PDA

View Full Version : سوال: ارتباط دائم با اینترنت

mpmsoft
شنبه 12 دی 1388, 14:26 عصر
دوستان من یک ویندوز 2003 سرور دارم
و یک خط ADSL همراه با آی پی ثابت

می خواهم هر موقع که کامپیوتر روشن و یا ریست که می شه (حتی اگه وارد ویندوز نشد در صفحه لاگین بود) کانکشن اینترنت من بصورت خودکار به اینترنت متصل بشه

هدف برقراری ارتباط با سرور از راه دور توسط Remote Desktop

در ضمن مودم من USB هست

ممنون می شم اساتید یک راهنمایی کنند تا مشکل بنده برطرف بشه

saied_genius
شنبه 12 دی 1388, 16:02 عصر
البته من کوچکتر از آنم که بخواهم جسارت کنم و نظر بدهم (شما خودتون مدير بخش هستيد) ، اما اگر يک ويندوز سرويس بنويسيد و داخل آن ارتباط را برقرار کنيد ، فکر مي کنم مشکل حل شود. چون ويندوز سرويس قبل از کليک روي لاگين و قبل از ورود اجرا مي شود.

مي توانيد يک تايمر هم توي ويندوز سرويس قرار بدهيد تا چک کند اگر قطع شده بود ، مجدداً وصل کند.

من مشکل stop شدن sql server رو داشتم ، از اين روش استفاده کردم ، قشنگ دارد کار مي کند ، هيچ مشکل خاصي هم ندارد.

موفق باشيد.

mpmsoft
شنبه 12 دی 1388, 16:21 عصر
با تشکر از پاسختون
ولی فکر کنم راه های ساده تری هم وجود داشته باشه
یک چیز شبیه یک کانفیگ

imprise
شنبه 12 دی 1388, 21:13 عصر
کافیه مودم ADSL رو در حالت NAT قرار بدید...

mpmsoft
شنبه 12 دی 1388, 23:32 عصر

می شه بیشتر توضیح بدید که چطوری باید این کارو انجام داد

online_mansoor2007
یک شنبه 13 دی 1388, 09:00 صبح

اگر VPN استفاده می کنند فکر می کنم NAT مشکلی رو حل نکنه ( چون یوزر و پسورد دارند )

mpmsoft
یک شنبه 13 دی 1388, 09:57 صبح
خیر از VPN استفاده نمی کنم

vcldeveloper
یک شنبه 13 دی 1388, 11:27 صبح
مودم های ADSL برای کانکشن های PPPoE معمولا مکانیزمی برای اتصال خودکار ارائه می کنند، یعنی مودم خودش Username\password مربوط به Account شما را دریافت میکنه، و بعد از روشن شدن مودم، سعی میکنه به طور خودکار به ISP شما لاگین کنه. پس اگر این قابلیت را در مودم خودتان فعال کنید، چند لحظه بعد از آماده به کار شدن مودم ADSL، ارتباط شما با اینترنت برقرار هست.

حالا برای اینکه یک نرم افزار بتونه از این اتصال به اینترنت حتی بدون لاگین کردن به ویندوز استفاده کنه، کافی هست که یک سرویس باشه. سرویس ها می تونند قبل از لاگین کاربر به ویندوز هم شروع به کار کنند. اگر سرویس مربوطه نیاز به اتصال اینترنت داشته باشه، با توجه به اینکه اتصال اینترنت از قبل توسط مودم ADSL فراهم شده، سرویس مشکلی برای ارتباط نخواهد داشت.

اگر این کار برای استفاده از یک سرویس آماده ویندوز انجام میشه، شما کافیه فقط اون تنظیمات مودم را انجام بدید، و نیازی به کار دیگه ایی نیست.
اگر سرویس را باید خودتان بنویسید، خب، معلومه که علاوه بر تنظیم مودم، باید سرویس را هم بنویسید، و در سیستم نصب کنید.

mpmsoft
دوشنبه 14 دی 1388, 14:40 عصر
درسته منتها این قابلیت تنها برای مودمهای LAN امکانپذیر هست
من در مودمهای USB چنین چیزی ندیدم تا بحال

در حقیقت بنده هم فکر میکنم تنها راه باقی مانده همان نوشتن یک سرویس جهت برقراری با ارتباط اینترنت باشه

imprise
دوشنبه 14 دی 1388, 23:30 عصر
درسته منتها این قابلیت تنها برای مودمهای LAN امکانپذیر هست
من در مودمهای USB چنین چیزی ندیدم تا بحال

در حقیقت بنده هم فکر میکنم تنها راه باقی مانده همان نوشتن یک سرویس جهت برقراری با ارتباط اینترنت باشه

فرقی بین دو نوع مدلی که فرمودید نیست. استفاده از USB و یا ارتباط از طریق کابل شبکه تنها بهانه ایست برای اتصال مودم به رایانه شما...

