View Full Version : دلیل تفاوت سرعت دسترسی به اینترنت کاربران خانگی و سازمان های دولتی
sajad_3dmax
پنج شنبه 10 دی 1388, 00:47 صبح
دلیل تفاوت سرعت دسترسی به اینترنت کاربران خانگی(اشخاص حقیقی) و سازمان های دولتی(اشخاص حقوقی)چیه؟ اینکه سرعت کاربران خانگی همیشه باید پایینتر از اداره ها و سازمان های دولتی باشه.
Beyondsoft
پنج شنبه 10 دی 1388, 14:48 عصر
منظور شما روشن نیست !
الان به کاربران خانگی اینترنت 1mb نیز داده می شود !
اما اگر در جاهایی دیده اید که مثلاً در اداره ای اینترنت با سرعت یکسان با خانه دارند اما سرعت دانلودشان بیشتر است ممکن است آن ها از اینترنت share استفاده نمی کنند و یا از مخابرات خطوط ویژه گرفته اند !
sajad_3dmax
جمعه 11 دی 1388, 10:37 صبح
منظور شما روشن نیست !
الان به کاربران خانگی اینترنت 1mb نیز داده می شود !
اما اگر در جاهایی دیده اید که مثلاً در اداره ای اینترنت با سرعت یکسان با خانه دارند اما سرعت دانلودشان بیشتر است ممکن است آن ها از اینترنت share استفاده نمی کنند و یا از مخابرات خطوط ویژه گرفته اند !
برای یکی از دوستام میخواستیم خط ADSL بگبریم مسئول شرکت گفت اگه برای خودتون(منزل) بخواین استفاده کنید بیشتر از 128 نمیتونیم بدیم ولی برا ادارات دولتی تا 1mbps
Beyondsoft
جمعه 11 دی 1388, 11:08 صبح
برای یکی از دوستام میخواستیم خط ADSL بگبریم مسئول شرکت گفت اگه برای خودتون(منزل) بخواین استفاده کنید بیشتر از 128 نمیتونیم بدیم ولی برا ادارات دولتی تا 1mbps
در کرج که همچین چیزی نیست !
اما فکر کنم بتونی تقیه کنی و دروغ بگی ... !
saleh.hi.62
جمعه 11 دی 1388, 12:28 عصر
این حرف صحت داره
Poorang
جمعه 11 دی 1388, 14:00 عصر
مدتی پیش همچین قانونی گذاشتن که به اشخاص حقوقی نباید اشتراک با سرعت بالای 128 داد ولی اکثراً (بیشتر ISPها) میدن.
من الان ساکن رشت هستم اینجا هم یکی، دو تا شرکت هستند که از این قانون پیروی میکنند!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.