View Full Version : هوک پیغام دانلود دانلود
Felony
پنج شنبه 17 دی 1388, 06:50 صبح
:لبخندساده:سلام ،
دارم برنامه ای مینویسم که تو برنامه نیاز دارم تا پیغام دانلود از یک مرورگر رو هوک کنم ، یعنی مثلا وقتی تو Opera یا IE روی یک لینک برای دانلود کلیک کردم برنامم بفهمه ، نیازی به فهمیدن آدرس لینک ندارم ، فقط بفهمم که بر روی لینک دانلود کلیک شده ، مثل Download Manager ها که وقتی رو یک لینک کلیک میکنی اگه لینک دانلود باشه به جای پنجره ی دانلود پیشفرض مرورگر پنجره ی دانلود خودشون رو باز میکنن .
کسی میدونه موقع کلیک روی یک لینک دانلود چه پیغامی ارسال میشه ؟ اثلا آیا پیغامی ارسال میشه یا این DownloadManager ها از روی باز شدن پنجره ی Save میفهمن یا ... ؟
:چشمک:ممنون .
Hamid.Kad
پنج شنبه 17 دی 1388, 17:36 عصر
فکر نکنم ویندوز همچین پیغامی داشته باشه. چون اگر دقت کرده باشید این download manager ها هم باید با مرورگر مربوطه match بشن.
vcldeveloper
پنج شنبه 17 دی 1388, 17:51 عصر
Download Managerها یک پلاگین به مرورگر مورد نظر اضافه می کنند تا از لینک های کلیک شده با خبر بشند، و اگر پسوند فایل مورد نظر با لیست پسوندهای مورد نظر آنها مطابقت داشت، آن لینک را خودشان دانلود کنند.
Felony
پنج شنبه 17 دی 1388, 17:54 عصر
منم همین فکر رو کردم ، مثلا وقتی میخوایم IDM روی Opera کار کنه باید بری توی تنظیماتش تیک Opera رو بزنی و فایل Opera.exe رو بهش معرفی کنی ، حالا با این فایل اجرایی معرفی شده چی کار میکنه خدا میدونه .
دوستان دیگه نظری ندارن ؟ اگر اینطوری باشه پس میشه نتیحه گرفت از کادر Save که موقع کلیک روی لینک دانلود باز میشه میفهمن ؟ پس لینک دانلود رو از کجا میارن ؟
از یه طرف هم فکر میکنم بلاخره با کلیک روی یک لینک یه پیغامی ارسال میشه که اون کادر Save باز میشه دیگه ، نمیشه ؟
hojjatcroos
شنبه 19 دی 1388, 18:36 عصر
برنامه هایی مثل IDM این هوک رو انجام می دهند.ولی تابعی که مرورگر هنگام دریافت فایل اون رو فراخونی میکنه رو هوک می کنند.یعنی توایع محلی اون مرورگر رو
Felony
شنبه 19 دی 1388, 19:10 عصر
Download Managerها یک پلاگین به مرورگر مورد نظر اضافه می کنند تا از لینک های کلیک شده با خبر بشند، و اگر پسوند فایل مورد نظر با لیست پسوندهای مورد نظر آنها مطابقت داشت، آن لینک را خودشان دانلود کنند.
خوب من چه طور میتونم همچین پلاگینی بنویسم ؟ مستنداتی در این مورد برای مرورگرهای مختلف در دسترس هست ؟
vcldeveloper
شنبه 19 دی 1388, 20:44 عصر
من چه طور میتونم همچین پلاگینی بنویسم ؟ مستنداتی در این مورد برای مرورگرهای مختلف در دسترس هست ؟
http://stackoverflow.com/questions/39892/how-to-write-a-plug-in-for-ie
این برای IE هست. برای فایرفاکس هم می تونید در سایت خودش درباره نوشتن Extension برای فایرفاکس مطالب زیادی پیدا کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.