View Full Version : خبر: ارائه دوره های آموزشی بصورت رایگان توسط سازمان فنی حرفه ای با هزینه دولت
ab_ba
سه شنبه 15 دی 1388, 13:09 عصر
با سلام
دولت هزینه دوره های آموزشی را تقبل نموده و آموزشگاههای فنی حرفه ای بصورت رایگان این دوره های آموزشی را برای رشته های مختلف مثل کامپیوتر، مکانیک ، الکترونیک و ... در آموزشگاهها ارائه میکند
مثلا من به چند آموزشگاه مراجعه کردم دوره هایی مثل اوراکل php 3ds max , ... را ارائه داده بودند
بد نیست دوستان از فرصت بدست آمده نهایت استفاده کنند
به نظر می آید دوره های ارائه شده بصورت حرفه ای و تخصصی باشد تا دوستان بیشتر فرصت های شغلی پیدا کرده و از تخصص خود پول در بیاورند
با تشکر
trustmiracle
سه شنبه 15 دی 1388, 13:18 عصر
این خبر کجا اعلام شده؟
ab_ba
سه شنبه 15 دی 1388, 13:55 عصر
این خبر کجا اعلام شده؟
من جایی این خبر را ندیدم بصورت رسمی اعلام شده باشه
از خود آموزشگاهیا شنیدم
احتمالا آشنا بازیه
Felony
سه شنبه 15 دی 1388, 14:19 عصر
به نظر می آید دوره های ارائه شده بصورت حرفه ای و تخصصی باشد تا دوستان بیشتر فرصت های شغلی پیدا کرده و از تخصص خود پول در بیاورند
:قهقهه:تخصصی ؟!!!
Behrouz_Rad
سه شنبه 15 دی 1388, 14:33 عصر
با سلام
دولت هزینه دوره های آموزشی را تقبل نموده و آموزشگاههای فنی حرفه ای بصورت رایگان این دوره های آموزشی را برای رشته های مختلف مثل کامپیوتر، مکانیک ، الکترونیک و ... در آموزشگاهها ارائه میکند
مثلا من به چند آموزشگاه مراجعه کردم دوره هایی مثل اوراکل php 3ds max , ... را ارائه داده بودند
بد نیست دوستان از فرصت بدست آمده نهایت استفاده کنند
با تشکر
خیلی وقته این خدمات ارائه میشه. این آموزش ها در قالب خرید خدمات توسط بخش "مهارت های پیشرفته" ی هر استان انجام میشه.
دوره های بسیار متنوعی هم وجود داره. MBA سطح یک، حسابداری پیشرفته، برنامه نویسی ASP.NET، برنامه نویسی #C، امنیت شبکه و ...
باید از بخش مهارت های پیشرفته ی اداره کل فنی و حرفه ای مرکز استان بخواید تا لیست دوره ها رو در اختیارتون قرار بده.
پ.ن: من چون با فنی و حرفه ای زیاد سر و کار دارم این اطلاعات رو دارم.
موفق باشید.
Behrouz_Rad
سه شنبه 15 دی 1388, 14:35 عصر
:قهقهه:تخصصی ؟!!!
بله تخصصی! کجاش خنده داره؟ من در یکی از آموزشگاه هایی که خرید خدمات کردند ASP.NET تدریس می کنم. به من می خندی؟ :بامزه::چشمک:
UltraZoom
سه شنبه 15 دی 1388, 16:22 عصر
تخصصی ؟!!
دوست من تا حد زیادی به استادش مربوط میشه که درس رو چه طور ارائه بدهد .
مثل دانشگاه .
Felony
سه شنبه 15 دی 1388, 16:36 عصر
بله تخصصی! کجاش خنده داره؟ من در یکی از آموزشگاه هایی که خرید خدمات کردند ASP.NET تدریس می کنم. به من می خندی؟ :بامزه::چشمک:
:لبخند: نه اشتباه شده ، آقا دوره ها 100% تخصصی هستند .
بی شوخی ، بحث شما جدا هست ، من به طور کامل از نحوه ی برگزاری این دوره ها خبر ندارم ، ولی فکر میکنم سازمان فنی حرفه ای همنظور که برای دانش آموزاش پولی خرج نمیکنه ، برای این کار هم پول چندانی خرج نکنه و بیشتر به مدرسین خودش اکتفا کنه !
اگر اشتباه میکنم و برای تدریس این مطالب کلا مدرسین جدید گرفته بگید .
دوست من تا حد زیادی به استادش مربوط میشه که درس رو چه طور ارائه بدهد .
