ورود

View Full Version : مبتدی: دستیابی به بوت سکتور هارد دیسک و CD و DVD

j68719
شنبه 19 دی 1388, 20:31 عصر
دوستان من توی همه تاپیک ها گشتم دستیابی به بوت سکتور فلاپی رو پیدا کردم ولی بوت کردن هارد دیسک رو یاد نگرفتم از شما در خواست کمک می کنم .
می خوام توی صفحه os select غیر از گزینه windows xp گزینه دوم ما یک برنامه که خودمون نوشیم رو بالا بیاره .
درمورد بوت شدن با cd , dvd هم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

tdkhakpur
شنبه 19 دی 1388, 21:31 عصر
اون منو مربوط به بوت سکتور نیست بلکه محتوای autoexec.bat هست که اجرا میشود یک نگاهی به این فایل بیندازید متوجه خواهید شد و میتوانید منوی شخصی را هم بیفزایید.

j68719
یک شنبه 20 دی 1388, 16:18 عصر
tdkhakpur (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=99732) عزیز از راهنمایی شما ممنونم ولی من می خوام مثلا ویندوز روی یه سیستم نصب نکنم و اون منو بیاد و چند تا گزینه اون همه برنامه های خودم باشه ممنون میشم راهنمایی کنی .
(مثلا اگه دیده باشی بعضی DVD هایی که چند تا ویندوز دارن بوتیبل هستند منویی دارن که چند تا ویندوز نشون داده و یکی رو انتخاب می کنی برای نصب ...)

j68719
یک شنبه 20 دی 1388, 16:29 عصر
دسترسی به بوت سکتور که توی تاپیک ها پیداکردم اینه که یه پیغام میده .

j68719
یک شنبه 20 دی 1388, 17:12 عصر
دوستان در این برنامه که گذاشتم با MAKESYS.com فایل jamal.com که کمتر از 512 بایت باید باشد را در بوت سکتور کپی می کنه (تو این برنامه فقط یک پیغام چاپ می شه) حالا ما می خواهیم که به جای پیغام یک برنامه دیگه اجرا بشه کسی این کار یعنی اجرا کردن یه فایل exe با اسمبلی را به ما یاد میده لطفا .

tdkhakpur
یک شنبه 20 دی 1388, 22:13 عصر
وقفه داس برای لود شدن وجود دارد ولی اگر شما وقفه های داس رو لود نکرده باشد شاید نتوانید کارهای سیستمی خودتان را انجام دهید ولی در صورتی که موضوع چیز دیگری هست میتوانید به کتاب مراجعه و از وقفه 21h و تابع 4bh و زیر تابع 0h استفاده کنید.

program db 'test.exe', 0
mov ah, 4bh
mov al, 0
lea bx, compath // این قسمت را از کتاب مطالع کنید
lea dx, program
int 21h

j68719
دوشنبه 21 دی 1388, 18:53 عصر
دوستان برنامه EasyBoot 5.0.9 برنامه ای که یک منو با یک تصویر پس زمینه می سازه که با اون CD یا DVD بوتیبل می سازن خیلی جالبه خواهشا دانلودش کنید و اگه تونستید روشی که این برنامه با اون نوشته شده رو برام بگین دقیقا منم می خوام کاری که این برنامه انجام میده رو خودم انجام بدم و محصول این برنامه رو با برنامه نویسیه خودم داشته باشم حالا دانلود کنید (یا اگه این برنامه رو دارید باهاش کار کنید) شاید شما بلد بودید ما رو هم راهنمایی کنید .

دانلود کنید نسخه ی 5.0.9.553 را با حجم حدود 2.6 مگابایت (http://www.ezbsystems.com/dl1.php?file=ezb5_en.exe)

فایل Patch.exe را در پوشه ی نصب شده ی نرم افزار کپی کرده و سپس اجرا کنید و نرم افزار را توسط آن پچ نمایید . سپس با هر شماره سریال و نامی می توانید نرم افزار را رجیستر نمایید !!
http://takpcir.persiangig.com/pic/crack.gif شماره سریال مورد نیاز نرم افزار :
Name: Bernd Glanzer
Code: 219B-3C26-ADB9-44E3

j68719
دوشنبه 21 دی 1388, 19:35 عصر
tdkhakpur عزیز از راهنمایی شما ممنونم اگه میشه کتابی که گفته بودی رو معرفی کنی و اگه زحمت نمیشه اون فایل ها که برای بوت کردن فلاپی گذاشتم رو دانلود کنی و بعد از قسمتی که یه پیغام نوشته شده یه فایل exe رو اجرا کنه (این لینک کردن بلد نیستم) البته شاید کلا راه راحت تری هم باشه کی میدونه.

tdkhakpur
دوشنبه 21 دی 1388, 19:55 عصر
اگه میشه کتابی که گفته بودی رو معرفی کنی و اگه زحمت نمیشه اون فایل ها که برای بوت کردن فلاپی گذاشتم رو دانلود کنی و بعد از قسمتی که یه پیغام نوشته شده یه فایل exe رو اجرا کنه
کتاب برنامه نویسی و زبان اسمبلی ترجمه مهندس فرزانه کیمیایی نوشته پیتر ایبل چاپ سوم.
ببینید برای اینکه برنامه هایی که از وقفه های داس استفاده میکنند اجرا بشوند باید dos.sys لود شده باشد وگر نه وقفه ها و توابعی که شما به عنوان ابزار استفاده میکنید کاربردی نخواهند داشت و سیستم شما دچار هنگ خوهد شد.
اگر قصد طراحی os دارید حتما وقفه ها را خودتا پیاده سازی کنید(خودتان هم باید بدانید که جای وقفه ها طبق شماره آنها در نقطه ثابتی از ram قرار میگیرد).
در هر صورت بهتره شما نحوه لود شدن را در صفحه 407 کتاب دنبال کنید و پارامتر ها هم به خوبی در این صفحه و صفحات بعد آن توضیح داده شده است.