View Full Version : سوال: مشكل در چيدن اجزاي صفحه
vb.net2008
شنبه 12 دی 1388, 23:45 عصر
سلام
من اجزاي صفحه سايت رو با جدول چيدم اما اون چيزي كه توي Design مي بينم با چيزي كه موقع اجرا ظاهر مي شه فرق مي كنه منظورم فاصله بين سطرهاي جدول كه توي Design هيچ فاصله اي وجود نداره اماموقع اجرا بينشون فاصله ايجاد مي شه و يا حتي پس زمينه هايي كه استفاده كردم موقع اجرا سر جاي خوشون نيستند؟ ميشه كمك كنيد
cache_overflow
دوشنبه 14 دی 1388, 09:58 صبح
ممکنه که درگیر مشکلات نمایش در browser های مختلف شده باشی. مثلا در firefox و IE در مورد سایتهایی که با هر دوی آنها چک نشده باشد موقع نمایش، تفاوتهایی وجود دارد. پیشنهاد می کنم اول با IE وب سایت را ببینی و اگه مشکلی نداشتی با firefox هم چک کنی. به هر حال این دو تا browser از بقیه محبوب ترند و حتما باید بر روی هر دو تای آنها وب سایت درست نمایش داده شوند.
onlymaj
دوشنبه 14 دی 1388, 22:11 عصر
سلام
دوست عزیز اگه شما درست css نوشته باشی مطمئن باش 90% کارت حله می مونه بقیش که برای نمایش تو ie هست .. البته اگه تو ie مشکل داشت باید از شرطهای مخصوص ie که تو comment میزارن استفاده کنی
Mostafa_Dindar
دوشنبه 14 دی 1388, 22:22 عصر
سلام
من اجزاي صفحه سايت رو با جدول چيدم اما اون چيزي كه توي Design مي بينم با چيزي كه موقع اجرا ظاهر مي شه فرق مي كنه منظورم فاصله بين سطرهاي جدول كه توي Design هيچ فاصله اي وجود نداره اماموقع اجرا بينشون فاصله ايجاد مي شه و يا حتي پس زمينه هايي كه استفاده كردم موقع اجرا سر جاي خوشون نيستند؟ ميشه كمك كنيد
سلام گلم .
نرم افزار ها سعي ميكنند در محيط Design نشون نمايش در مرورگر ها رو شبيه سازي كنند و زماني كه حتي يك صفحه در 2 مرورگر به شكلي متفاوت نمايش داده ميشوند چه تضميني وجود دارد كه محيط طراحي كاملا يكسان با مرورگرها باشند ؟
پس ملاك شما محيط طراحي نباشد و سعي كنيد حتي المقدور از Table استفاده نكنيد . چنانچه كنسرسيوم W3C توصيه اكيد به استفاده از css براي طراحي Layout سايت كرده و استفاده از Table ها تنها براي نمايش Tabular Dataها جايز هست . بعبارتي تنها براي نمايش داده هايي مثل Gridview
vb.net2008
شنبه 19 دی 1388, 18:42 عصر
درسته اما براي اينكه بخوام سه تا تصوير رو به عنوان پس زمينه كنار هم قرار بدم بايد از چي استفاده كنم.
بدون جدول هر كار كردم نشد
Mostafa_Dindar
شنبه 19 دی 1388, 19:37 عصر
درسته اما برای اینکه بخوام سه تا تصویر رو به عنوان پس زمینه کنار هم قرار بدم باید از چی استفاده کنم.
بدون جدول هر کار کردم نشد
بهتره از جدول استفاده كني . درسته كه گفته شده از Css ها استفاده كنيد ولي نه براي همه چيز .
vb.net2008
شنبه 19 دی 1388, 22:15 عصر
يه سوال ديگه من يه جدول دارم كه شامل سه ستونه و توي اين سه ستون پس زمينه هاي مستطيلي با لبه هاي گرد دارم و با توجه توضيحاتي كه دوستان در رابطه با پس زمينه هايي با لبه هاي گرد دادن هر كدوم از اين پس زمينه ها رو به سه قسمت تقسيم كردم (بالا ، وسط، پايين) . مشكل من اينجاست كه وقتي با استفاده از جدول اين سه پس زمينه رو مي چينم بيت سه قسمت يه فاصله اندكي به وجود مي ياد . بايد چي كار كنم؟
ممنون.
Mostafa_Dindar
شنبه 19 دی 1388, 23:11 عصر
CellPading و CellSpacing جدول رو مقدار 0 بدين مشكل بايد حل بشه
vb.net2008
یک شنبه 20 دی 1388, 10:26 صبح
دادم اما درست نمی شه
Mostafa_Dindar
یک شنبه 20 دی 1388, 11:20 صبح
اون فاصله تنها در ارتفاع هست يا به صورت افقي هم فاصله ميافته ؟
فرض ميكنم كه فقط در ارتفاع فاصله ميافته در اين صورت ارتفاع رديف بالا و پائين رو دقيقا برابر ارتفاع عكس بالا و پائين بدين . همچنين برسي كنيد هيچ جا ارتفاع ديگري اعمال نكرده باشيد .
همچنين چك كنيد عكس vSpace يا HSpace نداشته باشه
FirstLine
پنج شنبه 24 دی 1388, 13:40 عصر
درسته اما برای اینکه بخوام سه تا تصویر رو به عنوان پس زمینه کنار هم قرار بدم باید از چی استفاده کنم.
بدون جدول هر کار کردم نشد
با سلام
برای این کار کافیه که سه تا div جداگانه تعریف کنی و برای هر کدام یک پس زمینه با موقعیتی که میخوای تعریف کنی
با تشکر
vb.net2008
جمعه 25 دی 1388, 21:21 عصر
اين كارو كردم اما Divها كنار هم قرار نمي گيرند. با جدول هم هر كار مي كنم درست در نمي ياد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.