View Full Version : سوال در مورد set کردن gateway نرم افزار netsupport manager
bitaaa
سه شنبه 15 دی 1388, 09:30 صبح
سلام
من نرم افزار net support manager را روی 2 تا سرور نصب کردم(نسخه teacher ) و هر کدوم از این سرور ها کلاینت های مخصوص به خودشونو دارن(روی کلاینت ها هم نسخه student نصب کردم).مشکل اینجاست که کاربری که با سرور مثلا شماره1 کار می کنه می تونه کاربر های سرور شماره 2 را ببیند در صورتی که نمی خواهیم همچین اتفاقی بیفته.می خواهیم سرور 1 فقط کلاینت های خودشو ببینه سرور 2 هم فقط کلاینت های خودشو .
می دونم که بایدتنظیمات gateway را set کنم. اما نمی دونم چه جوری!
ممکنه لطف کنید تو این زمینه راهنمایی کنید.
مرسی
Jean Reno
پنج شنبه 17 دی 1388, 21:03 عصر
با سلام
در مورد سوالت دو تا راه حل پیشنهاد دارم
راستش امکان تست این دو راه حل الان برام مقدور نیست که بگم کدوم مطمئنا جواب می ده
راه حل اول که گفتی از روش Geteway :
بهتره در بخش تنظیمات IP کلاینت های سرور اول در بخش Geteway ، آدرس IP سرور اول
و در بخش تنظیمات IP کلاینت های سرور دوم در بخش Geteway ، آدرس IP سرور دوم رو وارد کنی
که البته خودم شک دارم این روش جواب بده
البته نحوه تنظیم این آدرس رو در تصویر ضمیمه قرار داده ام
( منظور از قرار دادن این تصویر جسارت نبود تنها قصدم این بود که اگه احیانا نحوه کار را نمی دانستید کمکی شده باشه ، پوزش )
اما راه حل دوم که کمی منطقی تر میاد
این که به سرور اول و تموم کلاینت های اون سرور آدرس شبکه اختصاصی بدی
و همین طور به سرور دوم به همراه کلاینت های اون
تا این جوری هر دو بخش در دو شبکه مجزا قرار بگیرند
مثلا به بخش اول آدرس 168.159.1.1
و برای بخش دوم یعنی سرور دوم به همراه کلاینت ها 192.168.1.1
در ضمن اگه دو سه روزی تامل کنی می تونم هر دو روش رو تست کنم و یا حداقل یه روشی که جواب می ده رو پیدا کنم
الان به شبکه ای که بتونم این مراحل رو روی سرورها و کلاینت های مختلف تست کنم دسترسی ندارم
hghyami
جمعه 18 دی 1388, 23:17 عصر
من منظور سوالتون رو کامل متوجه نشدم. ببین شما این گتوی رو برای چه منظوری میخوای وصل کنی. آیا میخوای فرض بر مثل یک سرور مرکزی راه بندازی و بقیه رو به اون وصل کنی یا چیز دیگه. الان ما اینرو داریم. رو ۲ تا سرور روی یک port خاص نصب کردیم و برای مشتریها فقط کلینت رو میذاریم و برای ستینگ آدرس ip سرور خودمون و بعدش با اون port رو میدیم. دیگه باقیش هم باش سکیوریتی اینا هست که توش نمیرم
bitaaa
یک شنبه 20 دی 1388, 10:00 صبح
سلام
ممنون از راهنماییتون.منظور من از gateway تنظیمات gateway خود netsupport بود.
من تو قسمت configuration سیستمی که نسخه teacher نصب بود آدرس IP های کلاینت ها رو براش تعریف کردم(مثلا گفتم از آدرس 192.168.1.1 تا آدرس 192.168.1.10 را ببینه) اما باز هم به آدرس های خارج از این محدوده دسترسی داره و teacher می تونه سیستمشونو ببینه. از راه پورت هم امتحان کردم یعنی به teacher و کلاینها یک پورت اختصاص دادم اما باز هم نشد. حالا نمی دونم من اشتباه انجام دادم یا اینکه راهش یک چیز دیگست.
در ضمن من ای تنظیمات را از خود نرم افزار netsupport انجام دادم نه از سرور و کلاینت ها.
باز هم اگه بتونید راهنماییم کنید ممنوم می شم.
n_samay
چهارشنبه 23 دی 1388, 08:01 صبح
با سلام
ببین شما دو تا راه درای یکی تعریف کردن محدوده ip در قسمت کانفیگریشن وراه دومت اینه که روی کلاینتها و سرورت پسورد بزای یعنی هر سرورت با کلاینهاش یه پسورد داشته باشن منظورم در قسمت سکوریتی کی قسمت کانفیگریشن کلاینها و سرورت هستش مطمئن باش جواب میده
یا حق!
mosichesi
شنبه 05 مهر 1393, 09:33 صبح
سلام
من یه مشکل کوچیک با برنامه net support managerدارم
یکی از سیستم ها رو نمیشناسه ولی بقیه رو نشون میده
حتی برنامه netmonitor for employees رو هم نصب کردم ولی بازم همون 1 دونه سیستم رو نمیشناسه
ممنون میشم کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.