ورود

View Full Version : تغییر اعداد انگلیسی به فارسی

ماهان مقدم
پنج شنبه 10 دی 1388, 19:30 عصر
سلام. آقا من مشکلم اینه که تمام اعدادی که توی سایت رو که از دیتابیس میخونم بصورت انگلیسی میان. البته قبلا یکی گفته بود بهم که باید تبدیل کنی ولی دیگه ولش کردم. حالا میشه بگید که من کلا باید اعداد رو موقع ذخیره تبدیل کنم و یا نه اصلا کدی هست که اعداد رو تبدیل کنه ؟

ممنون.

bahman_akbarzadeh
پنج شنبه 10 دی 1388, 22:12 عصر
مشكل سر اون div يا سلول Table هست كه اعداد توش نمايش داده مي شن.
فقط كافيه rtl كنيدش. البته اين نكته رو هم در نظر بگيرين كه همراه اين اعداد نبايد حروف انگليسي بياد.
براي چپ چين كردن متن داخل يك تكست باكس هم ميتونيد Parent اونو rtl كنيد.

afshin9032
جمعه 11 دی 1388, 00:22 صبح
يك تالع بنويس سمت php كه رشته هايي كه مي خواي در بانك ذخيره كني اعداد داخل اون را با اعداد فارسي جايگزين كنه

ماهان مقدم
جمعه 11 دی 1388, 13:34 عصر
bahman_akbarzadeh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=102636), صحبت سر راست چین یا چپ چین بودن نیست سره اینه که کاراکتر های انگلیسی بشن کاراکتر های فارسی.

afshin9032 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=125263), ممنون. قبلا هم بهم یکی گفته بود همین کار کن ولی من نکردم. الآن که گفتی می خوام اینکار رو انجام بدم ولی یچیزی. من می تونم جایگزین کنم ولی باید عدد ها رو با کدهای اسکی فارسی جابجا کنم ؟ با چه دستوری ؟

bahman_akbarzadeh
جمعه 11 دی 1388, 14:27 عصر
bahman_akbarzadeh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=102636), صحبت سر راست چین یا چپ چین بودن نیست سره اینه که کاراکتر های انگلیسی بشن کاراکتر های فارسی.

align با direction فرق داره.
من ميگم رايت تو لفت كن، نه راست چين.
اين فايل رو توي IE6 تست كردم.
نتيجه رو ببين :

ماهان مقدم
جمعه 11 دی 1388, 22:39 عصر
فایل شما رو گرفتم تست کردم همونطور بود. من هم منظورم rtl بود. مشکلم اینچیزا نیست. مشکل اینه که عدد (1) رو که الآن نوشتم رو تبدیل کنم به شکل عدد یک فارسی.

h.emamie
شنبه 12 دی 1388, 02:44 صبح
اگر با php كار مي كني اين تابعي كه مي گذارم براي تبديل اعداد انگليسي به فارسي است ، و در رابطه با ساير زبان ها هم خودت مي توني از روي همين زحمتش رو بكشي .

فقط لازمه كه رشته خروجي رو بهش بدي ، خودش عددهاش رو فارسي مي كنه .

function EnNum2FaNum($srting)
{
$num0 = "۰";
$num1 = "۱";
$num2 = "۲";
$num3 = "۳";
$num4 = "۴";
$num5 = "۵";
$num6 = "۶";
$num7 = "۷";
$num8 = "۸";
$num9 = "۹";
$stringtemp="";
$len=strlen($srting);
for($sub=0;$sub<$len;$sub++)
{
if(substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=$num0;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="1")$stringtemp.=$num1;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="2")$stringtemp.=$num2;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="3")$stringtemp.=$num3;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="4")$stringtemp.=$num4;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="5")$stringtemp.=$num5;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="6")$stringtemp.=$num6;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="7")$stringtemp.=$num7;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="8")$stringtemp.=$num8;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="9")$stringtemp.=$num9;
else $stringtemp.=substr($srting,$sub,1);
}
$stringtemp = str_replace("AM","قبل از ظهر",$stringtemp);
$stringtemp = str_replace("PM","بعد از ظهر",$stringtemp);
return $stringtemp;
}

در رابطه با direction هم كه دوستان مطرح نمودند اين نكته رو بگم كه فقط در مرورگر IE وقتي rtl باشه اعداد فارسي مي شود و فايرفاكس بازم انگليسي نمايش مي دهد .

guy18iran
دوشنبه 03 اسفند 1388, 14:32 عصر
سلام به دوستان عزیز. ببخشید که پابرهنه پریدم وسط.
دوستمون که تابع رو گذاشتن اگر کسی از FireFox کد رو کپی کنه باز هم همون آش و همون کاسه هست.
در اینجا براتون فایلی رو آپلود میکنم که یکی از شاهکارهای آقای میلاد راستین هست که فایل مربوط به تقویم جلالی میشه و توش همین تابعی که دوستمون گذاشتن هست. البته اسم تابع Convertnumber2farsi و در خط 326 تعریف شده.
شما میتونین از اون تابع به راحتی استفاده کنین. کافیه که فایل رو Include کنین.
البته در نگارش 3.6 مرورگر قدرتمند FireFox مشکل اعداد فارسی تا حدودی برطرف شده. :چشمک: