ورود

View Full Version : اتصال دامنه به آی پی

jafari1
پنج شنبه 17 دی 1388, 19:09 عصر
با سلام
من یک دامنه در nic.ir ثبت کرده ام و یک آی پی استاتیک د راینترنت نیز دارم حالا چگونه میتوانم این دو را به هم ارتباط دهم

pazis.x
جمعه 18 دی 1388, 20:42 عصر
یه نگاهی به لینکهای زیر بنداز : (به ترتیب اهمیت)

http://www.updateblog.net/archive/2007/11/post_202.php
http://www.updateblog.net/archive/2008/01/post_209.php
http://www.updateblog.net/archive/2008/01/_vnc.php

hghyami
جمعه 18 دی 1388, 23:13 عصر
شما به DNS این دومین دسترسی‌ دارید ‌یانا. اگر نه باید به هر کسی‌ که دومین رو کنترل میکنه بگی‌ که domain شما رو به ip که دارید point کنه. در ضمن این سرور که دارید اگر firewall جلسج هست مطمئن باشی‌ که پورت ۸۰ باز هست

jafari1
شنبه 19 دی 1388, 12:58 عصر
یه نگاهی به لینکهای زیر بنداز : (به ترتیب اهمیت)

دوست گرامی ضمن تشکر از پاسختان به عرض برسانم مواردی که فرمودید ارتباطی به سوال من ندارم چون بنده یک دومین ثبت شده در nic.ir دارم و آنرا میخواهم به آی پی وصل کنم

jafari1
شنبه 19 دی 1388, 13:05 عصر
شما به DNS این دومین دسترسی‌ دارید ‌یانا. اگر نه باید به هر کسی‌ که دومین رو کنترل میکنه بگی‌ که domain شما رو به ip که دارید point کنه. در ضمن این سرور که دارید اگر firewall جلسج هست مطمئن باشی‌ که پورت ۸۰ باز هست

ضمن سلام و عرض تشکر
در dns آن نوشته نام کارگزار و آی پی آن را وارد کنید که باید یک اسم وارد کرد و آی پی تنها قبول نمیکند
در ضمن نوشته آی پی را در صورتی وارد کنید که :

تنظیمات سامانهٔ نام دامنه (DNS)
در صورتی احتیاج به وارد کردن آی‌پی کارگزار (Server IP address) می‌باشد که کارگزار دامنهٔ معرفی شده وابسته به نام همین دامنه باشد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید برای دامنه example.ir دو کارگزار نام دامنه با نام‌های ns1.example.ir و ns2.example.ir تعریف کنید، آنگاه وارد کردن آی‌پی برای این دو کارگزار ضروری خواهد بود و در سایر موارد ضروری نیست و نادیده گرفته می‌شود.

cybercoder
شنبه 19 دی 1388, 22:11 عصر
باید یک vdns بگیرید.

موفق باشید

hghyami
یک شنبه 20 دی 1388, 14:57 عصر
باید یک vdns بگیرید.

موفق باشید

من یک چیزی رو نفهمیدم. شما فرض کن صاحب domain a.com هستید. این دومین رو شما از nic.ir خریدید و میخواهید روی سرور خودتون هاست کنید که اون سرور یک آی‌پی داره مسلما. اینجا یک کسی‌ باید نقش name server رو بعضی‌ کنه. اگر فرض بر مثل NS شما nic.ir هست شما میتونید یک A رکورد ایجاد کنید با اسم www و مقدار اون رو مساوی با ip سرور که دارید. در عین حل باید ip parent folder رو هم برای این دومین مساوی با اون آی‌پی بذرید وگرنه وقتی‌ یوزر www.a.com بزنه سایت شما رو میبینیگ ولی‌ اگر تایپ کنه a.com اتفاقی‌ نمیفته. من نمیدونم کنترل پانل شما چه امکاناتی داره. اگر یک عکس بذاری خیلی‌ دقیق تر می‌تونم بهت بگم باید چی‌ کار کنی‌

jafari1
یک شنبه 20 دی 1388, 16:29 عصر
اگر یک عکس بذاری خیلی‌ دقیق تر می‌تونم بهت بگم باید چی‌ کار کنی‌

ضمن سلام و تشکر
عکس هم ضمیمه کردم
ضمنا باستحضار برسانم در قسمت کارکزار www تنها نمیشود نوشت (خطا در تصویر مشخص است)

cybercoder
یک شنبه 20 دی 1388, 16:35 عصر
من یک چیزی رو نفهمیدم. شما فرض کن صاحب domain a.com هستید.

همان طور که خودتان گفتید شما صاحب name هستید نه name server بنابر این پاسخ باز هم همان قبلیست.

موفق باشید.

hghyami
یک شنبه 20 دی 1388, 20:41 عصر
نه باز هم ربطی‌ به VDNS نداره دوست عزیز از شما چنین چیزی بعید هست. خودتون هستید یا کسی‌ دیگه. چون من چک کردم میگه host این دومین setarehost.com هست و ns هم مال همین‌ها هست. لطف کن به من پیام بزن تا ببینم چی‌ می‌خوای.

pazis.x
یک شنبه 20 دی 1388, 21:02 عصر
سلام. اگر مطالب موجود در لینکها را به صورت کامل بخوانید متوجه می شوید که خیلی هم ربط داره... ! دقبقاً همون کاری رو که می خواهید انجام بدهید رو توضیح داده !

cybercoder
دوشنبه 21 دی 1388, 12:11 عصر
نه باز هم ربطی‌ به VDNS نداره دوست عزیز از شما چنین چیزی بعید هست. خودتون هستید یا کسی‌ دیگه. چون من چک کردم میگه host این دومین setarehost.com هست و ns هم مال همین‌ها هست.

خوب هاست اون دامین name server هاش به چه IP داره هدایت میکنه ؟
یعنی فرضاً این nsX.example.com که ایشون فرمودند داره به یه IP همه رو Resolve می کنه حالا کسی که داره به صورت Share هاست میکنه نمی تونه مال خودش رو بفرسته روی IP کس دیگه ای. بنابراین میاد روی name server ش تعریف می کنه که فرضا vnsX.example.com میره فلان جا.
بنابراین ایشون باید روی سروری که برای میزبانی فضا اجاره کرده name server رو دستکاری کنه.
معمولا این اجازه رو ندارن بنابراین با پشتیبانی هاست تماس میگیرن و می گن که براشون ns تعریف کنه
مه میشه همون Virtual Name Server.

موفق باشید

Moji1024
یک شنبه 04 مهر 1389, 17:12 عصر
خدا لعنت کنه این nic رو
اومده یه کار کرده خودشم نمیدونه
ساپورتشون صفر
خیلی نا محترمانه برخورد میکنن
حالا دوستان واسه این مورد راه حلی دارن ؟