ورود

View Full Version : stretch کردن یک عکس در picture box

mirbagheri
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 04:57 صبح
لطف کنید هر کسی این کار را می داند توضیح دهد

Ariyan
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 08:05 صبح
خوب چرا از Image که این خاصیت را دارد استفاده نمیکنید؟ :گیج:

niloufar
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 12:02 عصر
خوب چرا از Image که این خاصیت را دارد استفاده نمیکنید؟
همینطوره...

Hamedm
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 12:49 عصر
سلام

خوب چرا از Image که این خاصیت را دارد استفاده نمیکنید؟ :گیج:
نه عزیز جان. Image فقط برای نمایش خوبه. اگه بخواهی به عکس دست ببری اصلا مناسب نیست. یک عیب خیلی بزرگ Image اینکه Handle نداره پس براش نمیتونی hDC تعیین کنی. که این عیب خیلی بزرگیه.

در پناه حق موفق باشید و پرتوان

coral
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 13:47 عصر
اگر یک عکس بزرگ داشته باشیم بخواهیم هم اندازه اون picturebox ما بشه چه باید بکنیم؟

Shaya
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 14:31 عصر
سلام،
خیلی راحت می‌توانی با دستور PaintPicture عکس را در درون PictureBox بکشی، به کد زیر دقت کنید. فرض می‌کنیم نام PictureBox ما Picture1 باشد.

Picture1.PaintPicture LoadPicture("Filename"), 0, 0, Picture1.Width, Picture1.Height

niloufar
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:04 عصر
سلام،
خیلی راحت می‌توانی با دستور PaintPicture عکس را در درون PictureBox بکشی، به کد زیر دقت کنید. فرض می‌کنیم نام PictureBox ما Picture1 باشد.

Picture1.PaintPicture LoadPicture("Filename"), 0, 0, Picture1.Width, Picture1.Height

سلام
من که نتونستم از این کد استفاده کنم. در واقع هیچ عکسی را در PictureBox لود نکرد. لطفا راهنمایی نمایید.

jack
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:27 عصر
از کد زیر استفاده کنید

pic_dst.Cls
pic_dst.PaintPicture pic_dst.Picture, 0, 0, _
(pic_dst.ScaleWidth), _
(pic_dst.ScaleHeight)

bamzy
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:28 عصر
سلام .
شما می تونید یک Image به صورت invisible روی فرمتون قرار بدهید و خصوصیت strech اون true را کنید و اول تصویر را در ان لود کنید.بعد اندازه های طول و عرض PictureBox را مساوی اندازه های Image کنید .

niloufar
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 14:47 عصر
از کد زیر استفاده کنید

pic_dst.Cls
pic_dst.PaintPicture pic_dst.Picture, 0, 0, _
(pic_dst.ScaleWidth), _
(pic_dst.ScaleHeight)

سلام
والا ما با ان کد هم نتونستیم بالاخره Strech کنیم. روش bamzy هم بد نبود. اما به هر حال اگه بشه خود pictureBox رو Strech کرد بهتره.

Shaya
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 16:20 عصر
سلام،
من دوباره کد زیر برایت می‌نویسم. تنها نکته‌ای که وجود دارد این است که باید به جای Filename نام و آدرس عکس را بدهی. مثلاً C:\Images\Test1.bmp
یادت نرود که حتما دو طرف این آدرس " " باشد.

mirbagheri
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 08:30 صبح
خیلی ممنون به من که جواب داد