View Full Version : سوال: برای ساخت بازی به چه گروه ها و برنامه هایی نیاز داریم ؟
ahrimaneahurai
چهارشنبه 16 دی 1388, 10:20 صبح
سلام
دوستان می خواستم بدونم برای ساخت یک بازی با کیفیت بالا به چه برنامه هایی نیاز داریم ؟ باید برنامه ها رو خریداری کنیم ؟ ( که چون تحریمیم نمیشه احتمالا ) یا از برنامه های open source استفاده کنیم ؟ از چه زبون هایی توش میشه استفاده کرد ؟ مثلا وی بی یا سی شارپ ؟ چه تخصص هایی باید داشت ؟ چه گروه هایی باید داشت ؟ مثلا انیمیشن ساز ؟ برنامه نویس ؟ طراح کاراکتر و شخصیت ؟
اگه توضیحات مکملی هم داریم ممنون میشم بهم بگید
UltraZoom
چهارشنبه 16 دی 1388, 13:40 عصر
سوال کلی ، جواب درستی به شما نمی دهد .
اما در جواب شما به چند نکته اشاره میکنم .
اول ایده بازی است که مطرح میشه . بعد ایده امکان سنجی میشه و بعد متناسب با ایده طراحی کارکتر و فضاسازی ها انجام میشه و بعد متناسب با مراحل قبلی پلتفرمی که مناسب هست انتخاب میشه و بعد متناسب با پلتفرم تصمیم میگیریم از چه موتوری استفاده کنیم و بعد شروع مسائل فنی کار که بسیار متغییر هست .
ahrimaneahurai
چهارشنبه 16 دی 1388, 20:20 عصر
سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون
اما بازم چند تا سوال
مثلا طراحی کاراکتر ها با چه برنامه ای انجام میشه ؟ 3dmax ?
چه پلتفرم هایی هست ؟ منظور پلت فرم .net یا jee2 هست ؟ یا نه ؟
چه نوع موتور هایی داریم ؟ بهتره از کدوم ها استفاده کنیم ؟
اگه منبع انگلیسی یا فارسی هست خیلی ممنون میشم بهم بگید
دستتون درد نکنه
ahrimaneahurai
پنج شنبه 17 دی 1388, 21:08 عصر
کسی نیست یاری بیشتری کنه مارو ؟
pswin.pooya
جمعه 18 دی 1388, 00:05 صبح
1. زبان C++ ناتیو
2. موتور متن باز = OGRE، موتور پولی = Unreal
3. طراجی کاراکتر میتونه هم با مکس و هم مایا باشه که معمولا از Z-brush و poser هم کنارش استفاده میشه.
4. بیشتر از هر چیزی هدف مهمه، مبخواب به عنوان سرگرمی وارد شی، با حرفه . یا دید کاملا تجاری داره. بعد از اون باید در مورد موارد بالا تصمیم بگیری
ahrimaneahurai
شنبه 19 دی 1388, 22:59 عصر
دوستان دستتون درد نکنه
UltraZoom
یک شنبه 20 دی 1388, 08:43 صبح
مثلا طراحی کاراکتر ها با چه برنامه ای انجام میشه ؟ 3dmax ?
با illustrator اگر می خوای دو بعدی کار کنی و برای 3D هم من ازبلندر (http://www.blender.org) استفاده می کنم .
mohamnag
یک شنبه 27 دی 1388, 17:21 عصر
انواع و اقسام راه ها و ترکیب ها ممکنه، این برمیگرده به مهارت هر فرد گروه. شما اول باید مشخص کنید که گرایش به کار برنامه نویسی دارید یا طراحی، بعد توی هر کدومش تصمیم بگیرید که دوباره تو چه گرایشی مشغول بشید.
rasoolgh1
شنبه 10 بهمن 1388, 02:15 صبح
3d Game studio هم بد نیست
vahid67
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 22:40 عصر
شک نکنید فقط Unreal Engine 3 من خودم چندتا آموزش هم از این نرم افزار درست کردم در صورت نیاز بگید تا لینک بدم بهتون....
sjhosseini
شنبه 17 بهمن 1388, 13:43 عصر
شک نکنید فقط Unreal Engine 3 من خودم چندتا آموزش هم از این نرم افزار درست کردم در صورت نیاز بگید تا لینک بدم بهتون....
نیکی و پرسش!!!
لینک بدی دعات میکنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.