ورود

View Full Version : مشکل در استفاده از کنترل Menu

farshad_kocholo
جمعه 11 دی 1388, 22:47 عصر
با سلام.چرا وقتی از کنترل Menu استفاده میکنم زیر منو ها رو نشون نمیده؟!!!؟(از Site Map استفاده میکنم):لبخندساده:

Mostafa_Dindar
جمعه 11 دی 1388, 22:53 عصر
با سلام.چرا وقتی از کنترل Menu استفاده میکنم زیر منو ها رو نشون نمیده؟!!!؟(از Site Map استفاده میکنم):لبخندساده:
SiteMap با Menu متفاوته. SiteMap بايد هم همينطور باشه .

farshad_kocholo
جمعه 11 دی 1388, 23:02 عصر
پس چاره چیه؟می خوام با کنترل Menu کار کنم،زیر منو ها رو هم نشون بده.

Mostafa_Dindar
جمعه 11 دی 1388, 23:20 عصر
پس چاره چیه؟می خوام با کنترل Menu کار کنم،زیر منو ها رو هم نشون بده.

از Menu استفاده كن و اون رو به SiteMapDataSource بايند كن.
در صورتيكه ميخواي نود اول نشون داده نشه ( منطقي هم همينطور هست يعني نيازي نباشه كاربر روي نود ريشه بره تا SubMenu ها نمايش داده بشه ) تنها كافيه خاصيت ShowStartingNodeاز SiteMapDataSource رو مقدار False بدي

موفق باشي

farshad_kocholo
شنبه 12 دی 1388, 00:00 صبح
منظور من این بود:

Mostafa_Dindar
شنبه 12 دی 1388, 00:13 صبح
منظور من این بود:

از تصويري كه گذاشتي اينطور به نظر ميرسه وقتي موس رو روي نود ببري زير منوها نمايش داده ميشه ولي احتمالا رنگ اون با رنگ زيمنه يكسان هست .

در غير اينصورت چك كن SiteMap رو درست نوشتي بايد ساختاري شبيه به اين داشته باشه :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<siteMap xmlns="http://schemas.microsoft.com/AspNet/SiteMap-File-1.0" >
<siteMapNode url="~/Default.aspx" title="Home">
<siteMapNode url="~/Books/Default.aspx" title="Books">
<siteMapNode url="~/Books/Novels.aspx" title="Novels" />
<siteMapNode url="~/Books/History.aspx" title="History" />
<siteMapNode url="~/Books/Romance.aspx" title="Romance" />
</siteMapNode>
<siteMapNode url="~/Electronics/Default.aspx" title="Electronics" />
<siteMapNode url="~/DVDs/Default.aspx" title="DVDs" />
<siteMapNode url="~/Computers/Default.aspx" title="Computers" />
</siteMapNode>
</siteMap>

و در نهايت همانطور كه گفتم در صورتي كه ميخواي كاربر لازم نباشه روي نود اصلي بره تا زير منوها نشون داده بشه بايد خاصيت ShowStartingNodeاز SiteMapDataSource رو مقدار False بدي .

farshad_kocholo
یک شنبه 13 دی 1388, 07:37 صبح
site map درسته،مشکلی نداره،
اگر هم مشکل از رنگ باشه نشانگر موس رو ببری روی زیر منو باید به شکل دست در بیاد یا نه؟ وقتی نشان گر رو میبرم روش خود به خود بسته می شه!!!
(چی کار کنم که اون فلش به سمت چپ بیاد؟)

Mostafa_Dindar
یک شنبه 13 دی 1388, 10:05 صبح
برسي كن ببين منو بدون هيچ گونه استايل به صورت پيش فرض ( چپ به راست ) كار ميكنه يا نه ؟

farshad_kocholo
یک شنبه 13 دی 1388, 22:30 عصر
با نهایت تاسف باید بگم نه!!!!!!:گریه:

Mostafa_Dindar
یک شنبه 13 دی 1388, 22:47 عصر
با نهایت تاسف باید بگم نه!!!!!!:گریه:
پس شما مشكلت اينه كه با طرز كار منو آشنايي نداري . اينجا رو نگاه كن خيلي ساده توضيح داده .
http://quickstarts.ASP.NET/QuickStartv20/aspnet/doc/ctrlref/navigation/menu.aspx

همچنين همه جوابهات رو تو مثالهاي فايل ضميمه ميتوني پيدا كني .
اگه بازم نتونستي ميوني كدت رو اينجا بزاري

پ.ن :
Menus and Sitemaps

This sample demonstrates how to use the Menu and SiteMapPath controls in ASP.NET 2.0. The Menu control can be used to create a familiar menu system for navigating your Web site, while the SiteMapPath control is used to add breadcrumb trail functionality to your web pages. A breadcrumb trail provides users of your web site a navigation path based on their current location within the site. Both of these controls are very flexible and completely customizable.
There are three examples in this sample. The first example demonstrates how to declaratively build a Menu control by adding static and dynamic menu items. The second example shows how to use the Menu control for site navigation by binding it to the SiteMapDataSource control. The third example shows how to display a breadcrumb trail by using the SiteMapPath control.

farshad_kocholo
یک شنبه 13 دی 1388, 23:37 عصر
با تشکر از شما به خاطر وقتی که برای من گذاشتید.حالا متوجه شدم.فقط یه سوال دیگه برام مونده که چه طوری زیر منو ها رو از سمت چپ باز کنم(فلش بیاد سمت چپ)

farshad_kocholo
چهارشنبه 16 دی 1388, 22:30 عصر
کسی نیست به من کمک کنه؟(عوض کردن جهت منو؟؟؟):متفکر:

Jalil61
پنج شنبه 17 دی 1388, 14:15 عصر
سلام
لطفا در هر مرحله ای که مشکلت رفع شد توضیح بده که چه راه حلی استفاده کردی تا اگر افراد دیگری هم مشکل مشابهی داشتن بدونن راه حل مناسب چی بوده.

چه طوری زیر منو ها رو از سمت چپ باز کنم(فلش بیاد سمت چپ)

منو رو داخل یک جدول قرار بده و خاصیت Direction شو برابر با rtl بذار

مثال:

<table>
<tr>
<td style="direction:rtl;">
<asp:Menu ID="Menu1" runat="server">
</asp:Menu>
</td>
</tr>
</table>

farshad_kocholo
پنج شنبه 17 دی 1388, 23:46 عصر
مگه شما هم همین مشکل رو دارید؟من مشکلم با مرورگر بود!! IE v8 رو نسب کرده بودم،زیر منو ها رو نشون نمیداد. از ورژن های پایین تر استفاده کردم.

ممنون از راهنمایی شما.:چشمک: