View Full Version : سوال: برنامه ای که نامریی باشد؟!
احمد ذبیحی
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 17:32 عصر
با سلام به همه دوستان vb کار
می خواهم برنامه ای بنویسم که مقیم در حافظه باشد و به هیچ نحوی کاربر من نتواند بفهمد که اینچنین برنامه ای در حال اجراست .حتی اگر Windows Task Manager را بیاوریم برنامه دیده نشود. آیا راهی وجود دارد.
بابک زواری
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 19:47 عصر
مشکوک میزنی :wink: برای چی میخوای ؟؟؟؟؟؟؟ :گیج:
sadegi
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 23:46 عصر
بله دوست عزیز با یک سری کد نویسی مشه کاری کرد که اسم برنامه توی task maneger نیاد
و در ضمن برای مقیم در حافظه هم میتونی shortcut برنامه رو تو start up ویندوز قرار بدی و در ضمن باید visible برنامه هم false باشه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
احمد ذبیحی
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 16:04 عصر
مشکوک میزنی :wink: برای چی میخوای ؟؟؟؟؟؟؟ :گیج:
با سلام به خدمت کدنویس عزیز
فعلا در جایی هستم که باید روی سی دی رام کلمه عبور بذارم تا هرکسی نتواند بدون اجازه به این برنامه دسترسی داشته باشد
به همین خاطر می خوام برنامه ای بنویسم که بطور خودکار همواره اجرا بشه کسی اونو نبینه تا بتونه حذفش کنه و هر وقت که سی دی رام باز شد از کاربر کلمه عبور رو بگیره و بعد اجازه استفاده بده.
زیاد هم مشکوک نبود :wink:
احمد ذبیحی
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 16:12 عصر
بله دوست عزیز با یک سری کد نویسی مشه کاری کرد که اسم برنامه توی task maneger نیاد
و در ضمن برای مقیم در حافظه هم میتونی shortcut برنامه رو تو start up ویندوز قرار بدی و در ضمن باید visible برنامه هم false باشه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
سلام
خیلی ممنون از جوابی که دادی
اما تا حالا برای زمانی که Alt+Ctrl+del فشرده میشه هم فکری کردی
اگر کدی داری که میشه لااقل کاری کرد که برنامه در اینجا ظاهر نشه ممنون میشم که به من بدی
در ضمن برای اینکه با شروع به کار ویندوز برنامه ماهم شروع به کار کند باید برنامه در جایی بهتر از Start Up باشد چون که نمی خواهم کاربر با یک کلید Del برنامه را از Start Up حذف کند
:موفق:
MM_Mofidi
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 17:36 عصر
چرا لقمه رو دور سرت می چرخونی؟ خوب از group policy خود ویندوز(در 2000 و xp استفاده کن)
hex161
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 18:14 عصر
سلام.
آقای مفیدی ممکنه کمی در مورد group policy توضیح بدید ؟ ممنون
armin_izer
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 14:28 عصر
سلام
با این دو کار میتونی برنامت رو مخفی کنی:
App.TaskVisible=False
Me.Visible=False
حله ؟ :موفق:
MM_Mofidi
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 12:35 عصر
group policy وسیله استاندارد ویندوز برای اعمال محدودیت بر کاربران با سطوح دسترسی مثفاوت است
یکم بگردی همینجا مثال و توضیخات حالبی پیدا میکنی
احمد ذبیحی
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 17:24 عصر
سلام
با این دو کار میتونی برنامت رو مخفی کنی:
App.TaskVisible=False
Me.Visible=False
حله ؟ :موفق:
از راهنماییت ممنون اما برای اینکه برنامه با ÷ایان یافتن کار ویندوز بسته نشه یا در مکانی به جز start up ویندوز اون رو اجرا کنم که کاربر اصلا متوجه نشه چی؟ :موفق:
احمد ذبیحی
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 17:49 عصر
group policy وسیله استاندارد ویندوز برای اعمال محدودیت بر کاربران با سطوح دسترسی مثفاوت است
یکم بگردی همینجا مثال و توضیخات حالبی پیدا میکنی
نمی دونم من بد جستجو می کنم یا یه جای دیگه است اگه لینکش رو اینجا بگذاری ممنونت میشم :گیج: :oops:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.