اگر استاد باشن حرف شما درسته ولی فکر نمیکنم که استاد این مطالب رو آموزش بده و احتمالا بیشتر دبیران عادی فنی و حرفه هستند که ...
کلا باید دید مدرسین مجرب جدید گرفتن یا همون دبیران فنی هستند که بینشون تک و توک خوب هم پیدا میشه .
vcldeveloper
سه شنبه 15 دی 1388, 16:51 عصر
ولی فکر میکنم سازمان فنی حرفه ای همنظور که برای دانش آموزاش پولی خرج نمیکنه ، برای این کار هم پول چندانی خرج نکنه و بیشتر به مدرسین خودش اکتفا کنه !
هر آموزشگاه مورد تایید فنی و حرفه ایی میتونه این دوره ها را برگزار کنه، همانطوری که الان تعداد زیادی آموزشگاه خصوصی وجود دارند که در پایان دوره به کارآموزان خود مدرک فنی و حرفه ایی ارائه می کنند. نیازی نیست که دوره ها در دانشکده های فنی و حرفه ایی تدریس بشند.
در همچین طرحی، آموزشگاه مربوطه دوره هایی که میتونه برگزار کنه را اعلام میکنه، دولت هم هزینه اون دوره را به آموزشگاه پرداخت میکنه. آموزشگاه با فرد یا افرادی برای آموزش قرارداد میبنده. این افراد ممکن هست از مدرسین همون آزمایشگان باشند، یا از خارج آموزشگاه برای این طرح با آنها قرارداد بسته شده باشه. این وسط نه استاد داره چیزی از جیب میزاره، نه آموزشگاه. هر کدام دارند پول خودشون رو میگیرند، با این تفاوت که قبلا پول رو از تک تک افراد شرکت کننده در کلاس می گرفتند، الان پول رو از دولت میگیرند.
مسلما آموزشگاه های معتبر اعتبار خودشان را با استخدام استادان کم سواد زیر سوال نمی برند. نام استاد و سرفصل هایی که میخواد تدریس بکنه هم مشخص هست. یکی دوست داره، و احساس میکنه به آموزش در اون سرفصل ها نیاز داره، هزینه ایی هم نیاز نیست پرداخت کنه، میره شرکت میکنه. یکی هم فکر میکنه نیازی نداره، شرکت نمیکنه.
این همچین چیز خنده داری نیست!
Felony
سه شنبه 15 دی 1388, 17:01 عصر
هر آموزشگاه مورد تایید فنی و حرفه ایی میتونه این دوره ها را برگزار کنه، همانطوری که الان تعداد زیادی آموزشگاه خصوصی وجود دارند که در پایان دوره به کارآموزان خود مدرک فنی و حرفه ایی ارائه می کنند. نیازی نیست که دوره ها در دانشکده های فنی و حرفه ایی تدریس بشند.
در همچین طرحی، آموزشگاه مربوطه دوره هایی که میتونه برگزار کنه را اعلام میکنه، دولت هم هزینه اون دوره را به آموزشگاه پرداخت میکنه. آموزشگاه با فرد یا افرادی برای آموزش قرارداد میبنده. این افراد ممکن هست از مدرسین همون آزمایشگان باشند، یا از خارج آموزشگاه برای این طرح با آنها قرارداد بسته شده باشه. این وسط نه استاد داره چیزی از جیب میزاره، نه آموزشگاه. هر کدام دارند پول خودشون رو میگیرند، با این تفاوت که قبلا پول رو از تک تک افراد شرکت کننده در کلاس می گرفتند، الان پول رو از دولت میگیرند.
مسلما آموزشگاه های معتبر اعتبار خودشان را با استخدام استادان کم سواد زیر سوال نمی برند. نام استاد و سرفصل هایی که میخواد تدریس بکنه هم مشخص هست. یکی دوست داره، و احساس میکنه به آموزش در اون سرفصل ها نیاز داره، هزینه ایی هم نیاز نیست پرداخت کنه، میره شرکت میکنه. یکی هم فکر میکنه نیازی نداره، شرکت نمیکنه.
این همچین چیز خنده داری نیست!
من فکر میکردم خود سازمان فنی و حرفه ای مدرسان رو انتخاب میکنه و به واحد های آموزشی میفرسته و هزینه رو بهشون پرداخت میکنه ، نمیدونستم که خود آموزشگاه تو انتخاب مدرس خود مختار هستش .
