View Full Version : خبر: Windows 7 و GodMode!
mehdi.mousavi
دوشنبه 14 دی 1388, 14:39 عصر
سلام.
آیا میدونستید که Windows 7 حاوی مودی تحت نام GodMode هستش؟ در این مود شما میتونید کلیه تنظیمات دلخواهتون رو در یک نقطه اعمال کنید. برای راه اندازی این Mode کافیه تا Folder ای تحت عنوان GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} به Desktop اتون اضافه کنید. سپس روی این Folder، دو بار Click کنید... منبع (http://blogs.lessthandot.com/index.php/ITProfessionals/EthicsIT/how-to-enable-godmode-on-windows-7)
موفق باشید.
vcldeveloper
دوشنبه 14 دی 1388, 14:52 عصر
امکان جالبی هست، به خصوص که میشه با استفاده از کادر Search صفحه گزینه ها را فیلتر کرد.
HollyGhost
دوشنبه 14 دی 1388, 16:01 عصر
این لیستی که میاره دقیقا همون لیستی هست که بخش جستجوی منوی start از اون استفاده می کنه. الیته همراه با برنامه ها و فایلهای recent
پس از همون start استفاده کنید!
Alireza_Salehi
دوشنبه 14 دی 1388, 19:33 عصر
معمولا وقتی ویندوز دچار مشکل اساسی میشه نه فولدر میشه ساخت نه دابل کلیک کرد! یا فریز میشه یا صفحه زیبا و جذاب آبی رنگی که همه میشناسیدش میاد!
فقط یه سری میانبر که نمیشه GodMode !
بعیده کاربرد خاصی داشته باشه...
Felony
دوشنبه 14 دی 1388, 19:51 عصر
تنها مزیت GodMode این هست که تمام گزینه های کنترل پنل رو یکجا در اختیار کاربر قرار میده و نیازی به جست و جو در میان شاخه های اصلی کنترل پنل نیست .
Armin060
دوشنبه 14 دی 1388, 21:31 عصر
Control Panel خودش Search داره. :لبخند:
mehdi.mousavi
سه شنبه 15 دی 1388, 10:02 صبح
معمولا وقتی ویندوز دچار مشکل اساسی میشه نه فولدر میشه ساخت نه دابل کلیک کرد! یا فریز میشه یا صفحه زیبا و جذاب آبی رنگی که همه میشناسیدش میاد! فقط یه سری میانبر که نمیشه GodMode ! بعیده کاربرد خاصی داشته باشه...
سلام.
میشه قدری توضیح بدید که این خبر (یا بهتره بگم حقه) چه ارتباطی با Hang کردن و Crash کردن سیستم عامل داره؟ هر چی سعی کردم ربطی بین این دو پیدا کنم، نتونستم. مطمئن هستید که جای درستی این پست رو ارسال کرده اید؟؟؟
موفق باشید.
Alireza_Salehi
پنج شنبه 17 دی 1388, 18:32 عصر
سلام.
میشه قدری توضیح بدید که این خبر (یا بهتره بگم حقه) چه ارتباطی با Hang کردن و Crash کردن سیستم عامل داره؟ هر چی سعی کردم ربطی بین این دو پیدا کنم، نتونستم. مطمئن هستید که جای درستی این پست رو ارسال کرده اید؟؟؟
موفق باشید.
معنی GodMode چی میتونه باشه!!!؟
جستجو؟
دسترسی آسان؟
فیلتر کردن؟
همه کنترل پنل در یک نگاه؟
یه چیز باحال؟
واسه سرگرمی؟
نسوز کننده ویندوز؟
نجات دهنده ویندوز؟
همین جوری محض خنده؟
یه راه جدید؟
هیچ سیستم عاملی نداره!
عمرا تو مک و لینوکس باشه!
دسترسی سریع؟
تنظیمات سریع؟
پنجره قشنگ؟
پنجره پر محتوا؟
خدای حالت!
خدای جستجو؟
خدای دسترسی؟
.....
