PDA

View Full Version : سوال: delete cached copies of mandatory profiles در اکتیو دایرکتوری

za2124
شنبه 19 دی 1388, 14:40 عصر
سلام
چطوری میشه پروفایل کاربران هنگام log off از روی سیستم کلاینت پاک شوند و کش نشه؟ هنگامی که پروفایل یوزرها از نوع mandatory باشه نه roaming.
ممنوم می شم اگه کسی میدونه سریعتر جواب بده

cybercoder
شنبه 19 دی 1388, 22:23 عصر
پروفایل های از نوع Mandatory که فقط readonly هستند خودشون دیگه مشکل چیه؟
این مقاله را بخوانید تا براتون روشن تر بشه:
http://blogs.sepago.de/helge/2009/02/17/mandatory-profiles-the-good-the-bad-and-the-ugly/

موفق باشید

za2124
یک شنبه 20 دی 1388, 09:43 صبح
سلام
من کاری به اینکه پروفایل تغییر کنه ندارم چون بصورت mandatory هست و تغییرات در پروفایل اعمال نمی شه .
چون تعداد یوزرها خیلی زیاده حدود 3000 یوزر و ممکن در روز از پای یک سیستم حدود 50 نفر login کند و برای روزهای دیگه همینطور ، پروفایل کاربران در درایو c سیستم کپی می شه و باید بصورت دستی هرچند وقت یکبار پاک بشه وگرنه فضای درایو c پر شده و کاربران که login می کنند و باید براشون یک پروفایل ایجاد بشه دیگه تو درایو c جا نیست و پیغام میده که پروفایل نمی تونه لود بشه و سیستم هنگ می کنه.

ممنون میشم دوباره راهنمایی کنید.

یک سوال دیگه : اینکه چطور اجازه ندیم به کاربران که بطور همزمان با یک یوزر از پای چند سیستم login کنند.

cybercoder
دوشنبه 21 دی 1388, 21:31 عصر
می تونید کاربران را گروه بندی کرده و به هر چند کاربر یک نام کاربری و کلمه عبور بدهید.

در مورد سوال دوم هم می تونید از limit login فکر می کنم اسمش بود استفاده کنید در سایت مایکروسافت باید باشه.

موفق باشید

parnian.H
سه شنبه 22 دی 1388, 23:04 عصر
در مورد سوال دوم
اینکه چطور اجازه ندیم به کاربران که بطور همزمان با یک یوزر از پای چند سیستم login کنند. در active directory در قسمت account هر user از طریق دکمه log on to می توانید تعیین کنید که هر user بر روی چه سیستمی اجازه log on داشته باشد .

n_samay
چهارشنبه 23 دی 1388, 07:04 صبح
با سلام به دوستان عزیز
آقای z2124 خدمت شما عرض کنم شما باید این عمل رو سرورت انجام بدی

ou- computer configoration - administrative template - system - user profiles - delete cached copies of roaminig profiles = eneable

حالا اگه روی ou اعمال نشد یه دلیل داره که الان موقعش نیست میتونی به جای روی ou روی کانتینرها که اسم دومینت نوشتس این کار رو بکنی یعنی به قسمت گروپ پلیسی اون قسمت بری و این عمل رو انجام بدی در آخر یادت نری بری توی cmd اینو بنویسی gpupdate تا اعمال بشه مطمئنن جواب میده چون من خودم دارم استفاده میکنم
اگه مشکلی داشتی خبرم کن
یا حق!

cybercoder
چهارشنبه 23 دی 1388, 15:53 عصر
در active directory در قسمت account هر user از طریق دکمه log on to می توانید تعیین کنید که هر user بر روی چه سیستمی اجازه log on داشته باشد .

مجددا سوال را بخوانید

با سلام به دوستان عزیز
آقای z2124 خدمت شما عرض کنم شما باید این عمل رو سرورت انجام بدی
ou- computer configoration - administrative template - system - user profiles - delete cached copies of roaminig profiles = eneable
حالا اگه روی ou اعمال نشد یه دلیل داره که الان موقعش نیست میتونی به جای روی ou روی کانتینرها که اسم دومینت نوشتس این کار رو بکنی یعنی به قسمت گروپ پلیسی اون قسمت بری و این عمل رو انجام بدی در آخر یادت نری بری توی cmd اینو بنویسی gpupdate تا اعمال بشه مطمئنن جواب میده چون من خودم دارم استفاده میکنم
اگه مشکلی داشتی خبرم کن
یا حق!

