View Full Version : سوال: مقدمات جاوا را آموختم گام بعدی چیست؟
قله بلند
جمعه 18 دی 1388, 14:00 عصر
سلام
من تا مدتی دیگر مفاهیم جاوای استاندارد را که با JDK آنها را آموختم به پایان می رسانم.(البته در سطحی که با این مفاهیم آشنا شوم) حالا می خواهم با NetBeans آشنا شوم.
1-آیا شما همچنان توصیه می کنید که با JDK ادامه دهم؟
2-اگر توصیه شما این است، آخرین نسخه JDK را نصب کنم؟ لطف می کنید لینک دانلود آن را برایم بگذارید؟
3-اگر از نظر شما می توانم با همین سطح از معلومات از جاوا با NetBeans کار کنم، با کدام نسخه از آن شروع کنم؟ البته نسخه ای را پیشنهاد کنید که مجبور به تغییر زودهنگام آن نباشم. لطفاً لینک دانلود آن را نیز برایم بگذارید؟
ممنونم
java_nith
شنبه 19 دی 1388, 18:58 عصر
شما اگه میگید که با JDK ادامه بدید پس هنوز خوب متوجه نشدید
شما برای برنمنویسی با جاوا باید از JDK استفاده کنید وگرنه نمیشه
پس بدونه JDK که توش هم Compilere است نمیشه جاوا رو نوشت
ولی بدونه IDE میشه،
NetBeans یک نو IDE است
شما سعی کن جدیدترین هارو بیار
مثلا جدیدترین JDK شاید بعضی از کلاس هارو عوض کرده، پس بهترین کار اینه که شما هم بروز بعثهید
شما توی این سایت بگردید خیلی دوستان لینک گذاشتن برای JDK و NetBeans
قله بلند
دوشنبه 21 دی 1388, 18:38 عصر
سلام. ممنونم از پاسختون. می دونید منظورم چیه. یعنی اینکه اول همه قواعد و اصول رو کامل کامل و بدون کم و کاستی با JDK یاد بگیرم و بعد برم دنبال NetBeans؟ یعنی کار با این ابزار پیشرفته، فکر آدم رو تنبل نمی کنه؟ یا نه، اصلاً این مسائل مهم نیست؟
rozita-777
سه شنبه 29 دی 1388, 18:10 عصر
سلام. ممنونم از پاسختون. می دونید منظورم چیه. یعنی اینکه اول همه قواعد و اصول رو کامل کامل و بدون کم و کاستی با JDK یاد بگیرم و بعد برم دنبال NetBeans؟ یعنی کار با این ابزار پیشرفته، فکر آدم رو تنبل نمی کنه؟ یا نه، اصلاً این مسائل مهم نیست؟
نه عزیز اصلا ربطی نداره
منم قبلش مثل شما فکر می کردم اما حالا هم NETBEANS 6.8 رو نصب کردم و هم JDK 1.6 رو
البت با هر دوروش یعنی هم با IDE و هم با خط فرمان کار می کنم
منم اول راهم یعنی حدود یه ماهه شروع کردم
kobari
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:28 عصر
شما اگر در حال ياد گيري جاوا هستيد بهتر است كه فعلآ به استفاده از همين JDK ادامه دهيد ، چون همانطور كه خودتان اشاره كرديد ابزار IDE آفت اصلي تنبلي فكر و ذهن است و مانع از شناخت خوب API هاي جاوا مي شود. ابزار IDE را بگذاريد براي مواقعي كه نباز به توليد سريع و انبوه برنامه را داريد.
خيلي ار سئوالاهاي فني كه اينجا مطرح مي شود بخاطر ياد گيري زبان با استفاده از IDE است.
javanerd
شنبه 14 فروردین 1389, 10:33 صبح
در جواب
مقدمات جاوا را آموختم گام بعدی چیست؟
من شما دوست عزیز رو به این صفحه ارجاع میدهم.
http://norvig.com/21-days.html
این متن توسط Peter Norvig نوشته شده. بد نسیت اگر یک نگاه به رزومهی این فرد بندازید. خصوصا قسمتی که با پسزمینهی زرد بالای صفحه نوشته:
http://norvig.com/resume.html
javanerd
شنبه 14 فروردین 1389, 10:42 صبح
دوست عزیز من زیاد با نظر شما موافق نیستم. البته در مورد این موضوع که خیلی از سوالاتی که مطرح میشوند مربوط به نحوه استفاده از IDEها هستند کاملا موافق هستم. در تایید نظر شما این نکته رو هم اضافه میکنم که استفاده از IDEها باعث میشود که افرادی که تازه برنامهنویسی را شروع کردهاند نتوانند مرز بین مفاهیم مختلف را ولی از طرف دیگر استفاده از IDEها و امکاناتی که در آنها گنجانده شده باعث میشود که آدم خیلی زودتر برنامهنویسی یاد بگیره و اشکالاتش رو بر طرف کنه.
من پشنهاد می دهم که یک تاپیک جدید با این موضوع باز کنیم و مفصل در موردش بحث کنیم.
irGeek
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 18:05 عصر
دوست عزيز به اينجا هم يك سر بزن
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=202221
persianshadow
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 19:10 عصر
و صد البته که این پست مربوط به دی ماه هست !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.