ورود

View Full Version : ساخت Port Scanner فارسی با امکانات ویژه

rk1983xx
چهارشنبه 09 دی 1388, 05:00 صبح
سلام
من قصد دارم یه پورت اسکنر فارسی بنویسم
تا الآن فقط توی دلفی بانک اطلاعاتی نوشتم و چند نمونه کلاینت سرور و مسنجر ساده
ابزار و نحوه عملکرد رو هم تا حدی اطلاع دارم
فقط نمیدونم :
1- tcpclient بهتره یا winsock؟(اصلاً فرقشون چیه؟)
2- پاسخ هایی که به هر پینگ آی پی داده میشه چه معنی داره ؟(آیا این پاسخ ها بصورت مجتمع در یک جدول یا چیزی شبیه به اون هست که مطالعه کنم؟)
3- چطور میتونم از پاسخهایی که داده میشه اطلاعات مورد نظر از قبیل : نام سیستم - نوع سیستم عامل - فولدر های شیر و ... رو بدست بیارم؟
4- بدون در نظر گرفتن تأثیرات فیزیکی روی رسانه های شبکه (مثل آب و هوا برای بی سیم و یا جریان الکترومغناطیسی برای کابل شبکه) میشه از روی timeout یا هر خصیصه دیگه ای مسافت حدودی کلاینت ها رو از دستگاه پینگ کننده تشخیص داد یا نه ؟
5- آیا نیاز به استفاده از مولتی تردینگ هم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.

یاد دادن علم ماهیگیری با ارزش تر از دادن ماهی هست

rk1983xx
پنج شنبه 10 دی 1388, 01:48 صبح
یعنی هیچ کسی نیست که به این موضوع علاقه مند باشه یا لا اقل منو راهنمائی کنه ؟

mossaferin
پنج شنبه 10 دی 1388, 09:42 صبح
سلام

1- tcpclient بهتره یا winsock؟(اصلاً فرقشون چیه؟)
2- پاسخ هایی که به هر پینگ آی پی داده میشه چه معنی داره ؟(آیا این پاسخ ها بصورت مجتمع در یک جدول یا چیزی شبیه به اون هست که مطالعه کنم؟)
3- چطور میتونم از پاسخهایی که داده میشه اطلاعات مورد نظر از قبیل : نام سیستم - نوع سیستم عامل - فولدر های شیر و ... رو بدست بیارم؟
4- بدون در نظر گرفتن تأثیرات فیزیکی روی رسانه های شبکه (مثل آب و هوا برای بی سیم و یا جریان الکترومغناطیسی برای کابل شبکه) میشه از روی timeout یا هر خصیصه دیگه ای مسافت حدودی کلاینت ها رو از دستگاه پینگ کننده تشخیص داد یا نه ؟
5- آیا نیاز به استفاده از مولتی تردینگ هم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.

در صورتی که بخوای کار حسابی انجام بدی ، فکر میکنم که باید اطلاعاتت رو قوی تر کنی ، چون برای این منظور نیاز به اطلاعات جزعی تر داری

tcpclient یه کلاسه که دسترسی به توابع winsock رو راحت تر میکنه

اطلاعات پکت icmp به شما میگه که چند بایت رو تو چه زمانی به کدون کلاینت فرستاده و دریافت کرده ، مبدا کی بوده ، مقصد کی بوده و ...

اون اطلاعاتی که دنبالشی رو باید از طریق پروتکل snmp بدست بیاری

با پینگ نیمشه مسافت رو تشخیص داد ، ولی مسافت حدودی رو میتونی با trace تخمین بزنی ، به شرطی که اطلاعات کافی در مورد مسیر ها و بک بن ها داشته باشی

اصلا هیچ برنامه نتورکی رو بدون مالتی تردینگ نمی تونی بنویسی

موفق باشی

rk1983xx
پنج شنبه 10 دی 1388, 18:15 عصر
خیلی ممنون از توضیحتون
من یه پی دی اف در مورد سوکت پروگرمینگ ویندوز پیدا کردم
اطلاعات جزئی تر رو میتونم از توی اون پیدا کنم یا باید نتورک پلاس و اینجور کتاب ها رو مطالعه کنم ؟
راستی اگر پی دی اف فارسی در این مورد دارید ممنون میشم آپلود کنید یا لینک بدید

mossaferin
شنبه 12 دی 1388, 11:28 صبح
اطلاعات جزئی تر رو میتونم از توی اون پیدا کنم یا باید نتورک پلاس و اینجور کتاب ها رو مطالعه کنم ؟

سلام

نتورک پلاس اطلاعات راجع به لایه های بالاتر بهت میده با سوکت پروگرمینگ به لایه های پایین تر میری

کلی میگم ، برای نوشتن پورت اسکنر هم باید شبکه رو خوب بدونی هم باید برنامه نویس خوبی تو زمینه شبکه باشی

موفق باشی

Mask
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:28 عصر
با سلام
دو برنامه پورت اسکنر براتون گذاشتم.
اولی به صورت ساده و با یک Thread و دومی یه برنامه port scaner هست که به صورت MultiThread هست و چون از Thread ها استفاده شده فوقالعاده سرعت بالایی داره.
در آن واحد 16 Thread ایجاد و کار اسکن رو انجام میده.
امیدوارم مفید واقع بشه.
با آرزوی موفقیت برای همه.