View Full Version : آیا java هم مثل دات نت وابسته به یک framework هست؟
m-taheri
جمعه 11 دی 1388, 20:21 عصر
آیا java هم مثل دات نت وابسته به یک framework هست؟
cups_of_java
جمعه 11 دی 1388, 23:04 عصر
اول اینکه:
منظور شما از اینکه دات نت وابسته به یک فریم ورک هست چیه؟
اگه بشه سوالتون رو واضح تر مطرح کنید جواب روشن تری هم میشه بهش داد.
اما به طور کلی جاوا یک مجموعه ای از استاندارد ها و یک زبان برنامه نویسی هست که تعداد زیادی فریم ورک و کتابخانه در اطرافش و مبتنی بر اون وجود داره.
m-taheri
شنبه 12 دی 1388, 02:06 صبح
اول اینکه:
منظور شما از اینکه دات نت وابسته به یک فریم ورک هست چیه؟
اگه بشه سوالتون رو واضح تر مطرح کنید جواب روشن تری هم میشه بهش داد.
اما به طور کلی جاوا یک مجموعه ای از استاندارد ها و یک زبان برنامه نویسی هست که تعداد زیادی فریم ورک و کتابخانه در اطرافش و مبتنی بر اون وجود داره.
به عنوان مثال برنامه هایی که با C# نوشته میشوند به طور مستقیم روی یک کامپیوتر دیگر اجرا نمیشوند و حتما باید dot net framework را نصب کنیم. ولی برنامه هائی که با C++ native مینویسیم بدون هیچ واسطه ای روی کامپیوترهای دیگر اجرا میشوند. جاوا به چه صورت میباشد؟
manvaputra
شنبه 12 دی 1388, 09:54 صبح
جاوا به چه صورت میباشد؟
براي جاوا هم به JVM نياز داريد.
god.Is.786
یک شنبه 13 دی 1388, 12:55 عصر
اگه اجازه بدید من سوال ایشون رو کامل تر میکنم
آیا وقتی در جاوا از jdbc به عنوان دیتابیس استفاده میکنیم همان نصب JVM کافیست یا اینکه برای راه اندازیه دیتابیس باید مثل MSSQL یا MySQL عمل کرد و (موتور) خود دیتابیس رو روی دستگاه مقصد نصب کرد.
برای برنامه های موبایلی که از دیتابیس استفاده میکنن چی؟
ممنون
موفق باشید
mahdi68
یک شنبه 13 دی 1388, 15:33 عصر
از RMS استفاده میشه
cups_of_java
یک شنبه 13 دی 1388, 16:07 عصر
اگه اجازه بدید من سوال ایشون رو کامل تر میکنم
آیا وقتی در جاوا از jdbc به عنوان دیتابیس استفاده میکنیم همان نصب JVM کافیست یا اینکه برای راه اندازیه دیتابیس باید مثل MSSQL یا MySQL عمل کرد و (موتور) خود دیتابیس رو روی دستگاه مقصد نصب کرد.
ممنون
موفق باشید
این از اون سوال هاست ها! JDBC فقط یک کتابخانه برای اتصال به دیتابیس هست. نمیشه شما از دیتابیسی استفاده کنی ولی موتور خود دیتابیس نصب نباشه که! پس کی می خواد کار دیتابیس رو برات انجام بده!؟
god.Is.786
دوشنبه 14 دی 1388, 12:53 عصر
سلام
ممنون از جوابتون
اینجوری که خیلی حال گیریه... یه برنامه 5 مگی مینویسی باید 50 مگ mysql نصب کنی؟
پس کی می خواد کار دیتابیس رو برات انجام بده!؟
چه خوب بود اگه خواستی از یه دیتابیس استفاده کنی نیاز به نصب هیچ برنامه اضافی نبود و فقط با نصب برنامه خودت همه چی درست کار میکرد.
البته فکر کنم sqlite یه چنین چیزی باشه(فکر کنم). اگه دوستان یه توضیح یا یه اموزشی بزارن ممنون میشم...
موفق باشید.
cups_of_java
دوشنبه 14 دی 1388, 17:12 عصر
چه خوب بود اگه خواستی از یه دیتابیس استفاده کنی نیاز به نصب هیچ برنامه اضافی نبود و فقط با نصب برنامه خودت همه چی درست کار میکرد
چه خوب بود دنیا تو یه تخم مرغ جا میشد! اما منطقی نبوده، پس اینطور نشده!
اینچیزی که شما میگی رو نشنیدم من، اما می تونی از Property فایلها استفاده کنی. اکثر نیاز ها رو با فایل میشه انجام داد و نیازی به دیتابیس های رابطه ای نیست! اگه هم دیتابیس رابطه ای میخوای، می تونی از HSQL استفاده کنی. حجمش 2M باید باشه فکر کنم!
jeus
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 00:33 صبح
DERBY دیتابیس embedded جاوا است که میتوانی با خیال راحت ازش استفاده کنی و بدون نصب هیج برنامه جانبی تنها با نصب برنامه خودت از derby استفاذه کنی حجمش هم حدود 2 مگابایت است و با JDBC هم به راحتی میتونی بهش کانکت شی و اینکه netBeans امکانات خوبی برای طراحی و ساخت این دیتابیس بهت میده
http://db.apache.org/derby/ <<<<<اطلاعات بیشتر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.