View Full Version : مشکل فایل dll
leilast
پنج شنبه 10 دی 1388, 17:24 عصر
من یک فایل dll به پروژه ام اضافه کردم که وقتی پروژه ام رو run میکنم در صورتیکه فرم اولی که لود میشه , همین فرمی باشه فایل dll رو لازم داره ,درست کار میکنه
اما اگه اول فرمهای دیگه مو اجرا کنم بعد برم سراغ این فرم پیغام میده که نمیتونه فایل dll رو پیدا کنه!!
به نظر شما چرا این طوریه؟؟؟
ƒxmahdi
پنج شنبه 10 دی 1388, 19:50 عصر
شما فرم های غیر از فرم اصلی را از طریق فرم اول لود کن ! و فرم اصلی را مخفی کن !
موفق باش !
leilast
پنج شنبه 10 دی 1388, 22:42 عصر
شما فرم های غیر از فرم اصلی را از طریق فرم اول لود کن ! و فرم اصلی را مخفی کن !
موفق باش !
میشه این کار رو کرد ولی بازم ترتیب اجرای فرمها فرقی نمیکنه و باید فرم اول و تمام تنظیماتش انجام بشه و بعد بریم سراغ بقیه فرمها!!
scarce
جمعه 11 دی 1388, 10:06 صبح
من یک فایل dll به پروژه ام اضافه کردم که وقتی پروژه ام رو run میکنم در صورتیکه فرم اولی که لود میشه , همین فرمی باشه فایل dll رو لازم داره ,درست کار میکنه
اما اگه اول فرمهای دیگه مو اجرا کنم بعد برم سراغ این فرم پیغام میده که نمیتونه فایل dll رو پیدا کنه!!
به نظر شما چرا این طوریه؟؟؟
لطفا قسمتی از کد را قرار دهید تا ببینیم مشکلتون دقیقا چیه .
leilast
شنبه 12 دی 1388, 09:38 صبح
لطفا قسمتی از کد را قرار دهید تا ببینیم مشکلتون دقیقا چیه .
باید کل پروژه مو اینجا بذارم که حجمش خیلی زیاده و یه مشکل دیگه اینکه برنامه من فقط در صورتیکه به پورت آنتنم متصل باشه اجرا میشه
راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
ƒxmahdi
شنبه 12 دی 1388, 11:00 صبح
نوشته شده توسط leilast http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=878791#post878791)
فرمی که به فایل DLL شما نیاز داره فرم Main هست یا نه ؟ نام DLL OR ضمیمه شود !
شما فرمی را که به فایل dll نیاز داره را اول اجراء کنید بعد بروید سراغ یکی دیگه از فرم ها سپس مجددا برگردید به فرم قبلی ! به نظر من بایستی پیغام بده و مشکل مربوط به کدنویسیه !
در غیر این صورت عکس پیغام !
موفق باش !
leilast
یک شنبه 13 دی 1388, 10:01 صبح
فرمی که به فایل DLL شما نیاز داره فرم Main هست یا نه ؟ نام DLL OR ضمیمه شود !
شما فرمی را که به فایل dll نیاز داره را اول اجراء کنید بعد بروید سراغ یکی دیگه از فرم ها سپس مجددا برگردید به فرم قبلی ! به نظر من بایستی پیغام بده و مشکل مربوط به کدنویسیه !
در غیر این صورت عکس پیغام !
موفق باش !
نه ,فرم اصلیم MDI فرمه که به این فرمم هم لینک شده
وقتی این کار رو میکنم یعنی اول این فرم رو اجرا میکنم بعد برمیگردم پیغام خطا نمیده ولی دیگه دستورات درست هم اجرا نمیشه
gh-reza
یک شنبه 13 دی 1388, 17:32 عصر
فایل dll جزو منابعتون بصورت embeded هست یا بعدا با دادن مسیر load میکنید؟
فایل در مسیر برنامه اجرائی است یا در مسیری مثل system32؟
توی فرمهای دیگه آیا فایلی رو باز میکنید یا مسیری رو انتخاب می کنید یا نه؟
جواب این سوالات میتونه به حل مشکل کمک کنه.
اگه ایل رو جزو منابعتون نباشه و با تابعی مثل LoadLibrary اونو load کنید، و اگه فایل dll در مسیر فایل اجرائی باشه، و اگه شما از آدرس دهی نسبی (نه کامل)، که فقط شامل نام فایل dll هست استفاده کنید (یعنی انتظار داشته باشید فایل dll از مسیر جاری اجرا بشه و مسیر رو کامل ذکر نکرده باشید)، و اگر فرم دیگری را باز کرده و فایل یا فولدری غیر از مسیر برنامه اجرائی را انتخاب کنید (با ابزاری مانند OpenFileDialog)، در این صورت مسیر جاری تغییر میکند و فرم مورد نظر شما نمیتواند فایل dll را بیابد.
سوال شما ناقص است و این موردی که من گفتم یکی از اتفاقهای ممکن است و راه حلهای مختفلی نیز دارد، مانند کپی کردن فایل به system32.
leilast
دوشنبه 14 دی 1388, 09:26 صبح
من فهمیدم مشکل کجاست
این فایل dll با لود عکس در صفحه مشکل داره ,من توی یکی از فرمهام با دادن آدرس عکس , عکس رو لود میکنم ,وقتی همه فرمهام رو بدون این گزینه اجرا میکنم مشکلی نیست ولی وقتی عکس در فرم نشون داده میشه این مشکل بوجود میاد
فکر میکنم اشکال از خود فایل باشه ,نه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.