توی بازی های کامپیوتری که معنی این واژه مشخصه...
ویندوز که بازی نیست وقتی میگن GodMode حتما قراره کاربر رو از یک شرایطی نجات بده یا یک مشکلی رو حل کنه! این قابلیت با جستجوی خود کنترل پنل یا منوی استارت قابل دسترس هست. اصلا لزومی نداره بعدش هم چه مشکلی رو حل میکنه؟ مگه یه نفر روزی چند بار تنظیمات ویندوزش رو تغییر میده؟
شاید هم برنامه نویسش منظورش رو درست نرسونده!
once4ever
جمعه 18 دی 1388, 00:40 صبح
برای روشن شدن دوستان
کلمه GodMode هیچ ربطی به این پوشه نداره و یک کلمه دلخواه هست و شما میتونید بنویسید کشک و پوشه رو درست کنید.
Kashk.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
درواقع {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} کلید اصلی هست مانند Recycle Bin یا My Document و غیره
درضمن این پوشه مختص ویندوز 7 نیست و ویندوز ویستا هم این امکان داره شایدم xp هم داشته باشه.
JaguarXF
جمعه 18 دی 1388, 06:28 صبح
هیچ کدوم!
دیگه برای برنامه نویس راحتتر و سریعتر از اینکه اسم برنامه اش رو داخل run تایپ میکنه و اجرا میشه بهتر ؟
mehdi.mousavi
دوشنبه 21 دی 1388, 13:04 عصر
ویندوز که بازی نیست وقتی میگن GodMode حتما قراره کاربر رو از یک شرایطی نجات بده یا یک مشکلی رو حل کنه! این قابلیت با جستجوی خود کنترل پنل یا منوی استارت قابل دسترس هست. اصلا لزومی نداره بعدش هم چه مشکلی رو حل میکنه؟ مگه یه نفر روزی چند بار تنظیمات ویندوزش رو تغییر میده؟ شاید هم برنامه نویسش منظورش رو درست نرسونده!
سلام.
من نمیخواستم با ارسال این حقه، آرامش شما رو بهم بزنم! ولی شما باید همواره تو هر کاری N تا انتخاب داشته باشید. لزومی نداره که همه یک کار رو به یک شکل واحد انجام بدن...
یکی با Control Panel راحته و مغزش برای استفاده از اون برنامه ریزی شده.
یکی از Search خوشش میاد، از اون استفاده میکنه.
یکی همه چیز رو از دنیای Script میبینه و یه خروار واسه خودش Script درست کرده که بتونه بطور خودکار از طریق Power Shell کارش رو پیش ببره.
یکی هم دوست داره از این Feature استفاده کنه.
من متوجه نمیشم چرا این مساله شما رو تا این حد آشفته کرده...
موفق باشید.
Alireza_Salehi
دوشنبه 21 دی 1388, 13:33 عصر
سلام.
من نمیخواستم با ارسال این حقه، آرامش شما رو بهم بزنم! ولی شما باید همواره تو هر کاری N تا انتخاب داشته باشید. لزومی نداره که همه یک کار رو به یک شکل واحد انجام بدن...
یکی با Control Panel راحته و مغزش برای استفاده از اون برنامه ریزی شده.
یکی از Search خوشش میاد، از اون استفاده میکنه.
یکی همه چیز رو از دنیای Script میبینه و یه خروار واسه خودش Script درست کرده که بتونه بطور خودکار از طریق Power Shell کارش رو پیش ببره.
یکی هم دوست داره از این Feature استفاده کنه.
من متوجه نمیشم چرا این مساله شما رو تا این حد آشفته کرده...
موفق باشید.
کسی آشفته نشده، فقط نظرمون رو گفتیم!
صدها ترفند از این دست در ویندوز وجود داره برای کارهای مختلف و اصلا مسئله مهمی نیست!
یه زمانی خودمون با رجیستری ور میرفتیم از این چیزا می ساختیم!
اتفاقا در کمال آرامش اون پست رو نوشتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.