 صبح
با عرض سلام
يه سوال داشتم. ميشه يكي به من بگه كه چرا وقتي سايتم رو upload مي كنم و قتي با نرم افزار internet Explorer اونو باز ميكنم هيچ مشكلي نداره ولي وقتي با هر نرم افزار ديگه غير اين بازش مي كنم مثل mozilla firevox به هم مي ريزه. مثلا كلمه ها در سطر هاي جدل جابه جا ميشه و فايل هاي فلش رو باز نمي كنه و ...
rayhaneh
چهارشنبه 09 دی 1388, 01:07 صبح
اگه كسي جواب سوالم رو مي دونه ميشه منو راهنمايي كنه. من منتظرم:ناراحت::اشتباه::افسر ه:
clover
چهارشنبه 09 دی 1388, 01:31 صبح
و قتي با نرم افزار internet Explorer اونو باز ميكنم هيچ مشكلي نداره
این لزوما به این معنی نیست که کدهای شما مشکلی ندارند، IE 6 مرورگر استانداردی نیست. در کل بهتون پیشنهاد میکنم برای طراحی قالب از css استفاده کنید و از استاندارد ها پیروی کنید. یادگیریش هم بسیار ساده هست.
موفق باشید.
amirbiglari
چهارشنبه 09 دی 1388, 11:55 صبح
سلام . مرورگرهای مختلف در بعضی موارد با هم متفاوتند و کدهایی رو پشتیبانی می کنند که ممکنه مرور گر دیگری اون کدها رو پشتیبانی نکنه . به همین دلیل موقع اجرا ، مرورگرها پاسخ های متفاوتی رو ارائه می دهند لذا برای حل این مشکل طراحان حرفه ای ابتدا نوع مرورگر یوزر رو تشخیص می دهند و بعد کد مناسب با اون مرورگر رو می نویسند پس باید 2 کار زیر رو انجام بدین
1- نوشتن یک قطعه کد برای تشخیص مرورگر (قطعه کد ها رو می تونین از تاپیک های قبلی بدست بیارین)
2- نوشتن کدهای متناسب با اون مرورگر
در ضمن حرف های دوستمون clover رو هم تاکید می کنم .باید از css و استانداردها استفاده کنید
afshin9032
جمعه 11 دی 1388, 00:05 صبح
اگه با frontpage طراخي ميكني پيشنهاد مي كنم كه از dreamweaver استفاده كن ، چون frontpage بيشتر عملكرد اون در طراحي با IE سازگار هست
من هم پيشنهاد مي كنم كه از CSS تو طراحي هات حتما استفاده كن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.