شما هم همینطور

n_samay
پنج شنبه 24 دی 1388, 06:35 صبح
اگه دقت کنی گفتم من خودم دارم استفاده میکنم پس جواب میده فرق نمیکنه roaming باشه یا mandatory من الان دارم استفاده میکنم

cybercoder
پنج شنبه 24 دی 1388, 10:40 صبح
اگه دقت کنی گفتم من خودم دارم استفاده میکنم پس جواب میده فرق نمیکنه roaming باشه یا mandatory من الان دارم استفاده میکنم

عجب پس چون شما خودت استفاده می کنی جواب میده
بعد ما هم حالیمون نیست که میشه با تنظیم Policy برای Domain جلوی کش شدن Roaming profile ها رو گرفت
با همه فرضیات بالا:
حالا اگه من بخوام roaming پروفایل های استاندارد cache بشن ولی mandatory ها نشن چیکار باید کرد؟

n_samay
پنج شنبه 24 دی 1388, 11:24 صبح
جیگرم ما همچین جسارتی نکردیم که شما حالیتون نیست ما همچین چیزی نگفتیم شما گفتین سوالو نفهمیدن گفتم چرا فهمیدم با همین روش هم جواب میده اصل اینه که من سوال رو فهمیدم یا نه که شما زود قضاوت میکنید سوال رو کامل بخونید حالا عنوان سوال فرق کرد که اینو من نمیدونم ولی اولا چون همین تنظیمات roaming برای هر دو حالت جواب میده پس این سوالی که شما کردین یه کار استاندارد نیست چون معمولا برای mandatory یه یوزر میسازن که همه از اون استفاده میکنن و اگه roaming باشه که خوب یا کش میکنن یا نه اگه همچین چیزی استاندارد باشه تو همون قسمت میزاشتن و جایی دیگه ای نداره حالا اگه بازم راهی داشت ما رو خبر کنید
یا حق!

cybercoder
پنج شنبه 24 دی 1388, 23:37 عصر
چطوری میشه پروفایل کاربران هنگام log off از روی سیستم کلاینت پاک شوند و کش نشه؟ هنگامی که پروفایل یوزرها از نوع mandatory باشه نه roaming.

خوب این یعنی چی یعنی ایشون هم پروفایل های Roaming به صورت استاندارد داره هم Mandatory دیگه.
البته میشه اسکریپت هم نوشت که حذف کنه.

منظور من این نبود که شما توهین کردید منظورم این بود که اگر دقیق بخونید متوجه میشید که این طوریه.
موفق باشید.

za2124
دوشنبه 28 دی 1388, 11:16 صبح
در مورد سوال اولی که پرسیدم چون پروفایل ها mandatory هستند و این تنظیم
[ou- computer configoration - administrative template - system - user profiles - delete cached copies of roaminig profiles = eneable
برای roaming است جواب نمیده . من قبلا این کارها رو انجام دادم نشده فقط تو یک سایت دیدم نوشته بود می توند یک اسکریپت بنویسید که هنگامی که یک یوزر log in می کنه این اسکریپت رو توی startup قرار بدید که بیاید یوزرهای قبلی رو پاک کنه.

برای سوال دوم : هم من منظورم تنظیم اینکه چه کسی از پای چه سیستمی بتونه login بشه نیست چون از این گزینه هم استفاده کردم برای اینکه مثلا مثل یک سیستم دانشگاه دانشجوی کارشناسی یا ارشد و یا دکتری فقط بتونن از پای سیستم خاصی وارد بشن.
من می خوام مثلا یک دانشجو ارشد از پای سیستم های که اجازه دسترسی بهش دادیم نتونه همزمان از پای دو تا سیستمی که مجاز است وارد شود.

cybercoder
دوشنبه 28 دی 1388, 15:14 عصر
من می خوام مثلا یک دانشجو ارشد از پای سیستم های که اجازه دسترسی بهش دادیم نتونه همزمان از پای دو تا سیستمی که مجاز است وارد شود.

با همون limit login که عرض کردم و شما نرفتید دنبالش می تونید همین کار رو انجام بدید.

موفق باشید

mostafavi
سه شنبه 29 دی 1388, 07:11 صبح
با همون limit login که عرض کردم و شما نرفتید دنبالش می تونید همین کار رو انجام بدید.

موفق باشید

با سلام
من هم مشكل دوستمون را دارم. اگر ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد.
باتشكر

za2124
سه شنبه 29 دی 1388, 09:40 صبح
من این سایت رو پیدا کردم ولی هنوز تست نکردم شاید بدردتون بخوره

http://windowsitpro.com/article/articleid/47993/how-can-i-limit-the-number-of-allowed-concurrent-sessions-per-user-in-an-active-directory-ad-domain.html

cybercoder
سه شنبه 29 دی 1388, 13:04 عصر
http://support.microsoft.com/kb/237282

pooyavard
شنبه 06 خرداد 1391, 17:34 عصر
سلام - چه جوری میشه در win2003 و active directory ، پس از حذف user پروفایل اون رو در سیستم سرور پاک کرد ؟