ورود

View Full Version : خروج کاربر از شبکه بعد از اتمام زمان دسترسی

sajad_3dmax
پنج شنبه 10 دی 1388, 00:40 صبح
من بوسلیه Active Directory یک کاربر تعریف کردم. زمان دسترسی اون رو هم 14-12 قرار دادم. کاربر خارج از این زمان نمیتونست وارد شبکه بشه.ولی وقتیکه در زمان قانونی با user name و Password وارد میشد بعد از اتمام وقت باز هم میتونست تو شبکه کار کنه و خارج نمیشد. ایراد کار کجاست.چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟

Beyondsoft
پنج شنبه 10 دی 1388, 14:50 عصر
تایمی که شما تنظیم کرده اید فقط زمان Login را مشخص می کند!
من مشکل شما را نمی دانم اما احتمالاً نیاز به accounting دارید تا بتوانید زمان استفاده کاربر را محدود کنید !

sajad_3dmax
جمعه 11 دی 1388, 10:33 صبح
تایمی که شما تنظیم کرده اید فقط زمان Login را مشخص می کند!
من مشکل شما را نمی دانم اما احتمالاً نیاز به accounting دارید تا بتوانید زمان استفاده کاربر را محدود کنید !
مشکل من واضحه. وقتی زمان تنظیم شده برای استفاده کاربر از شبکه تموم میشه کاربر باز هم داخل شبکه هست.مثل اینکه شما کارت اینترنت دو ساعته خریده باشین. بعد از اتمام حسابتون باز هم بتونین به کارتون ادامه بدین.مگه اینکه یکبار Disconnect کنین.بعد از این با اون حساب نمیتونین وارد اینترنت بشین

Beyondsoft
جمعه 11 دی 1388, 11:10 صبح
aaa = authentication authorization accounting

شما الان به accounting نیاز دارید که باید یک نرم افزار برای این کار نصب کنید !

imprise
جمعه 11 دی 1388, 22:50 عصر
من بوسلیه Active Directory یک کاربر تعریف کردم. زمان دسترسی اون رو هم 14-12 قرار دادم. کاربر خارج از این زمان نمیتونست وارد شبکه بشه.ولی وقتیکه در زمان قانونی با user name و Password وارد میشد بعد از اتمام وقت باز هم میتونست تو شبکه کار کنه و خارج نمیشد. ایراد کار کجاست.چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟

مفهوم تعیین زمان برای کار در شبکه با مفاهیم قرارداد امنیتی Kerberos گره خورده. اگر چه کاربر می تونه به ظاهر در شبکه کار کنه (سیستم کاربر Logoff و یا Shutdown نشه)، اما جهت برقراری با سرویس ها موجود در شبکه دیگه برای کاربر Session key از سوی KDC ایجاد نمیشه. به همین خاطر کاربر نمی تونه از منابع به اشتراک گذاشته شده در شبکه (البته منابعی که از قرارداد Kerberos به منظور احراز هویت کاربر استفاده می کنند) استفاده کنه...