View Full Version : سوال در باره کد قابل حمل
محمد حسن
جمعه 11 دی 1388, 23:16 عصر
سلام
یه برنامه نوشتم و با اینکه همه فایهای dll,database, موتور بانک اطلاعاتی رو باهاش به سیستم مقصد میبرم موقع اجرا پنجره Dont send ... از ویندوز ظاهر میشه
میدونم سوالم خیلی کلیه اما شما کمکم کنید
BORHAN TEC
جمعه 11 دی 1388, 23:25 عصر
قبل از اجرا شدن برنامه پیغام میده یا بعدش؟
BORHAN TEC
جمعه 11 دی 1388, 23:40 عصر
یک راه بهتر برای شناسایی خطا:
کد ها را به شکل زیر در بلوک try..except بنویس و بعدش بگو برنامه چه خطایی میده، تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.
مثال:
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
try
{Write Code Here}
except on E: Exception do
ShowMessage(E.UnitName+' ' + E.ClassName + ' ' + E.Message);
end;
end;
محمد حسن
شنبه 12 دی 1388, 14:21 عصر
قبل از اجرای برنامه
برنامه روی سیستمی که کد رو نوشتم درست کار میکنه
اگه رو سیستم جدیدی نصب بشه این پیام رو میده
من نمیدونم کدوم قسمت از کد اشکال داره تا اون رو در بلوک try بنویسم
Felony
شنبه 12 دی 1388, 15:15 عصر
اگر همه فرم هاتون رو خود پروژه هنگام اجرا میسازه کد هایی که در قسمت Create یا Active فرم ها هستند رو چک کنید ، اگر هم احتمالا در فایل پروژه قبل از ساخت فرم ها کدی نوشتید اونها رو هم چک کنید ببینید از ابزار یا ... خاصی استفاده نکردید .
محمد حسن
یک شنبه 13 دی 1388, 23:14 عصر
اگر همه فرم هاتون رو خود پروژه هنگام اجرا میسازه کد هایی که در قسمت Create یا Active فرم ها هستند رو چک کنید ، اگر هم احتمالا در فایل پروژه قبل از ساخت فرم ها کدی نوشتید اونها رو هم چک کنید ببینید از ابزار یا ... خاصی استفاده نکردید
قبل از اجرای برنامه پیام میده
در رویداد های ONCREATE,ONACTIVATE فرم اصلی چیزی ننوشتم
آیا ممکنه کامپوننت CXGRID یا SKIN استفاده شده مشکل ایجاد کنند .(البته در فرم اصلی CXGRID استفاده نکردم)
Hamid.Kad
دوشنبه 14 دی 1388, 00:03 صبح
آیا ممکنه کامپوننت CXGRID یا SKIN استفاده شده مشکل ایجاد کنند
اولی رو نمیدونم ولی شخصاً یه بار همچین مشکلی برام بوجود اومده بود که مشکل از skin بود. تا اونجا که یادمه از vcl skin استفاده کرده بودم.
alinikaein
دوشنبه 14 دی 1388, 07:45 صبح
سلام.
در صورتي كه خودتون DLL خاصي نوشتيد، شايد مشكل از ارتباطات شما با DLL باشه.
مثلاً وقتي كه ميخواهيد DataModule استفاده شده در DLL را وقتي كه Connection شما باز هست، آزاد كنيد و يا آزادسازي انجام نميديد.
يا علي... موفق باشيد...
zidane
دوشنبه 14 دی 1388, 15:13 عصر
من چند بار این مشکل رو داشتم. شما از dll یا ocx ای استفاده کردید که روی سیستم مقصد رجیستر نشده.
محمد حسن
دوشنبه 14 دی 1388, 22:57 عصر
یه بار همچین مشکلی برام بوجود اومده بود که مشکل از skin بود.
چه جوری حلش کردی برنامه من بدونه اسکین خیلی زشت میشه
من چند بار این مشکل رو داشتم. شما از dll یا ocx ای استفاده کردید که روی سیستم مقصد رجیستر نشده.
از dll خاصی استفاده نکردم اما mscomm32.ocx رو استفاده کردم (مگه اون تو فایل exe قرار نمیگیره؟)
undefined
دوشنبه 21 دی 1388, 12:15 عصر
از dll خاصی استفاده نکردم اما mscomm32.ocx رو استفاده کردم (مگه اون تو فایل exe قرار نمیگیره؟)
خیر قرار نمیگیره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.