View Full Version : اتصال از طریق برنامه اجرا شده در سرور و دسترسی به درایو های سیستمهای کلاینت ها.
Mask
شنبه 19 دی 1388, 17:47 عصر
با سلام به همه دوستان
چطوری باید برنامه ای بنویسم که بر روی سرور نصب کنم و بدون اینکه برنامه ای روی کلاینت ها نصب کنم به راحتی بدون شر بودن درایو های بقیه کامپیوتر های کلاینت به اطلاعاتشون دسترسی داشته باشم که بتونم هم فایل پاک کنم وکاملا روی فایلهاشون همه نوع کاری بشه انجام داد.
البته منظورم شبکه محلی یا لوکال هست.
ممنون از جوابتون.
joker
سه شنبه 22 دی 1388, 21:41 عصر
بفرما امنیت کشک دیگه ، یعنی کارمند یک شبکه لوکال ، من یک سرور نصب کنم ، میتونم روی هر کلاینتی دسترسی داشته باشم و هر کاری دلم خواست بکنم؟
Mask
دوشنبه 28 دی 1388, 18:27 عصر
بفرما امنیت کشک دیگه ، یعنی کارمند یک شبکه لوکال ، من یک سرور نصب کنم ، میتونم روی هر کلاینتی دسترسی داشته باشم و هر کاری دلم خواست بکنم؟
پس اگه اینطوره که شما می گید پس دستور زیر ماله چیه؟
//192.168.0.2/D$
vcldeveloper
دوشنبه 28 دی 1388, 23:45 عصر
پس اگه اینطوره که شما می گید پس دستور زیر ماله چیه؟
هیچی، داره به درایو D که روی سیستمی در داخل شبکه محلی به اشتراک گذاشته شده، دسترسی پیدا میکنه. این ربطی به امنیت نداره، چون کاربر اون سیستم میتونه اون درایو رو از حالت اشتراک خارج کنه.
Mask
دوشنبه 05 بهمن 1388, 21:21 عصر
ممنون از جوابتون
اگه امنیت سیستم عامل جلوی این قضیه رو میگیره پس چرا پنجره لوگین میده
vcldeveloper
سه شنبه 06 بهمن 1388, 03:59 صبح
اگه امنیت سیستم عامل جلوی این قضیه رو میگیره پس چرا پنجره لوگین میده
باید همین کار را بکنه؛ وقتی شما دارید سعی می کنید به چیزی که مجوز دسترسی بهش را ندارید، دسترسی پیدا کنید، از شما میخواد که برای دسترسی به آن چیز مشخصات حسابی را وارد کنید که مجوز دسترسی به آن را داشته باشد.
Mask
سه شنبه 20 بهمن 1388, 14:38 عصر
مشخصات حسابی را وارد کنید که مجوز دسترسی به آن را داشته باشد
چطوری باید مجوز گرفت که در شبکه ورکگروپ بتونیم این کار رو انجام بدیم؟
pezhvakco
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 08:40 صبح
مجوز باید داخل برنامه کلاینت تعریف شده باشد یه چیزی مثل اشتراک گذاری فایل ها .
و یا اینکه یه برنامه داخل سیستم مقصد اجرا باشه که با آن ارتباط برقرار کرد و آن برنامه موانع امنیتی (firewall) را دور بزنه، دقیقا مثل تروجان ها و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.