Delphi&Kylix_2939
سه شنبه 15 دی 1388, 00:10 صبح
با Routing And Remote Access كارتون ميشه

mpmsoft
سه شنبه 15 دی 1388, 10:08 صبح
با تشکر از پاسختون
مودم بنده DLink هست
و تنها نرم افزاری داره که باهاش می شه VCL رو عوض کرد
چیزی برای تنظیم کانکشن نداره

ممنون می شم کمی بیشتر توضیح بدید

Jean Reno
پنج شنبه 17 دی 1388, 21:13 عصر
با سلام
معمولا تموم مودم های DSL دارای یک IP مخصوص به خود هستند که اکثر مودم ها دارای IP 192.168.1.1 و یا 192.168.1.254 هستند با یوزر و پسوردهای Admin

وقتی از طریق مرورگرهای خود وارد این آدرس شوید صفحه کانفیگ مودم خود را خواهید دید
فرقی نمی کنه از طریق Lan باشه یا Usb

به عنوان مثال مودم من Billion با زدن شماره 192.168.1.254 می تونم به صفحه کانفیگ این مودم دسترسی داشته باشم

در صفحه کانفیگ اگه بخواهید که مودم شما دائما به اینترنت متصل باشه بایستی وضعیت اون رو در حالت PPPOE قرار داده و نام کاربری و رمز ورود به اینترنت خود را در کادر های فعال شده وارد کنید

و در صورتی که بخواهید از طریق کانکشن به اینترنت متصل شود بایستی در حالت Bridge قرار دهید که تصویر ضمیمه شده بیانگر این مطالب می باشند

امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق باشید

hghyami
جمعه 18 دی 1388, 23:21 عصر
این مشکل رو برادر من هم داشت. یک دونه روتر Zyxel P-۶۶۰HW-T۱ گذشتم براش تمام مشکلاتش حل شد. دست گاه فوق‌العاده خوبی‌ هست و من تا هلا حتا یک مورد هم مشکل نداشتم. اینرو ما برای کار اینجا استفاده می‌کنیم. غیر از اون همانطور که خودت گفتی‌ یا باید یک سرویس درست کنی‌ یا . . . . .

mpmsoft
شنبه 19 دی 1388, 10:38 صبح
دوست عزیز من این آی پی ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد
ناچارا یک سرویس برای این منظور نوشتم و مشکلم برطرف شد
و خیلی هم خوب کار می کنه

باز هم تشکر می کنم از همگی

ALI RAFFIE
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 18:50 عصر
راه خيلي ساده:
كانكشن اتصال رو تنظيم كنيد كه از شما يوزر و پسورد رو سوال نكنه
بعد در قسمت Run تايپ كنيد gpedit.msc
از سمت چپ به قسمت Windows Settings و بعد به قسمت Scripts بريد
از سمت راست روي Startup دو بار كليك كنيد
حالا اينجا كانكشن رو اضافه كنيد
با بالا اومدن ويندوز بدون اينكه لوگين كنيد كانكشن اجرا ميشه.

دوستمون مشكلشون رو حل كردند ولي اينو گذاشتم چون موارد استفاده زيادي داره

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:09 عصر
ببخشيد اگه يوز پسورد رو داخل مودم ست كنيم چطوري متونيم با Remote Desktop به سيستم وصل بشيم
اخ درست من اپي ئليد دارم ولي مودم بك اپي ديگه به من ميده ميشه راهنماي كنيد

online_mansoor2007
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:59 صبح
ببخشيد اگه يوز پسورد رو داخل مودم ست كنيم چطوري متونيم با Remote Desktop به سيستم وصل بشيم
اخ درست من اپي ئليد دارم ولي مودم بك اپي ديگه به من ميده ميشه راهنماي كنيد
پورت فورواردینگ