View Full Version : انتخاب فایل در event
ashkan_gorg
چهارشنبه 09 دی 1388, 16:28 عصر
دوستان من یک فرم میسازم وتوی یک new event تعریف میکنم میخوام وقتی روی event دابل کلیک میکنم قسمتی باز بشه تا یک فایل عکس انتخاب کنم یا فونت ویا چیزای دیگه ممنون میشم کمکم کنید
binyaz2003
چهارشنبه 09 دی 1388, 18:27 عصر
از تابع getfile() براي نشان دادن پنجره انتخاب فايل و از تابع getpict() براي نشان دادن پنجره انتخاب فايلهاي تصويري استفاده ميشود.راهنما را مطالعه کنيد.
ashkan_gorg
شنبه 12 دی 1388, 15:49 عصر
میدونم از این توابع استفاده میشه ولی میخوام بدونم این توابع رو کجا بنویسم که وقتی روی event خاصم در پنجره other کلیک کردم تابع فراخوانی شود.
binyaz2003
شنبه 12 دی 1388, 21:43 عصر
اگر در زمان طراحي منظورتونه که نميدونم.
ashkan_gorg
یک شنبه 13 دی 1388, 09:56 صبح
من این قسمت واسه این کار میخوام(من میخوام کلاسی درست کنم که با انتخاب فایل مسیروجایی ذخیره کنه نمیخوام مسیرو دستی بنویسم مثلا کلاس که تو فرم گذاشته شد کاربر وقتی کلاس روصفحه قرارداد با کلیک روگزینه skin که درevent از قبل وجود داره انتخاب فایلی با پسوند دلخواه ظاهربشه تا دستی آدرس ننویسه
mehran_337
یک شنبه 13 دی 1388, 11:42 صبح
اگه درست متوجه شده باشم
منظورش اینکه می خواد یه کلاس درست کنه حالا مثلا برای کلاس یه خاصیت picture گذاشته.
حالا که از این کلاس توی استفاده می شود باید بطور دستی آدرس عکسشو توی این خاصیت بنویسه .
اما مثلا وقتی یه image توی فرم می زاریم در خاصیت piture آدرس فایل و دستی نمی زاریم بلکه یه دکمه داره که getfile می کنه.
می خواد این کلاسش هم اینطوری باشه
binyaz2003
یک شنبه 13 دی 1388, 14:10 عصر
کلاس اسکين بينياز دقيقا همين کار رو ميکنه شما بايد براي کلاستون يک builder بسازيد و اونهم يک فايل app هست که در پوشه ويزاردهاي ويژوال فاکس(يا هر آدرسي که تنظيم کنيد) کپي بشه و کاربر کليک راست روي کلاس در فرم در زمان طراحي و انتخاب builder اون برنامه يا فرم رو ميبينه و اون برنامه همه چيزش مثل يک برنامه عادي هست که بصورت app کامپايل شده.
تابع Aselobj هم مورد نياز است تا بتوانيد مشخصات کلاس را از طريق builder تغيير دهيد.
ashkan_gorg
یک شنبه 13 دی 1388, 14:39 عصر
ممنونم از راهنماییتون حالا برای ساخت این بیلدر چه کار کنم یا اینکه چه کار کنم که کلیک راست کنم بیلدرم فعال بشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.