ممنون .
tomalaki
چهارشنبه 16 دی 1388, 23:27 عصر
دوره هایی که من تا به الان توی فنی و حرفه ای شیراز ( مرکز توسعه ی فناوری اطلاعات) به صورت رایگان طی کردم:
لینوکس مقدماتی
لینوکس پیشرفته
شبکه های تحت لینوکس
گرافیک های کامپیوتری
پایگاه داده
پی اچ پی
الانم دارم دوره ی 600ساعته ی تعمیر قطعات کامپیوتر میرم.
فقط دلفی تا الان نذاشته که دارم توی این سایت یاد میگیرم D:
mahdi68
پنج شنبه 17 دی 1388, 00:06 صبح
سلام آیا این دوره ها تو همه شهر ها ارائه میشه ؟؟؟ مثلا تو تبریز هست ؟؟؟ چه طوری میشه تو این دوره ها ثبت نام و شرکت کرد ؟؟؟ آیا کاملا رایگان هست ؟؟؟ اطلاعات جامع تر از کجا میتونم به دست بیارم ؟؟؟
Behrouz_Rad
پنج شنبه 17 دی 1388, 07:50 صبح
سلام آیا این دوره ها تو همه شهر ها ارائه میشه ؟؟؟ مثلا تو تبریز هست ؟؟؟ چه طوری میشه تو این دوره ها ثبت نام و شرکت کرد ؟؟؟ آیا کاملا رایگان هست ؟؟؟ اطلاعات جامع تر از کجا میتونم به دست بیارم ؟؟؟
تمامی مراکز فنی و حرفه ای در سند برنامشون بخش خرید خدمات دارند و تعهد دارند که در سال به میزان مشخصی نفر - ساعت، کارآموز آموزش بدن. از بخش "مهارت های پیشرفته" ی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مرکز استان لیست دوره ها رو بخواید.
موفق باشید.
mariaviolla
پنج شنبه 17 دی 1388, 15:37 عصر
تمامی مراکز فنی و حرفه ای در سند برنامشون بخش خرید خدمات دارند و تعهد دارند که در سال به میزان مشخصی نفر - ساعت، کارآموز آموزش بدن. از بخش "مهارت های پیشرفته" ی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مرکز استان لیست دوره ها رو بخواید.
موفق باشید.
حالا تو یه شهری مثل تهران از کجا می شه اینجا رو پیدا کرد ؟ هیچ سایتی ندارن ؟ یا شما ادرس از جای خاصی رو ندارید ؟
ممنون میشم بگید چون من خود م دارم سی شارپ میخونم بعدش هم ASP رو می خوام شروع کنم خواستم ببینم چه جوری می تونم اطلاعاتی از این مکان ها تو تهران پیدا کنم و میخوام قبل از عید asp رو جم کنم میدونم که حرفه ای نیستم ولی در حد یه برنامه نویس درجه 3 یا 4
ممنون منتظرم :متفکر:
Behrouz_Rad
پنج شنبه 17 دی 1388, 17:10 عصر
حالا تو یه شهری مثل تهران از کجا می شه اینجا رو پیدا کرد ؟ هیچ سایتی ندارن ؟ یا شما ادرس از جای خاصی رو ندارید ؟
ممنون میشم بگید چون من خود م دارم سی شارپ میخونم بعدش هم ASP رو می خوام شروع کنم خواستم ببینم چه جوری می تونم اطلاعاتی از این مکان ها تو تهران پیدا کنم و میخوام قبل از عید asp رو جم کنم میدونم که حرفه ای نیستم ولی در حد یه برنامه نویس درجه 3 یا 4
ممنون منتظرم :متفکر:
حالا هی من میگم از قسمت مهارت های پیشرفته ی اداره کل فنی و حرفه ای شهرتون بپرسید، باز بیاید بپرسید باید چه کنم... تا ببینیم به کجا می رسیم.
آدرس اداره کل فنی و حرفه ای مرکز استان شما رو هم من باید بدونم؟ :لبخندساده:
kiuhnmgtrdcv
جمعه 18 دی 1388, 21:03 عصر
ادرس سازمان اموزش و فنی حرفه ای کشور در تهران
خ ازادی بعد از چهار راه رودکی (به سمت غرب) روبروی پمپ بنزین
لطفا اگر کسی نزدیک ازادی هست بره پرس و جو کنه ببینه شروع دوره ها و شرایطش چطور هست؟
chaalesh
جمعه 18 دی 1388, 21:17 عصر
توی شهر ما زنجان یارو مدیر آموزشگاه میگه شما باید چک بدید که اگه نتونستید امتحان پایان دوره رو با امتیاز قابل قبولی پشت سر بذارید چک رو بفرستیم بانک برای نقد شدن
اگه هم تونستید که چک رو بهتون برمیگردونیم !!!!!
