ورود

View Full Version : مشکل اساسی: جستجو در بانک اطلاعاتی access

keyvan 200
پنج شنبه 10 دی 1388, 16:40 عصر
سلام دوستان یه مشکل دارم که خیلی وقته دنبالشم.
فرض کنید یک بانک اطلاعاتی ساده با اکسس و شئ های adodc و data grid داریم و فیلد های بانک ما اینها هستند : name - family - phone
حال ما می خواهیم در فیلد اولی جستجو کنیم که بدین گونه است
adodc1.recordset.find

به همین سادگی اما ممکنه ده ها و صد ها اسم با یک عنوان وجود داشته باشه همچنین فامیل های مختلف بنابراین من می خواهم که دو تا کادر داشته باشم که در اولی نام و در دومی فامیل را بنویسیم و دقیقا همون شخص رو پیدا کنه اما بلد نیستم لطفا می شه کمکم کنید ؟ یک پروژه ساختم که تنها مشکلش همینه:متفکر:

behzad_vb.net
جمعه 11 دی 1388, 17:33 عصر
سلام به تو دوست عزیز این کد زیر باعث میشه که تو بانک اطلاعاتی جستوجو کنه تکتس نام و تکس فامیلی را اگه وجود داشته باشد پیغام وجود دارد را چاپ کند اگه مشکلت رفع نشد بگو من هر روز سر میزنم موفق باشی

cnn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51 ;Data Source=" & App.Path & "\" & "bank.mdb"
rst.Open "user", cnn, adOpenKeyset, adLockOptimistic, adCmdTable
Do While Not rst.EOF
a = rst!nam
b = rst!family
If txtname = a And txtfamily = b Then
msgbox "وجود دارد"
Set rst = Nothing
Set cnn = Nothing
exit sub
end if
rst.movenext
loop
Set rst = Nothing
Set cnn = Nothing

amoori
دوشنبه 21 دی 1388, 00:49 صبح
سلام کی می تونه کمک کنه ممنون می شم
من می خوام اگه اسمی را که در بانک اطلاعاتی هست را وارد کنم مشخصات آن در کادر های مربوطه بعدی ظاهر بشن
مثلا بانک اطلاعاتی در وی بی ساختم شامل نام - شهرت - تماس
حال اسامی 10 نفر را هم ذخیره کردم می خوام اگه اسمی را که در بانک هست را وارد نمایم مشخصات بعدی آن ظاهر شوند باشد چه کنم:تشویق:

hoory_shahraeni
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 15:05 عصر
فکر می کنم بهتره از دستور selectدر این مورد استفاده کنی. من یه پروژه دارم برات میفرستم شاید به دردت بخوره .قبل از اجرا باید فایل بانک اطلاعاتی َAccess رو آدر دهی کنی برای کنترل Adodcتا ارتباط بر قرار بشه.
امید وارد کمک کنه مشکات حل بشه.