ورود

View Full Version : كتاب الكترونيكي اكسس

انگوران
پنج شنبه 17 دی 1388, 14:16 عصر
دوستان سلام - کتاب مذکور مجموعه ای از پرسش و پاسخ کاربردی از اکسس 2003 می باشد و حاصل تجربیات اندک بنده در چند سال گذشته بوده که از طرق مختلف کسب شده است .
لذا با توجه به اینکه بخش عمده ای از این تجربیات اندک حاصل عنایات ویژه اساتید این فروم بوده ، به پاس قدردانی از دست اندرکاران و فعالان این سایت این مجموعه تقدیم همه دوستانی می گردد که علاقه مند به یادگیری اکسس می باشند با این امید که مطالب آن مفید و مثمر ثمر باشد .
کتاب مذکور را می توانید از اينجا (http://angouran.persiangig.com/blog.html)دانلود نمائید .

alinoori76
شنبه 19 دی 1388, 13:20 عصر
با سلام چطوری دانلود میشه ؟

انگوران
شنبه 19 دی 1388, 13:33 عصر
سلام دوست عزيز ، از قسمت پيوندهاي وبلاگ ، كتاب الكترونيكي اكسس رو انتخاب كن و در صفحه جديد ابتدا روي دكمه creat downloud link سپس روي لينك ايجاد شده كليك كن .

انگوران
سه شنبه 22 دی 1388, 15:38 عصر
دوستان سلام مجدد - اگه در برخي از سؤالات مطرح شده ، دوستان عزيز رو به كتاب الكترونيكي اكسس ارجاع دادم به اين دليل بوده كه : با توجه به اينكه بنده 2 سال عضو فعال اين سايت بودم با خيلي از سؤالات رفقا آشنا هستم و مطالب اين كتاب رو نيز بر همين اساس جمع و جور كردم لذا در صورتيكه پاسخ دوستان دقيقاً چيزي نباشد كه عنوان نمودم قطعاً ايده اي به آنها مي دهد تا به پاسخ مورد نظر برسند . با سپاس مجدد

ryonis
چهارشنبه 23 دی 1388, 12:58 عصر
سلام دوست عزیز ، از قسمت پیوندهای وبلاگ ، کتاب الکترونیکی اکسس رو انتخاب کن و در صفحه جدید ابتدا روی دکمه creat downloud link سپس روی لینک ایجاد شده کلیک کن .
سلام دوست عزيز!
دلم نيومد فقط به يك كليك روي "تشكر" بسنده كنم. اين زحمت تو لايق تشكرهاي بسيار است. از اين همه مهرباني، صميمانه سپاسگزارم.

RYONIS

انگوران
پنج شنبه 24 دی 1388, 15:31 عصر
از همه دوستاني كه به نوعي ابراز لطف كردن بالاخص RYONIS عزيز ممنونم .

saeid80
جمعه 25 دی 1388, 09:05 صبح
باسلام خدمت استاد گرامي
جناب آقاي انگوران من نتوانستم اين ايبوك را دانلود كنم آيا لينك ديگه اي نداره؟

saeid80
جمعه 25 دی 1388, 09:11 صبح
امكانش هست ايميلش كنيد به اين آدرس AMIRSAEID80@YAHOO.COM

Asgharian.Sh
شنبه 26 دی 1388, 11:49 صبح
با سلام خدمت جناب انگوران
من هم مثل باقي دوستان اين كار ارزشمند جنابعالي رو تحسين مي كنم و از اينكه حاصل تجربياتتون رو در اختيار همه كاربران قرار داديد ممنونم . از همگي دوستان بخصوص كسانيكه مثل من تازه به اين سايت پر محتوا ملحق شدند مي خوام كه اين ebook رو كامل بخونند چون واقعاً ميتونه مفيد باشه و قابل استفاده . ضمناً از مديران سايت خواهش ميكنم اگه امكانش هست اونو تو صفحه اول در قسمت مباحث مفيد فيكس كنند تا تمام كسانيكه تازه وارد سايت ميشن بتونن ببينن و استفاده كنند. بازم از جناب انگوران تشكر ميكنم.:تشویق:

فردان فردان
سه شنبه 04 اسفند 1388, 10:28 صبح
سلام دوست عزيز ، از قسمت پيوندهاي وبلاگ ، كتاب الكترونيكي اكسس رو انتخاب كن و در صفحه جديد ابتدا روي دكمه creat downloud link سپس روي لينك ايجاد شده كليك كن .

جناب انگوران
ضمن تشكر به عرض مي رساند
ظاهرا لينكي كه بر روي كتاب الكترونيكي اكسس قرار داده شده، همين صفحه مي باشد و راه به جايي نمي برد. لطفا اصلاح فرماييد.
با تشكر فراوان

انگوران
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 07:54 صبح
دوست عزيز كتاب مورد نظر رو مي تونيد از وبلاگ بنده دانلود كنيد و با توجه به اينكه حجم فايل زياد بود نتونستم تو اين سايت بذارمش . در ضمن براي اينكه دوستان اين انجمن بتونن از اين كتاب استفاده كنن اين تاپيك ( لينك كتاب الكترونيكي اكسس ) ايجاد شده تا از اين طريق تشكري هم از اساتيد اين انجمن كه خالصانه اطلاعاتشون رو در اختيار بنده و ساير دوستان قرار مي دادن كرده باشم . با سپاس

h.moshfeghi
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 08:43 صبح
پیوند داده رو پیدا نکردم
کجاست

