ورود

View Full Version : کمک وپیشنهاد در موردخط اجاری و پهنای باندمناسب.

ali_etemadi1388
یک شنبه 13 دی 1388, 09:04 صبح
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

ما می خوایم تو شرکت یه همچین سروریرا بندازیم پیشنهاد شما در مورد خط اجاری و پهنای باند چیه؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین

ترافیک مورد انظار: سرور مورد نظر باید قادر به پاسخ گوی 6000 کاربر به صورت هم زمان باشد.

تعداد سرور مورد نیاز: دو سرور مورد نیاز می باشد . یک سرور اصلی ودیگری جهت پشتیبانی در صورت پدید آمدن اشکال در سرور اصلی و Forward شدن اطلاعات بروی سرور دوم الزامی است. و دو سرور ISA جهت Firewall شبکه خارجی و داخلی به صورت (Back to Back Firewall).یکی سرورISA در مرز بین اینترنت و Web Server و دیگری بین Web Server و شبکه داخلی شرکت.

naserrezaee
یک شنبه 13 دی 1388, 10:05 صبح
دوست من منظورتون رو متوجه نشدم شما دقيقا چه چيزي رو ميخواهيد بدونيد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر منظورتون اينه كه از چه نوع اتصال و با چه پهناي باندي است ، شما با اين مشخصاتي كه فرموديد ميتونيد با گرفتن يك خط ويژه از مخابرات و با پهناي باند حدود 4 مگ به تمام كاربران خدمات بديد .
البته اگر حوصله گرفتن مجوز اينترنت ماهواره اي رو داريد بهترين گزينه استفاده از ماهواره است.
موفق باشي

ali_etemadi1388
یک شنبه 13 دی 1388, 11:10 صبح
ممنون دوست عذیذ

حالا اسم این خط مخابراتی چیه ؟!!
IP ولید رو هم باید از مخابرات بگیریم؟
مخابرات رو خط تلفن معمولی سرویس رو فعال می کنه یا یک جدا گانه می ده ؟

naserrezaee
یک شنبه 13 دی 1388, 11:31 صبح
دوست من براي كسب اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه كن.
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ0IjM0kDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAJzN ygDQ6UGb0lGd

online_mansoor2007
یک شنبه 13 دی 1388, 13:16 عصر
این سرور وب سرور هست درست ؟؟ قرار هست چه کاری انجام بده ؟ ثبت نام ؟ صفحات سنگین هست ؟؟

ببینید خطوط مخابراتی انواع داره . مخابرات خودش می تونه اینترنت بده اما نسبت به شرکت های خصوصی خیلی خیلی گرون هست خدماتش !! پس بهتر هست برای تهیه از شرکت های خصوصی استفاده کنید یعنی ISDP ها . برای انتقال از ISDP ها هم خطوط مخابراتی نظیر اینترانت یا PTP نیاز هست . مقدار پهنای باند هم به راحتی نمیشه تخمین زد باید عوامل مختلف بررسی بشه . اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم . کدوم استان تشریف دارید ؟ پیام خصوصی بگذارید اگر کمکی ازم بر میاد .

naserrezaee
یک شنبه 13 دی 1388, 13:37 عصر
البته حق با online_mansoor2007 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=40115) هست ، من يادم رفت يه نكته رو بپرسم و اون اينه كه اين 6000 كاربري كه فرموديد داخل شبكه داخلي شما هستند يا قراره كه از اينترنت متصل بشند.
اگر از شبكه داخلي متصل ميشند و كربران اينترنت شما كم هستند توضيحات قبلي بنده كفايت ميكنه در غير اينصورت همانطور كه دوستمون فرمودند 4 مگ براي اتصال بيروني كفايت نميكنه.

online_mansoor2007
یک شنبه 13 دی 1388, 16:37 عصر
البته من فکر می کنم 6000 نفر در یک لحظه واحد خیلی زیاد باشه !!! اگر واقعاً ممکن هست با یه همچین ترافیکی روبرو بشین بهتر هست دسترسی را زمان بندی کنید برای کاربران
یا حضرت عباس ! 6000 نفر !!!!!!!!!!! میگم بهتر هست بجای اینکه فکر پهنای باند باشی فکر یه سرور خفن باشی !

ali_etemadi1388
سه شنبه 15 دی 1388, 07:24 صبح
اره دوستان اینا قراره از طریق اینترنت به این سروروب ونیزووب سرویس وصل بشن.