View Full Version : سوال: سوال در مورد وایرلس
singel
پنج شنبه 17 دی 1388, 23:17 عصر
سلام دوستان عزیز
من میخواخم یه ساختمون قدیمی رو شبکهشو راه اندازی کنم
رفتم ساختمون رو دیم چون فاصله اطاق ها از هم خیلی زیاده به فکر رسید که از وایرلس استفاده کنم اما فقط یک مشکل دارم چون دیوار از نوع قدیمی و با عرض 90 سانت می باشد
لطفا من را راهنمایی کنید
از چه نوع هاب یا سویچ میتونم استفاده کنم که حد اقل تا فاصله 100 متری رو با این عرض دیوار جواب بده ؟
ایا کات شبکه ش هم باید مخصوص باشه یعنی نوع خاصی میخواد ؟
باز هم متشکرم:متفکر:
cybercoder
شنبه 19 دی 1388, 22:34 عصر
N رو فراموش کن اگه نمی کنی تعداد AP هات بالا میره
از Senao های مدل G استفاده کن و تعدادشون هم باید 3 الی 4 تا یا بیشتر باید باشه موقعیتشون رو هم باید بر اساس قدرت سیگنال ها در مناطق مختلف تعیین کنید.
می تونید از نرم افزارهایی مثل WIFI HOPPER و یک لپ تاپ به عنوان Tester ( با امکانات محدودتری نسبت به تسترهای Wireless ) استفاده کنید.
موفق باشید
singel
شنبه 19 دی 1388, 22:49 عصر
از Senao های مدل G استفاده کن و تعدادشون هم باید 3 الی 4 تا یا بیشتر باید باشه موقعیتشون رو هم باید بر اساس قدرت سیگنال ها در مناطق مختلف تعیین کنید.
می تونید از نرم افزارهایی مثل WIFI HOPPER و یک لپ تاپ به عنوان Tester ( با امکانات محدودتری نسبت به تسترهای Wireless ) استفاده کنید.
موفق باشید
با تشکر از دوست عزیز اما من چیز زیادی متوجه نشدم چون زیاد از وایرلس سر رشته ندارم
لطفا اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید
online_mansoor2007
یک شنبه 20 دی 1388, 12:23 عصر
موفق باشید
شما وقتی از محیط کار خبر نداری چطوری می تونی سولوشن بدی ؟! هنوز نه مساحت معلومه نه نقشه ساختمان و ... . حالا شما چطور تشخیص دادید که باید 3 ، 4 تا رادیو قرار داد خدا می دونه !
online_mansoor2007
یک شنبه 20 دی 1388, 12:28 عصر
سلام دوستان عزیز
من میخواخم یه ساختمون قدیمی رو شبکهشو راه اندازی کنم
رفتم ساختمون رو دیم چون فاصله اطاق ها از هم خیلی زیاده به فکر رسید که از وایرلس استفاده کنم اما فقط یک مشکل دارم چون دیوار از نوع قدیمی و با عرض 90 سانت می باشد
لطفا من را راهنمایی کنید
از چه نوع هاب یا سویچ میتونم استفاده کنم که حد اقل تا فاصله 100 متری رو با این عرض دیوار جواب بده ؟
ایا کات شبکه ش هم باید مخصوص باشه یعنی نوع خاصی میخواد ؟
باز هم متشکرم:متفکر:
شما لطف کنید یه نقشه از محیط بزارید تا ما حدود بیاد دستمون
cybercoder
یک شنبه 20 دی 1388, 12:36 عصر
شما وقتی از محیط کار خبر نداری چطوری می تونی سولوشن بدی ؟! هنوز نه مساحت معلومه نه نقشه ساختمان و ... . حالا شما چطور تشخیص دادید که باید 3 ، 4 تا رادیو قرار داد خدا می دونه !
دقت بفرمایید این تخمین ها بر اساس
چون دیوار از نوع قدیمی و با عرض 90 سانت می باشد
یعنی معماری های قدیمی تر در ایران از حدود 10 سال پیش و بر اساس مشترکات این نوع معماری ها
اگر بدترین حالت رو در نظر بگیرید بنابراین می تونید تا حدودی تخمین بزنید. ( دیوارها برداشته بشه یا دیوارهایی دوباره بنایی و اضافه بشه )
ایشون راهنمایی خواست نه Site Survey.
بنده که دیروز شروع به کار شبکه نکردم که دوست عزیز سعی کنید شتاب زده ارزیابی نکنید.
موفق باشید.
online_mansoor2007
یک شنبه 20 دی 1388, 14:18 عصر
جناب cybercoder
وقتی یه دیوار قدیمی و با عرض 90 هست ، اگر بخواهیم نور یک لامپ را از آن عبور دهیم ، از نظر شما اگر یه لامپ 100 وات بزاریم نور عبور نمی کنه اما اگر 10 تا 100 وات بزاریم نور عبور می کنه ؟!
شما مؤکداً تأکید فرمودید بر روی 3 یا 4 تا رادیو ، این جمله شما یعنی شتاب زدگی ، نه صحبت من حقیر . بنده خدای نکرده قصد توهین و زیر سوال بردن معلومات فنی شما را نداشتم . من هم تازه کار نیستم اما در مقابل شما هم چیزی بلد نیستم ، فقط این قاطع صحبت کردن شما یکم واسم عجیب بود ! در هر صورت این دیوار یه در برای ورود افراد به داخل اتاق ها داره که ما میتونیم برای ورود سیگنال ازشون استفاده بکنیم ! این دوستمون هم کافی هست یه نقشه از محل با مشخص کردن محل در ها به ما بده . در این صورت میشه گفت از چه رادیوی استفاده بشه و در کجا یا کجاها قرار بده .
cybercoder
یک شنبه 20 دی 1388, 16:32 عصر
وقتی یه دیوار قدیمی و با عرض 90 هست ، اگر بخواهیم نور یک لامپ را از آن عبور دهیم ، از نظر شما اگر یه لامپ 100 وات بزاریم نور عبور نمی کنه اما اگر 10 تا 100 وات بزاریم نور عبور می کنه ؟!
اصلا قرار نیست چیزی عبور بکنه موج باید بشکنه و با احتساب فقط یک عدد در که وقتی یک نفر سر در وایسته جلوی موج رو میگیره و شکست بیشتری صورت می گیره + این که فاصله 100 متره و ماکزیمم مربعی به ضلع 200 متر خواهد شد پاسخ داده شده. اگر کمی دقت کنید و هوش به خرج بدهید شتاب زده پاسخ داده نشده.
موفق باشید
online_mansoor2007
یک شنبه 20 دی 1388, 18:16 عصر
اصلا قرار نیست چیزی عبور بکنه موج باید بشکنه و با احتساب فقط یک عدد در که وقتی یک نفر سر در وایسته جلوی موج رو میگیره و شکست بیشتری صورت می گیره + این که فاصله 100 متره و ماکزیمم مربعی به ضلع 200 متر خواهد شد پاسخ داده شده. اگر کمی دقت کنید و هوش به خرج بدهید شتاب زده پاسخ داده نشده.
موفق باشید
بازی کلمات و پاسخی بسیار غیر فنی !
cybercoder
دوشنبه 21 دی 1388, 09:50 صبح
بازی کلمات و پاسخی بسیار غیر فنی !
توضیحات به اندزه کافی روشن هست من دیگه نمی دونم چی می گی تو
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.