انگوران
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:01 صبح
با كادر قرمز مشخص شده ( عكس مربوط به وبلاگ مي باشد )

فردان فردان
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:15 صبح
دوست عزيز كتاب مورد نظر رو مي تونيد از وبلاگ بنده دانلود كنيد و با توجه به اينكه حجم فايل زياد بود نتونستم تو اين سايت بذارمش . در ضمن براي اينكه دوستان اين انجمن بتونن از اين كتاب استفاده كنن اين تاپيك ( لينك كتاب الكترونيكي اكسس ) ايجاد شده تا از اين طريق تشكري هم از اساتيد اين انجمن كه خالصانه اطلاعاتشون رو در اختيار بنده و ساير دوستان قرار مي دادن كرده باشم . با سپاس

متاسفانه يك روز هم معطل شديم و در وبلاگ شما جستجو كرديم. علي رغم مطالب جالبي كه خوانديم چنين چيزي را پيدا نكرديم. آدرس سر راست بده!!!

wolfstander
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 12:27 عصر
متاسفانه يك روز هم معطل شديم و در وبلاگ شما جستجو كرديم. علي رغم مطالب جالبي كه خوانديم چنين چيزي را پيدا نكرديم. آدرس سر راست بده!!!

متاسفانه به نظر میرسه که دوستان واحدهای روز و دقیقه رو اشتباه کرده اند
این آدرس وبلاگ آقای انگوران
http://www.angouran.blogfa.com/
سمت راست و پایین صفحه وبلاگ آقای انگوران ؛ لینک دانلود کتاب الکترونیکی ایشون قرار داده شده
عجیبه که من و بقیه دوستان تونستیم ، ولی مابقی ...
عکس هم که زده شده که کجای صفحه است

saghialireza
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 10:00 صبح
با سلام دوست عزيز جناب اقاي انگوران لطفا در مورد نحوه دانلود كتاب راهنمايي جامع تري بفرماييد كه براي تازه واردان هم قابل دريافت باشد.
با تشكر
ساقي

فردان فردان
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 10:48 صبح
متاسفانه به نظر میرسه که دوستان واحدهای روز و دقیقه رو اشتباه کرده اند
این آدرس وبلاگ آقای انگوران
http://www.angouran.blogfa.com/
سمت راست و پایین صفحه وبلاگ آقای انگوران ؛ لینک دانلود کتاب الکترونیکی ایشون قرار داده شده
عجیبه که من و بقیه دوستان تونستیم ، ولی مابقی ...
عکس هم که زده شده که کجای صفحه است

ضمن تشكر و عرض معذرت از تصديع اوقات!
لازم به توضيحه كه من جواب آقاي انگوران در ساعت 10 و سي و يك دقيقه را نديده بودم.
در ثاني در همه جاي وبلاگ امكان وجود لينك كتاب بود غير از قسمت پيوندها. چون پيوندها معمولا به سايتهاي ديگر مي باشد.
آيا نمي توانست خود پيوند را در اين تالار بگذارد تا راحت تر باشيم!
با تشكر!

انگوران
شنبه 08 اسفند 1388, 10:39 صبح
دوستان سلام - جهت احترام به درخواست دوستمون ، لينك دانلود كتاب الكترونيكي مذكور در همين تاپيك نيز قرار داده شد ( 1#)

mahdisk1
جمعه 26 آذر 1389, 17:11 عصر
با سلام خدمت آقای انگوران عزیز
متاسفانه لینک دانلود خرابه

You tried to access the address http://fuf.ir/download.php?id=9FBA9EB81, which is currently unavailable
:اشتباه:

michkadol
سه شنبه 31 خرداد 1390, 11:03 صبح
با سلام
با تشکر از شما بابت زحمتی که بابت این کتاب متحمل شدین
متاسفانه لینک دانلود ایراد داره لطفا چک کنین تا بشه از تجربه شما استفاده نمود
با تشکر

انگوران
سه شنبه 31 خرداد 1390, 12:43 عصر
با سلام، اصلاح شد. ( قسمت لينكدوني )

hf.farhadi
چهارشنبه 01 تیر 1390, 20:36 عصر
با سلام خدمت انگوران عزيز
من نتونستم قسمت لينكدوني رو تو وبلاگتون پيدا كنم اگه ميشه رو تصوير ضميمه علامت بزنين

انگوران
پنج شنبه 02 تیر 1390, 07:57 صبح
دوست عزيز پست شماره 1 همين تاپيك رو اصلاح كردم. وبلاگ بلاگفا فعلاً اصلاح نشد.

wolfstander
شنبه 04 تیر 1390, 07:15 صبح
سلام
من به دوستان توصیه میکنم به جهت تشکر از آقای انگوران، کتاب پرسش و پاسخ های اکسس (http://www.bbinesh.com/daily/2011/02/post-44.html) ایشون رو خریداری کنید.
هم کاملتره و هم باعث میشه که ایشان تعهدی رو نسبت به تهیه جلد 2 در خودشان احساس نموده، و باز هم مارا یاری کنند
با تشکر از همه

کمالان
شنبه 04 تیر 1390, 15:39 عصر
با سلام
جناب انگوران در صورتیکه کتاب برنامه نویسی اکسس پیتر نورتن را دراختیار دارید لطف کنید و جهت استفاده دوستان روی سایت قرار بدید تا ماهم بتونیم فیض ببریم
با تشکر