اوبالیت به بو
جمعه 18 دی 1388, 23:13 عصر
بنده یه سوالی برام پیش اومده.
عارزم به خدمت مبارکتون که مگه الان مجانی هم کار می کنن؟؟؟؟؟
برام سواله ها! یعنی الان ما شناسنامه با 2 تا عکس ورداریم بریم تق تق تق در بزنیم ثبت نام کنیم؟
ab_ba
شنبه 19 دی 1388, 09:57 صبح
با سلام
از دوستان عزیز خواهش میکنم به جای غر زدن و خندیدن و ... یه تحقیقی کنند شاید دوره ها واقعا خوب باشه من خودم دو تا دوره اوراکل و 3ds max رو دارم میرم بد نیست
توی شهر ما زنجان یارو مدیر آموزشگاه میگه شما باید چک بدید که اگه نتونستید امتحان پایان دوره رو با امتیاز قابل قبولی پشت سر بذارید چک رو بفرستیم بانک برای نقد شدن
اگه هم تونستید که چک رو بهتون برمیگردونیم !!!!!
بله دولت گفته پول آموزشگاه رو به شرطی میده که محصل ها اولا تو دوره شرکت و تو آزمون هم قبول بشه
دوبارم ازمون میگیرند خوب حالا آموزشگاهها هم باید محکم کاری کنند دیگه که طرف یک چند جلسه نیاد بعد دیگه نیاد
بنده یه سوالی برام پیش اومده.
عارزم به خدمت مبارکتون که مگه الان مجانی هم کار می کنن؟؟؟؟؟
برام سواله ها! یعنی الان ما شناسنامه با 2 تا عکس ورداریم بریم تق تق تق در بزنیم ثبت نام کنیم؟
حالا ما که رفتیم و ثبت و نام هم کردیم و دوره هاشم داریم میریم حالا شما یه سری بزن چیزی که ازت کم نمیشه
حالا شاید اینجوری بود
mahdi68
شنبه 19 دی 1388, 16:22 عصر
سلام
من رفتم سازمان فنی حرفه ای شهر تبریز و در مورد این دوره ها پرسیدم ولی گفتن برای رشته کامپیوتر دادن به بخش خصوصی و هزینه داره !!! شما ها کجا ثبت نام کردین ؟؟؟
Behrouz_Rad
شنبه 26 دی 1388, 20:04 عصر
موردی که در کشور ما خیلی جالب هست اینه که اصلاً نمیشه به وضعیت موجود فرایندی امیدوار بود. مسئولی شب می خوابه و صبح بیدار میشه و تصمیم به تغییر کلی در ساختار قسمتی از حوزه ی کاری خودش می گیره!
خرید خدمات لغو شد!
این خبری بود که امروز در تمامی ادارات کل فنی و حرفه ای کشور مثل بمب صدا کرد و بسیاری از افرادی که خرید خدمات کرده بودند رو مات و مبهوت و با ضرر مالی بسیاری مواجه کرد!
امیر محمد پرویز، سرپرست جدید فنی و حرفه ای کشور، تصمیمات بسیار متفاوتی نسبت به رئیس قبلی داره و شواهد از تغییر و تحولات گسترده در فنی و حرفه ای حکایت داره!
پ.ن: رئیس مرکز تربیت مربی کرج از سمت خود بر کنار و برادر تیموری به جای ایشان منصوب شدند!
jeniferxp
شنبه 26 دی 1388, 20:44 عصر
ولی من شنیدم که فنی وحرفه ای پشیمون شده و میخواد دوره هارا cancelکنه
Felony
شنبه 26 دی 1388, 21:04 عصر
ولی من شنیدم که فنی وحرفه ای پشیمون شده و میخواد دوره هارا cancelکنه
خوب آقای راد هم همین رو گفتن !
havash.link
سه شنبه 29 دی 1388, 22:42 عصر
آره من هم دیدم ولی فکر نکنم زیاد تخصصیش کنن.
behnam-s
چهارشنبه 30 دی 1388, 13:51 عصر
من این موضوع رو دقیق پرسیدم .
خرید خدمات تا پایان سال جاری هست .یعنی برای کسایی که تا عید ثبت نام کنن.
از سال 89 فقط آموزشگاهای خود فنی حرفه ای دوره های رایگان خواهند داشت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.