ورود

View Full Version : خبر: بهترین مشاغل آمریکا از لحاظ در آمدزایی در سال 2009 از نگاه وال استریت ژورنال

kasmaii61
شنبه 19 دی 1388, 07:47 صبح
دوستان یه لینک امیدوار کننده براتون گذاشتم:چشمک:
در لینک زیر 200 شغل برتر در آمریکا در سال 2009 رو بر اساس درآمدزایی، دورنمای کاری، میزان تقاضا و استرس شغلی می تونید مشاهده کنید

http://online.wsj.com/public/resources/documents/st_BESTJOBS2010_20100105.html

Mostafa_Dindar
جمعه 25 دی 1388, 09:13 صبح
خدایا !چرا تو کشور ما عکسه ؟

بعد كارفرما سايت خارجي ها رو نشونمون ميده ميگه اينطوري ميخوام !

kasmaii61
یک شنبه 27 دی 1388, 09:55 صبح
خدایا !چرا تو کشور ما عکسه ؟

بعد کارفرما سایت خارجی ها رو نشونمون میده میگه اینطوری میخوام !

یان سامر ویل در مقدمه کتاب مهندسی نرم افزار و در اهمیت و ارزش مهندسی نرم افزار به دو نکته اشاره می کنه :
اول اینکه مهندسی نرم افزار نقش بسیار مهمی رو در پیشرفت کشورهای توسعه یافته ایفا می کنه
و دوم هم اینکه بخش عمده ای از تولید ناخالص ملی کشورهای توسعه یافته را تولیدات نرم افزاری در بر میگیره
هر وقت کشور ما به این جایگاه رسید ارزش مهندسین کامپیوتر هم با اونچه تو آمریکا دیدید برابری می کنه
ولی قطع به یقین کشور ما هم به اون سمت پیش میره و شاید با کمی تاخیر مجبوره که علوم کامپیوتر رو جایگزین علوم سنتی کنه، همونطور که الان تحرکات در این زمینه (مثل گسترش بانکداری الکترونیکی ، استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری در ادارات دولتی و ...) روی داده و اون موقع مهندسین کامپیوتر جایگاه واقعی خودشون رو پیدا می کنند.
البته این منوط به این هم هست که ما هم همگام با علم روز دنیا پیش بریم که فکر می کنم تو این زمینه بچه های کامپیوتر از سایر علوم جلوترن

y_rezaei96
یک شنبه 27 دی 1388, 16:42 عصر
سلام .درسته كه مهندسي نرم افزار واقعا يك حرفه محبوب و جز بهترين مشاغل دنيا محسوب ميشه ولي بنظر من توي ايران اين هنوز در حد يك حرف هستش چرا كه امروزه توي كشور ما هيچ بهايي به اين جور چيزا نمي دن (شايد تو چند سال آينده بشه اين حرف رو تو ايران هم زد) البته من خودم نرم افزار خوندم و رشتمو هم خيلي دوست دارم

Mostafa_Dindar
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 01:32 صبح
ولی قطع به یقین کشور ما هم به اون سمت پیش میره

بله راه دیگری نداره که بره . و این راه را هم به صورت لاکپشتی میره .
صنعت IT یکی از صنایع پر سود در عصر حاضر است و دولت ما تنها در زمینه تولید نیروی انسانی عقب نیافتاده ( پذیرش تعداد بالای داشجو در این رشته) و الا در بقیه زمینه های IT بکلی عقب است . حتی در کیفیت تولید نیروی انسانی هم بسیار مشکل داریم . نگاهی به زیر ساختهای IT بندازید . ببنید طرح تکفا چطور عقیم ماند , كدون زير ساختمون درسته ؟ كدوم طرح IT موفق و طبق برنامه داره پيش ميره ؟و ....

ببینید هر سال چند نابغه برنامه نویسی از کشور خارج میشوند . امثال احسان شالچیان ها چرا نباید در ایران بمانند ؟

همونطور که الان تحرکات در این زمینه (مثل گسترش بانکداری الکترونیکی ، استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری در ادارات دولتی و ...) روی داده

این تحرکات شما رو راضی کرده ؟
آیا از اینکه 5 تا کارت ATM در کیفتان دارید ناراحت نیستید ؟
حداقل نیمی از تعداد دفعاتی که به بانک ملت مراجعه کردم حساب جام قطع بوده . این شما رو اذیت نمیکنه ؟

متاسفانه ما در نسل سوخته هستیم و باید اعتراف کنم ما کامپیوتری ها با توجه به شرایط موجود نسل خاکستر هستیم .

UltraZoom
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 11:04 صبح
من به عنوان کسی که در ایران برنامه نویسی می کنم از موقعیت شغلی خودم راضی هستم .
دورنمای شغلی نیز به عقیده من مطلوب است . برنامه نویسی در ایران بستر موقعیت ها و فرصت هایی است نو و بدیع که در کشور های دیگر به عرصه ظهور رسیده ولی در ایران هنوز جای کار دارند .