View Full Version : sql server
ukab89
شنبه 19 دی 1388, 14:45 عصر
سلام
من چطوری میتونم سرور sql رو فعال کنم؟ . همش sql client مینویسه !
moharrami
شنبه 19 دی 1388, 16:10 عصر
نمیدنم چی رو یا کجا sql clientمینویسه !
اگه میخوای Engine سرور رو اجرا کنی(که پیش فرض با بالا اومدن ویندوز اجرا میشه) یه راه عمومی اینکه رو my computer راست کلیک کنی از پنل سمت چپ services رو انتخاب کنی بعد تو سمت راست SQL Server رو پیدا کنی - روش راست کلیک کنی بعد start رو بزنی البته اگه در حال اجرا باشه غیر فعاله!
ukab89
شنبه 19 دی 1388, 21:56 عصر
اگه میخوای Engine سرور رو اجرا کنی(که پیش فرض با بالا اومدن ویندوز اجرا میشه) یه راه عمومی اینکه رو my computer راست کلیک کنی از پنل سمت چپ services رو انتخاب کنی بعد تو سمت راست SQL Server رو پیدا کنی - روش راست کلیک کنی بعد start رو بزنی البته اگه در حال اجرا باشه غیر فعاله!
من از ویندوز 7 استفاده میکنم این چیزی که شما گفتید رو ندیدم ، لطف کنید یه مقدار واضح تر توضیح بدید که چیکار کنم . ممنون
FastCode
شنبه 19 دی 1388, 22:54 عصر
من از ویندوز 7 استفاده میکنم این چیزی که شما گفتید رو ندیدم ، لطف کنید یه مقدار واضح تر توضیح بدید که چیکار کنم . ممنون
توی ویندوز 7 باید یکم بیشتر بگردی, ولی نگران نباش هیچ موقع sql گم نمیشه.
ukab89
شنبه 19 دی 1388, 23:55 عصر
خودش در حال اجرا بود من stop کردم دوباره start , ولی درست نشد !!!
FastCode
یک شنبه 20 دی 1388, 09:07 صبح
توی configuration manager همه ی protocol ها رو روشن کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.