PDA

View Full Version : نحوه ارتباط با وب سرور

resatak
شنبه 12 دی 1388, 10:47 صبح
با سلام خدمت اساتید و دوستان
بنده قصد دارم یک وب سرور که در واقع یک device هست که زمانی که به یک pc وصل میشود به صورت وب سرور عمل میکند و با وارد کردن ip ان در همان pc وارد صفحه مربوط به وب سرور میشویم منتها قصد داریم از طریق سیستم های دیگر نیز به این وب سرور وصل شویم ، pc هم به اینترنت وصل میباشد وخوب یک ip متغیر از isp دریافت میکند. میخواستم بدونم اول اینکه ip که برای وارد شدن به وب سرور باید در سیستم های دیگر وارد کنیم را چگون میتوانم بفهم .
در ضمن با توجه به اینکه قصد ندارم ip استاتیک بگیرم چه طور میشود این کار را به صورت دایمی انجام داد.
ببخشید بنده در زمینه network تقزیبا مبتدی هستم اگر امکان توضیح کامل برایتان وجو داشته باشد ممنون میشوم.
با تشکر

naserrezaee
یک شنبه 13 دی 1388, 12:04 عصر
قصد داریم از طریق سیستم های دیگر نیز به این وب سرور وصل شویم

دوست من منظور شما از "سيستم هاي ديگر " سيستم هاي داخل شبكه خودتونه يا اينترنت؟؟؟؟؟
اگر منظورتون شبكه داخلي هست كه با وارد كردن Ip سرور در ديگر سيستم ها بدون مشكل متصل خواهيد شد.
و اما اگر منظورتون اينه كه اين وب سرور رو از طريق اينترنت ببينيد ، بايد عرض كنم كه براي اين كار شما حتما نياز به يه Ip valid داريد .
موفق باشيد.

resatak
یک شنبه 13 دی 1388, 12:49 عصر
با تشکر از پاسخگویی شما
بله منظورم اینترنت بود. حالا مشکل این است که که ip valied گرفتیم .
منتها این ipvalied اختصاص به pc پیدا میکند مشکل این است که اگر این ip رو شما وارد کنید هیچ اتفاقی نمیفتد و در واقع الان مشکل من اینه که چه طور میشه با وارد کردن اون ip valied وارد وب سرور شوم .

resatak
سه شنبه 15 دی 1388, 16:56 عصر
یعنی هیچ راه حلی نداره؟

naserrezaee
چهارشنبه 16 دی 1388, 08:25 صبح
دوست من اگر ممكنه يكم بيشتر در مورد وب سرورتون و همچنين نحوه اتصال اون به Pc توضيح بديد.
موفق باشيد.

resatak
چهارشنبه 16 دی 1388, 14:31 عصر
با تشکر از پاسخ شما
این وب سرور در واقع یک پکیج کنترل شوفاژخانه هست که از طریق lan به pc وصل میشه به تنظیماتی که در pc انجام میشه ولی روی اون پیکیج هیچ تغیری نمیشه داد.

naserrezaee
شنبه 19 دی 1388, 10:17 صبح
دوست پس اگر ديوايس شما قابل كانفيگ نيست بهترين راه استفاده از NAT مي باشد كه اگر يه سرچي توي همين سايت بزني حتما مطالب مفيدي در رابطه با NAT پيدا خاهي كرد.
موفق باشي.

resatak
دوشنبه 21 دی 1388, 10:10 صبح
ممنون سرچ کردم.
منتها یک سئوال من راه اندازی روی windows 2003 پیدا کردم . میشه رو xp راه اندازی کردش.
میشه توضیح بدید با ره اندازی nat چه اتفاقی میفته ؟؟
یعنی وقتی pc به اینترنت وصل باشه ip این pc تو نت با اون دیوایس یکی میشه ؟؟
یا میشه ای پی اون پیدا کرد؟

naserrezaee
دوشنبه 21 دی 1388, 11:38 صبح
منتها یک سئوال من راه اندازی روی windows 2003 پیدا کردم . میشه رو xp راه اندازی کردش.

روي ويندوز ايكس پي نميشه NAT رو به صورت يه سرويس (مانند ويندوز سرور2003) نصب و پيكربندي كرد ولي شما ميتونيد از نرم افزارهاي جانبي براي اين كار استفاده كنيد.

میشه توضیح بدید با ره اندازی nat چه اتفاقی میفته ؟؟

با راه اندازي NAT ادرس وب سرور شما كه يك IP invalid هست به IP سيستم متصل به اينترنت كه داراي IP Valid است ترجمه خواهد شد يعني هرگاه درخواستي از سوي اينترنت براي IP وليد برسد NAT ادرس مقصد بسته كه همان IP VALID مي باشد رو با IP INVALID عوض كرده و بسته رو به سمت وب سرور مي فرستد .

resatak
دوشنبه 21 دی 1388, 12:45 عصر
خیلی ممنون از توضیحتون
فقط شما چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟
در ضمن یه سئوال دیگه من رو سیستم یک لوکال هاست که ای پی اون 127.0.0.1 هست دارم رو سیستم و وقتی اینترنت کانکت میشم به محض وارد کردن ای پی که آی اس پی به من میده وارد همین لوکال هاست میشم بدون اینکه nat داشته باشم . چه جوری این اتفاق میفته در ضمن من رو بعضی سیستم های دیگه که لوکال هاست روش نصب بود چک کردم این اتفاق نیفتاد میگن به خاطر فایروال در صورتی که فایروالش غیرفعال کرده بودم.

naserrezaee
سه شنبه 22 دی 1388, 08:21 صبح
دوست عزیز من نرم افزار Vicomsoft InterGate رو پیشنهاد میکنم.
و اما در مورد سوال دوم شما ، من درست متوجه منظور شما نشدم ولی IP 127.0.0.1 مربوط به Loopback کارت شبکه است که یک IP رزرو شده می باشد که برای خطا یابی از آن استفاده می شود و در فایل تخت هاست ویندوز به لوکال هاست پیوند داده شده است و این چیزی نیست که روی یک سیستم نصب شود.

به محض وارد کردن ای پی که آی اس پی به من میده وارد همین لوکال هاست میشم بدون اینکه nat داشته باشم
منظور شما از اینکه وارد لوکال هاست میشه چیه؟ یعنی شما روی سیستم خودتون IIS رو فعال کردید و با زدن IP وارد صفحه خانگی خودتون میشید ؟ اگر منظور شما این است که باید عرض کنم در این حالت شما چه IP ای که ISP به صورت دینامیک به شما اختصاص داده و چه IP لوپبک را وارد کنید هر دو به یک سیستم اشاره می کنند(سیستم خودتان).
موفق باشید